Bgra Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 żeby pies z suczką nie mógł... może jeszcze jest czas żeby ratować samca:mad::diabloti: no i znowu przyszłam za Llili,notoryczna inwigilacja?nie... Lili mnie zaprosiła:lol: Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Bgra napisał(a):żeby pies z suczką nie mógł... może jeszcze jest czas żeby ratować samca:mad::diabloti: no i znowu przyszłam za Llili,notoryczna inwigilacja?nie... Lili mnie zaprosiła:lol: No niestety... jak to się mówi... klamka na jajeczka zapadła... :evil_lol: Fajny Ciocia kawaler nie? I do tego do wzięcia :diabloti: (Tylko że nic nie ma wspólnego z kudłatymi, maleńkimi, plaskatymi cudeńkami:eviltong:) Quote
Lili8522 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Doszło 40 zł od Haliza pięknie dziękujemy :multi::loveu: Quote
Bgra Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Lili8522 napisał(a):No niestety... jak to się mówi... klamka na jajeczka zapadła... :evil_lol: Fajny Ciocia kawaler nie? I do tego do wzięcia :diabloti: (Tylko że nic nie ma wspólnego z kudłatymi, maleńkimi, plaskatymi cudeńkami:eviltong:) gryfny,fest! mały nie broń się,wygląda na to,że nic tu dla Ciebie nie ukręcę,wszystko już ukartowane przez te... ciotki:mad::diabloti: Plaskate najgryfniejsze a potem już każdy piękny:) Quote
Lili8522 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Bgra']gryfny,fest! mały nie broń się,wygląda na to,że nic tu dla Ciebie nie ukręcę,wszystko już ukartowane przez te... ciotki:mad::diabloti: Plaskate najgryfniejsze a potem już każdy piękny:) To wszystko dla jego dobra :evil_lol: Cioteczki może ktoś chciałby zasponsorować Rinusiowi wyróżnioną tablice? to 19,99 na 30 dni Nie miałam ani pół telefonu ani maila ani jakiegokolwiek zapytania o niego... :-( Quote
ewu Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Kastracja przełożona bo Pani weterynarz zachorowała. Quote
ewu Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Lili8522']To wszystko dla jego dobra :evil_lol: Cioteczki może ktoś chciałby zasponsorować Rinusiowi wyróżnioną tablice? to 19,99 na 30 dni Nie miałam ani pół telefonu ani maila ani jakiegokolwiek zapytania o niego... :-( Kochana to chyba zły czas :Święta a teraz ferie za pasem. Poczekajmy do po feriach, ludzie teraz nie bedą się zbytnio interesować. Gadałam z Anetką , też tak uważa. Ogłoszenia najlepsze na Kraków i okolice,Śląsk. W Krakowie ferie od poniedziałku.... Quote
Lili8522 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ewu napisał(a):Kastracja przełożona bo Pani weterynarz zachorowała. To na kiedy przełożona? ewu napisał(a):Kochana to chyba zły czas :Święta a teraz ferie za pasem. Poczekajmy do po feriach, ludzie teraz nie bedą się zbytnio interesować. Gadałam z Anetką , też tak uważa. Ogłoszenia najlepsze na Kraków i okolice,Śląsk. W Krakowie ferie od poniedziałku.... No tak... ale czas ucieka... warto chociażby próbować... Rino ma tablice na śląsk i Katowice a tam ferii nie ma... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Szkoda, bo to piękny młody chłopak i domek im szybciej, tym lepiej... Quote
an1a Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Przydałyby się mu jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Lili8522 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Szkoda, bo to piękny młody chłopak i domek im szybciej, tym lepiej... No pewnie... ;) an1a napisał(a):Przydałyby się mu jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń. Oj tak, teraz się trochę zmienił... ale jak do niego pojedziemy to pocykamy zdjęć a zdjęć :cool3: Quote
