Malgoska Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Lili8522']A czemu nikt nie zajrzał na bazarek dla Rino? http://www.dogomania.pl/forum/threads/237699-Ciuchy-kosmetyki-kominek-Na-pomoc-Rino-Do-29-12-godz-18-00-ZAPRASZAM!!?p=20177752#post20177752 :-( zaraz zaglądniemy:) Quote
ewu Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Malgoska']zaraz zaglądniemy:)[/QUOTE] Zajrzę w biegu:) Quote
ewu Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Makila']Obwód szyi 55 cm Obwód klatki za przednimi łapami 77 Długość od szyi do nasady ogona 78[/QUOTE] Sprawdzę mam kubraczek , może będzie dobry. Quote
ewu Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Szykuję mega duży bazarek. Wyślę paczkę zaraz po świętach do b-b a z Lilii zrobimy biżuteryjny.Porobię fotki i wystawimy.Mam naprawdę ładne fanty, więc liczę ,że poratujemy budżet piesia. Quote
Lili8522 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Malgoska']zaraz zaglądniemy:)[/QUOTE] [quote name='ewu']Zajrzę w biegu:)[/QUOTE] Dziękuje Wam, to napięty czas ale może jakiś grosik kapnie :) [quote name='ewu']Szykuję mega duży bazarek. Wyślę paczkę zaraz po świętach do b-b a z Lilii zrobimy biżuteryjny.Porobię fotki i wystawimy.Mam naprawdę ładne fanty, więc liczę ,że poratujemy budżet piesia.[/QUOTE] Cudnie :multi: a do mnie też pójdzie paczka? Quote
paula_t Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Dostałam kaskę na święta, więc mogłam wcześniej przelać i poszedł grosik dla chłopaka :) Quote
Lili8522 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 paula_t napisał(a):Dostałam kaskę na święta, więc mogłam wcześniej przelać i poszedł grosik dla chłopaka :) Dziękujemy Kochana :iloveyou: Quote
ewu Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Lili8522 napisał(a):Dziękuje Wam, to napięty czas ale może jakiś grosik kapnie :) Cudnie :multi: a do mnie też pójdzie paczka? A nie ma problemu, ja tylko fotki bizu zrobię bo mój mąż ma dobry obiektyw i fajne zdjęcia wychodzą. A paczuszkę wyślę jak wolisz:) Quote
Lili8522 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) ewu napisał(a):A nie ma problemu, ja tylko fotki bizu zrobię bo mój mąż ma dobry obiektyw i fajne zdjęcia wychodzą. A paczuszkę wyślę jak wolisz:) Dobrze, bazarek z przyjemnością wystawię :lol: Edited December 23, 2012 by Lili8522 Quote
Makila Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Rino się rozbrykał. Dupka mu ożyła i szaleje. Strasznie skacze po innych psach :shake: Chyba będzie go trzeba ciachnąć wcześniej niż myślałam. Quote
Lili8522 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) Makila napisał(a):Rino się rozbrykał. Dupka mu ożyła i szaleje. Strasznie skacze po innych psach :shake: Chyba będzie go trzeba ciachnąć wcześniej niż myślałam. O nie!... jak będzie trzeba to tak zrobimy... chodź to i tak trochę potrwa aż mu się hormony po kastracji uspokoją... :shake: A jak jego kupole i apetyt? Edited December 23, 2012 by Lili8522 Quote
Makila Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Apetyt ma, ale gotowane jedzenie mieszam mu z karmą z puszki żeby jadł no i suche lubi. Kupole też ok. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT] [FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT] [FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT] [FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT] [FONT=book antiqua] Życzymy: [/FONT][FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech te Święta będą pełne Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]Radości, Pokoju i Miłości!!! Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...[/FONT] Quote
Lili8522 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='paula_t']Dostałam kaskę na święta, więc mogłam wcześniej przelać i poszedł grosik dla chłopaka :) Doszlo 30 zł :multi: Dziękujemy :loveu: [quote name='Makila']Apetyt ma, ale gotowane jedzenie mieszam mu z karmą z puszki żeby jadł no i suche lubi. Kupole też ok. To super, w takim razie jak tylko będzie można go kastrować to kastrujemy, zdzwonimy się po świętach :) [quote name='Sarunia-Niunia'][FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT] [FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT] [FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT] [FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT] [FONT=book antiqua] Życzymy: [/FONT][FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech te Święta będą pełne Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]Radości, Pokoju i Miłości!!! Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...[/FONT] [quote name='unixena']Wesolych Swiat Dziękujemy za życzenia Kochane Cioteczki :loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Makila napisał(a):Rino się rozbrykał. Dupka mu ożyła i szaleje. Strasznie skacze po innych psach :shake: Chyba będzie go trzeba ciachnąć wcześniej niż myślałam. Ale jak skacze? Do bzykania ze tak napisze? w jakiej to jest sytuacji Wiecie o tym ze kastracja nie daje pewnosci ze przestanie. Quote
ewu Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Jestem świątecznie u Rino:) Netia mnie znowu odcięła od świata , dzisiaj udało się odzyskać internet. Jutro szykuję paczki. Quote
Makila Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 AltaCaraya napisał(a):Ale jak skacze? Do bzykania ze tak napisze? w jakiej to jest sytuacji Wiecie o tym ze kastracja nie daje pewnosci ze przestanie. Do bzykania :evil_lol: Jak do tej pory kastracja w takich przypadkach sprawdziła się w 100% A nie jest on pierwszym psem u mnie który tak się zachowuje, więc mam nadzieję, że też u Rino się sprawdzi Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Makila napisał(a):Do bzykania :evil_lol: Jak do tej pory kastracja w takich przypadkach sprawdziła się w 100% A nie jest on pierwszym psem u mnie który tak się zachowuje, więc mam nadzieję, że też u Rino się sprawdzi Mam nadzieje ze sie nie pomylisz. Ja mam kastrata od poltorej roku a dalej skacze na psy w celach seksualnych Behawiorysta wykluczyl inna opcje. Dodam ze pies skacze tez w celu dominacji;) Mam nadzieje ze kastracja pomoze Quote
margoth137 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 tez znam dwa wykastowane pieski co sie biorą za panienki;) plus taki, że dzieci z tego nie ma;) Quote
phase Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 AltaCaraya napisał(a):Ale jak skacze? Do bzykania ze tak napisze? w jakiej to jest sytuacji Wiecie o tym ze kastracja nie daje pewnosci ze przestanie. Ale na pewno kastracja nie pójdzie na marne. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 phase napisał(a):Ale na pewno kastracja nie pójdzie na marne. A tego to ja absolutnie nie twierdze;) Quote
Lili8522 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Kochani kto wysłał 20 zł dla Rinusia i nie wpisał nicku w przelewie? Quote
Recommended Posts