Makila Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Rino tak dzisiaj szalał po ogrodzie, że zgubił obrożę. Dogadał się z Rudym (to ten co tak szczeka :lol:) i to co dzisiaj wyprawiali na ogrodzie....:evil_lol: szkoda, że nie mam kamery, wyglądali jak dwa bałwany :lol: Nie wiem czy znajdę obrożę teraz, czy dopiero jak śnieg stopnieje :lol: Quote
paula_t Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Kochany:loveu: Niech korzysta z życia- świruje, wygłupia się, bawi- takie powinno być jego życie od samego początku:( Quote
Lili8522 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Makila napisał(a):Rino tak dzisiaj szalał po ogrodzie, że zgubił obrożę. Dogadał się z Rudym (to ten co tak szczeka :lol:) i to co dzisiaj wyprawiali na ogrodzie....:evil_lol: szkoda, że nie mam kamery, wyglądali jak dwa bałwany :lol: Nie wiem czy znajdę obrożę teraz, czy dopiero jak śnieg stopnieje :lol: Kochany Rinuś mógł się w końcu wyszaleć :multi: zabawa musiała być przednia :cool3: ___________________________________________________________________ Jakby ktoś chciał sprawić Walentynkowy prezent Rinusiowi w postaci śmierdzących smaczków to dajcie mi znać, Rinuś na pewno będzie bardzo szczęśliwy :lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dzień dobry grzeczny chłopaku :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Rinusiu, przepraszam, że się wtrące... Ale Twoja rówieśniczka niemalże... takie same psie dziecko... wyciągnięta z tego samego miejsca co Ty.. Potrzebuje pomocy :( Cioteczki, zerknijcie i pomóżcie choć dobrym słowem :placz: :placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239869-Lea-pogryzione-psie-dziecko%21%21%21-POMOCY%21 Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 I ja zaglądam do Rinusia i cieszę się, że Rinuś ma koompla:):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Cioteczki widziałyście ten filmik? Prosta, ale jakże piękna animacja, na którą natrafiłam ostatnio w sieci... :) http://www.youtube.com/watch?v=hq0-i8GQbgw&feature=player_embedded Quote
Lili8522 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Chłopczyku gdzie ten Twój domek... :-( Czy ktoś może wie jak się robi wyróżnienie na gumtree? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A może jak wie, to i jakaś cioteczka będzie taka kochana i wyróżni Rinusiowi ogłoszenie? :) Quote
ajw Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja niestety nie mam pojęcia jak się to robi:( Quote
Makila Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Rino wszystkim cioteczkom przesyła buziaki z okazji Walentynek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Buziaczki przystojniaku!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lili8522 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Śliczny chłopczyk :loveu: Wygłaskaj go Walentynkowo ode mnie!! :loveu: Quote
Recommended Posts