Makila Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 W poniedziałek mam dzwonić do Pani doktor i ustalimy termin kastracji. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ewu napisał(a):Kastracja przełożona bo Pani weterynarz zachorowała. I Rinuś tym sposobem uchronił swój nabiał na jeszcze kilka dni:razz:.... hihihi:evil_lol:.... Quote
paula_t Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jak to mawiają co się dla Rinusia odwlecze to nie uciecze ;) Quote
ewu Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 paula_t napisał(a):Jak to mawiają co się dla Rinusia odwlecze to nie uciecze ;) Oj tak... oj tak:) Quote
Lili8522 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Rino na koncie Fundacji Zmieńmy Los ma 480 zł :multi: z tym że ta suma może być wykorzystana albo na jedzenie albo na weterynarza tzn na wszystko za co można wziąść fakturę. Dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili :loveu: Zapraszam na wątek kolejnej ofiary schroniska, proszę pomóżcie Węgielek jest w tragicznej sytuacji... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238549-Węgielek-kolejna-WALCZĄCA-O-ŻYCIE-ofiara-schroniskowych-pogryzień-błaga-o-pomoc! Quote
elik Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Lili8522 napisał(a):Wiem rozmawialam z Aneta ale sie stresuje :) dziekuje za smsa nie mialam jak odpisac bardzo sie ciesze ze udalo sie to tak zalatwic :) i dziekuje Elik! :) Czy Rino, to psiak, który ma być kastrowany w niedaleko Fundacji ? Quote
iwonamaj Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zaglądam do psinki... Cioteczka ewu nie może się zalogować :shake:... Quote
an1a Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A wyczyszczenie cookies albo zmiana przeglądarki? Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 elik napisał(a):Czy Rino, to psiak, który ma być kastrowany w niedaleko Fundacji ? Cioteczko przepraszam ale nie rozumiem pytania?... Quote
b-b Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 an1a napisał(a):A wyczyszczenie cookies albo zmiana przeglądarki? To nic nie daje. Dama od wczoraj miałam trudności z dostaniem się na forum :/ Niestety Basia nadal nie może się zalogować :( Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Basia tylko na chwilę się zalogowała... każdy ma problemy z dogo... ja też... i zaczyna mnie to mocno irytować :angryy: Quote
paula_t Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 iwonamaj napisał(a):Zaglądam do psinki... Cioteczka ewu nie może się zalogować :shake:... Nie wiem czy to coś pomoże, niektórzy już sobie pozakładali nowe konta, ale mi się wczoraj udało zalogować dzięki temu, że TŻ założył sobie swoje konto, zalogował się na nie i ja jednocześnie na tym samym komputerze zalogowałam się na swoje. Dzisiaj to niestety nie pomogło. Niektórym Ciotkom się udaje w momencie, kiedy logując się nacisną "Zapamiętaj hasło". Jak możecie, to przekażcie to ewu, może się uda.... Lili, ja też już wychodzę z siebie:angryy: Doszłam do tego, że siedzę bez zalogowania i szukam swoich wątków, żeby zobaczyć co się dzieje z Węgielkiem, Liderkiem i moimi bazarkami.... Quote
b-b Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 paula_t napisał(a):Nie wiem czy to coś pomoże, niektórzy już sobie pozakładali nowe konta, ale mi się wczoraj udało zalogować dzięki temu, że TŻ założył sobie swoje konto, zalogował się na nie i ja jednocześnie na tym samym komputerze zalogowałam się na swoje. Dzisiaj to niestety nie pomogło. Niektórym Ciotkom się udaje w momencie, kiedy logując się nacisną "Zapamiętaj hasło". Jak możecie, to przekażcie to ewu, może się uda.... Lili, ja też już wychodzę z siebie:angryy: Doszłam do tego, że siedzę bez zalogowania i szukam swoich wątków, żeby zobaczyć co się dzieje z Węgielkiem, Liderkiem i moimi bazarkami.... Pisałam o tym Basi na maila. Quote
Recommended Posts