Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem wściekła przez praktycznie cały dzień nie mogłam wczoraj zamieścić żadnego postu, wszystko znikało, na pw też nie mogłam odpisywać ani napisać wiadomość:shake::shake::shake:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Jestem wściekła przez praktycznie cały dzień nie mogłam wczoraj zamieścić żadnego postu, wszystko znikało, na pw też nie mogłam odpisywać ani napisać wiadomość:shake::shake::shake:

Ja w takich sytuacjach czuję się wściekła, bo bezradna :shake:
Nigdy nie wiem czy to mój komputer szwankuje czy problem jest ogólniejszej natury.
Ostatnio nie mogłam wyczyścić skrzynki, ale znalazłam sposób: usuwam po jednej wiadomości bez zażółcania pola.

Posted

Cioteczki... ogromnie przepraszam za zaśmiecanie wątku Rinusia... Ale to jego koleżanka, która została w tym morzu cierpienia, z którego udało się uratować Rino... Gaśnie w schronisku gryziona przez inne psy. A coraz mniej dni jej zostało... :(
Potrzebujemy chociaż wsparcia słowem!

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238257-Tina-niewielka-suczka-GA%C5%9ANIE-W-SCHRONISKU!-Pomocy!!!

Posted

[quote name='sonek666']Poszło 155zł z tego bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237489-NO-TO-ROZLICZAMY-dla-RINO-)
Jak dojdzie to poproszę o potwierdzenie ;);)

Oczywiście potwierdzę :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cioteczki... ogromnie przepraszam za zaśmiecanie wątku Rinusia... Ale to jego koleżanka, która została w tym morzu cierpienia, z którego udało się uratować Rino... Gaśnie w schronisku gryziona przez inne psy. A coraz mniej dni jej zostało... :(
Potrzebujemy chociaż wsparcia słowem!http://www.dogomania.pl/forum/threads/238257-Tina-niewielka-suczka-GAŚNIE-W-SCHRONISKU!-Pomocy!!!

Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!! Tinka jest tam gdzie był Rino nie możemy jej tam zostawić... to rezolutna staruszka.... nie chcemy żeby odeszła w schronisku zagryziona przez większe psy!!!!
Jak nie uzbieramy przynajmniej połowy stałych deklaracji to nigdzie nie pojedzie......... a czas ucieka... :placz:

Posted

Rino jest umówiony na kastrację w czwartek.

Wysłałam do fundacji KASTOR wypełnioną metryczkę i umówiłam się z Panią z fundacji, że w ten sam dzień przywiozę jej fakturę.

Pieniążki za grudzień doszły. Dziękuję

Posted

Makila napisał(a):
Rino jest szczęśliwy i wesoły, niczego nie podejrzewa ;)

Pewno się zdziwi jak w czwartek obudzi się po narkozie i klejnotów nie będzie :crazyeye:

Biedak odjajczą go bez jego zgody:)