Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elik napisał(a):
Czy Rino, to psiak, który ma być kastrowany w niedaleko Fundacji ?

Lili8522 napisał(a):
Cioteczko przepraszam ale nie rozumiem pytania?...

Zgłoszono mi, że jakiś psiak, za zabieg którego będzie płacić Fundacja, będzie miał zabieg u weta w okolicy Fundacji, ale juz zauważyłam, że to raczej nie Rino, bo on przebywa chyba poza Krakowem.

Posted

elik napisał(a):
Zgłoszono mi, że jakiś psiak, za zabieg którego będzie płacić Fundacja, będzie miał zabieg u weta w okolicy Fundacji, ale juz zauważyłam, że to raczej nie Rino, bo on przebywa chyba poza Krakowem.

A już rozumiem, to Basia ewu musi odpowiedzieć bo ja nie wiem czy to akurat 'on'
Wiem że on ma być kastrowany w Krakowie więc może to on? Znajduję się pod Krakowem.

Posted

Lili8522 napisał(a):
A już rozumiem, to Basia ewu musi odpowiedzieć bo ja nie wiem czy to akurat 'on'
Wiem że on ma być kastrowany w Krakowie więc może to on? Znajduję się pod Krakowem.

Tak to Basia mówiła o tym.
To psiak jest na DT poza krakiem ?

Posted

[quote name='ewu']Ciocie nie mogłam się logować.
Miałam przez dwa dni to samo:shake:... od wczoraj się nie wylogowuje i dogo też mnie nie wylogowało automatycznie - uff...

[h=2][/h] [quote name='b-b']Rusza BAZAREK dla małego. Fanty podarowała cioteczka Ewu :smile:

Zapraszamy cioteczki na zakupy i prosimy o pomoc w podrzucaniu :smile:
Już tam pędzę;)

[h=2][/h] [quote name='Makila']Kastracja jest zaplanowana na jutro.
Kciuki zaciśnięte.... więc to już dzisiaj???!!!

Posted

Przepraszam że tak późno ale miałam dziś urwanie głowy.
Najpierw z Rinusiem do kastracji, a później z chorą sunią do innego weta i wróciłam dopiero przed 21

Rino był baaaardzo grzeczny, pomijając fakt że zmaltretował moją mamę która jechała z nim na tylnym siedzeniu :evil_lol:
Wszystko jest ok. Rino już doszedł do siebie.
No i chłopak waży 31 kg :-o jak do mnie przyjechał ważył 25 kg. Myślałam, że będzie mniej ważył, bo jak dla mnie to dalej jest chudy. Myślę, że docelowo to będzie ważył ze 40 kg. Kawał chłopa z niego będzie :lol:

Puszki jeszcze nie doszły.

Posted

Makila napisał(a):
Przepraszam że tak późno ale miałam dziś urwanie głowy.
Najpierw z Rinusiem do kastracji, a później z chorą sunią do innego weta i wróciłam dopiero przed 21

Rino był baaaardzo grzeczny, pomijając fakt że zmaltretował moją mamę która jechała z nim na tylnym siedzeniu :evil_lol:
Wszystko jest ok. Rino już doszedł do siebie.
No i chłopak waży 31 kg :-o jak do mnie przyjechał ważył 25 kg. Myślałam, że będzie mniej ważył, bo jak dla mnie to dalej jest chudy. Myślę, że docelowo to będzie ważył ze 40 kg. Kawał chłopa z niego będzie :lol:

Puszki jeszcze nie doszły.

Przytył 6 kg w miesiąc :cool3: cudnie :multi:
Chociaż teraz bez jajeczek jeszcze pewnie lżejszy jest :cool3:(hi hi)