b-b Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Piszcie o kłopotach na Dogo tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/238571-Problem-z-zalogowaniem-się-i-bardzo-irytująca-reklama im więcej osób napisze tym lepiej. Może coś z tym w końcu zrobią! Quote
elik Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 elik napisał(a):Czy Rino, to psiak, który ma być kastrowany w niedaleko Fundacji ? Lili8522 napisał(a):Cioteczko przepraszam ale nie rozumiem pytania?... Zgłoszono mi, że jakiś psiak, za zabieg którego będzie płacić Fundacja, będzie miał zabieg u weta w okolicy Fundacji, ale juz zauważyłam, że to raczej nie Rino, bo on przebywa chyba poza Krakowem. Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 elik napisał(a):Zgłoszono mi, że jakiś psiak, za zabieg którego będzie płacić Fundacja, będzie miał zabieg u weta w okolicy Fundacji, ale juz zauważyłam, że to raczej nie Rino, bo on przebywa chyba poza Krakowem. A już rozumiem, to Basia ewu musi odpowiedzieć bo ja nie wiem czy to akurat 'on' Wiem że on ma być kastrowany w Krakowie więc może to on? Znajduję się pod Krakowem. Quote
elik Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Lili8522 napisał(a):A już rozumiem, to Basia ewu musi odpowiedzieć bo ja nie wiem czy to akurat 'on' Wiem że on ma być kastrowany w Krakowie więc może to on? Znajduję się pod Krakowem. Tak to Basia mówiła o tym. To psiak jest na DT poza krakiem ? Quote
Lili8522 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Makila napisał(a):Kastracja jest zaplanowana na jutro. Ojej... trzymaj się chłopie.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kciuki za chłopaka zaciśnięte!!! Quote
b-b Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Rusza BAZAREK dla małego. Fanty podarowała cioteczka Ewu :) Zapraszamy cioteczki na zakupy i prosimy o pomoc w podrzucaniu :) Quote
Lili8522 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='b-b']Rusza BAZAREK dla małego. Fanty podarowała cioteczka Ewu :) Zapraszamy cioteczki na zakupy i prosimy o pomoc w podrzucaniu :) Piękny bazarek! Dziękujemy Ewu, dziękujemy b-b :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='ewu']Ciocie nie mogłam się logować. Miałam przez dwa dni to samo:shake:... od wczoraj się nie wylogowuje i dogo też mnie nie wylogowało automatycznie - uff... [h=2][/h] [quote name='b-b']Rusza BAZAREK dla małego. Fanty podarowała cioteczka Ewu :smile: Zapraszamy cioteczki na zakupy i prosimy o pomoc w podrzucaniu :smile: Już tam pędzę;) [h=2][/h] [quote name='Makila']Kastracja jest zaplanowana na jutro. Kciuki zaciśnięte.... więc to już dzisiaj???!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Lecę oglądać bazarek dla naszego Księcia :) Quote
ewu Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Lecę oglądać bazarek dla naszego Księcia :) Zapraszamy:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Lili8522 napisał(a):Ciekawe jak tam Nasz chłopczyk... Też zajrzałam z nadzieją, że są już jakieś wieści... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Ale cioteczka nas trzyma w niepewności!!! Quote
Makila Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Przepraszam że tak późno ale miałam dziś urwanie głowy. Najpierw z Rinusiem do kastracji, a później z chorą sunią do innego weta i wróciłam dopiero przed 21 Rino był baaaardzo grzeczny, pomijając fakt że zmaltretował moją mamę która jechała z nim na tylnym siedzeniu :evil_lol: Wszystko jest ok. Rino już doszedł do siebie. No i chłopak waży 31 kg :-o jak do mnie przyjechał ważył 25 kg. Myślałam, że będzie mniej ważył, bo jak dla mnie to dalej jest chudy. Myślę, że docelowo to będzie ważył ze 40 kg. Kawał chłopa z niego będzie :lol: Puszki jeszcze nie doszły. Quote
Panna Marple Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Rinuś bezpiecznie odjajczony-bezcenne;) Quote
Lili8522 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Makila napisał(a):Przepraszam że tak późno ale miałam dziś urwanie głowy. Najpierw z Rinusiem do kastracji, a później z chorą sunią do innego weta i wróciłam dopiero przed 21 Rino był baaaardzo grzeczny, pomijając fakt że zmaltretował moją mamę która jechała z nim na tylnym siedzeniu :evil_lol: Wszystko jest ok. Rino już doszedł do siebie. No i chłopak waży 31 kg :-o jak do mnie przyjechał ważył 25 kg. Myślałam, że będzie mniej ważył, bo jak dla mnie to dalej jest chudy. Myślę, że docelowo to będzie ważył ze 40 kg. Kawał chłopa z niego będzie :lol: Puszki jeszcze nie doszły. Przytył 6 kg w miesiąc :cool3: cudnie :multi: Chociaż teraz bez jajeczek jeszcze pewnie lżejszy jest :cool3:(hi hi) Quote
Recommended Posts