Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem... będę powoli ogarniać ten wątek i bazarki proszę o troche cierpliwości każdy dostanie numer konta.
Tak więc u weta spędziliśmy ponad 2 godziny dostal 2 kroplówki, krew przebadana wzdłuż i wszerz i wszystko OK
PARWO - wykluczone (uffffffffff) dostał antybiotyk, witaminy na poprawę apetytu :razz:
Niestety za wszystko zapłaciliśmy 238 zł :placz::placz::placz: za paliwo wyszło 75 zł z tego 50 zł dokładamy ze swoich i
25 zł wpisuje w rozliczenie czyli Rino jest - 263 zł :placz: za wszystko wstawię rachunki oraz opis wizyty (oryginał dostała p. Aneta
żeby jej wet wiedział co i jak) przydało by się złowić kał do badania żeby zobaczyć co z robakami wczoraj tego nie robiliśmy bo z niego leciała dosłownie woda... i to już będzie komplet... jak będzie miał apetyt a wczoraj po
podróży rzucił się na miskę (widziałam na własne oczy :cool3:) i kooooooo będzie już ładna to odetchniemy z ulgą ;)
mam pare zdjęc z lecznicy wstawię jak się ogarnę.

Pewnie że będziemy mieli wieści z DT jakby mogło być inaczej i jakąś styczniową wizytę już mam w planie u Rinusia......:razz:
ehh tęsknie z tą wielką chudziną.... :-(

Co do ogłoszeń to już ma pakiet wykupiony tylko muszę za niego zapłacić ale to też podam w rozliczeniu i link do bazarku
oraz wstawię tutaj ogłoszenia jak będą gotowe (stale ma odnawianą tablice przeze mnie)

Posted

[quote name='haliza']Jestem u małego - 20 zł płatne do czerwca, później zobaczę ( pieniążki wyślę po świętach ;))[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie :multi:

[quote name='Sarunia-Niunia']Ojej, biedny chłopczyk... Pędźcie do lekarza... Oby wszystko było dobrze!!!
Ja dla Rinusia mogę zaproponować od siebie po 10zł (niestety, jestem obecnie bez pracy), do kwietnia włącznie na razie...
Poproszę o nr konta na pw, to prześlę "wdowi grosz"...
Trzymam za Rinusia i czekam na dobre wieści...[/QUOTE]

Dziękujemy :multi: zaraz wyślę numer konta

[quote name='danavas']Lili:) Ty się tak martwiłaś a tu taki ruch u chłopaka:) jesteście wielkie cioteczki:)[/QUOTE]

Oby tak było cały czas.... :)

[quote name='mari23']uff.....
wysłałam skromne 20 zł maluszkowi, przepraszam, że tylko tyle, może jeszcze coś dorzucę po wypłacie[/QUOTE]

Dziękujemy Kochana...

[quote name='Makila']Rino dojechał :lol:
To taki wielki pieszczoch, z wielką ochotą wepchałby się na kolana :lol:
Jak na razie to na brak apetytu nie można narzekać. Zjadł dwie michy :-o
Mam nadzieję, że te biegunki miną i Rino szybko wróci do formy.[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedzinki u chłopaka :)... przydalo by się jeszcze zrobić to padanie na robaczki...
i odrobaczenie zrobić

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Podsumowując pieniążki dla naszego Księcia bardzo potrzebne!!![/QUOTE]

Bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

[quote name='Till']chciałam zapytać do którego hoteliku Rino pojechał, gdzie to jest bo może miałabym szanse odwiedzić go[/QUOTE]

Rinuś jest w hoteliku obok Krakowa a konkretnie pod Wieliczką... :)

Posted

Dzisiaj rano byłam u weta z innym psem i zabrałam opis leczenia Rino.
Wet stwierdził, że nie muszę już przyjeżdżać z psem.
Rino dostał kroplówkę na dziś i jutro oraz zastrzyki.
Wszystko mu podam sama. Dobrze, że został mu wenflon bo z kroplówką byłoby ciężko.

Za wszystko zapłaciłam 26,50
Paragon mogę zeskanować i wysłać na maila bo tutaj nie wiem jak :oops:

Posted

[quote name='Makila']Dzisiaj rano byłam u weta z innym psem i zabrałam opis leczenia Rino.
Wet stwierdził, że nie muszę już przyjeżdżać z psem.
Rino dostał kroplówkę na dziś i jutro oraz zastrzyki.
Wszystko mu podam sama. Dobrze, że został mu wenflon bo z kroplówką byłoby ciężko.

Za wszystko zapłaciłam 26,50
Paragon mogę zeskanować i wysłać na maila bo tutaj nie wiem jak :oops:

Super, a jak z apetytem u niego?
Proszę skan wysłać na adopcje_pomagam@wp.pl
i numer konta ;)

Posted

Kupa jest rzadka, ale nie woda (bo podobno tak miał)
Apetyt chłopakowi dopisuje. Jest wesoły, a pieszczoch z niego straszny. On tak strasznie się przytula i potrzebuje miłości, że już dawno żaden psiak tak mnie nie złapał za serce.
Wszystkie psy które są u mnie pchają się jeden przed drugim do głaskania, ale on ma taki wyraz oczu i pychola, że rozwalana łopatki.

Posted

Ciotki, ja zapomniałam napisać, że wpłacę dopiero po 1, bo aktualnie jestem za granicą w pracy, na koncie pustki, a kasę w banku będę mogła wpłacić dopiero po powrocie do Polski, przepraszam:oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']No własnie, jak z kupą? Jest normalna czy biegunka nadal...?

Ja mogę zadeklarowac 20 zl stałej, ale - niestety - dopiero od stycznia 2013...

Pzdr.
Dziękujemy:)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Pierwsza skromna, grudniowa dysia dla Rinusia już poleciała:)
Niech Psiak zdrowieje i dochodzi do siebie:)[/QUOTE]
Dziękujemy:)

Posted

[quote name='paula_t']Ciotki, ja zapomniałam napisać, że wpłacę dopiero po 1, bo aktualnie jestem za granicą w pracy, na koncie pustki, a kasę w banku będę mogła wpłacić dopiero po powrocie do Polski, przepraszam:oops:[/QUOTE]
No nie żartuj z przepraszaniem:) Dziękujemy :)

Posted

[quote name='Makila']Kupa jest rzadka, ale nie woda (bo podobno tak miał)
Apetyt chłopakowi dopisuje. Jest wesoły, a pieszczoch z niego straszny. On tak strasznie się przytula i potrzebuje miłości, że już dawno żaden psiak tak mnie nie złapał za serce.
Wszystkie psy które są u mnie pchają się jeden przed drugim do głaskania, ale on ma taki wyraz oczu i pychola, że rozwalana łopatki.[/QUOTE]
Rino to takie biedne skrzywdzone , duże dziecko.Wzrusza człowieka....

Posted

[quote name='haliza']Jak dobrze, że z nim dobrze :p, może to z tego wygłodzenia ma delikatny brzuszek :shake:

Miejmy nadzieję że będzie coraz lepiej :)

[quote name='Asiaczek']No własnie, jak z kupą? Jest normalna czy biegunka nadal...?

Ja mogę zadeklarowac 20 zl stałej, ale - niestety - dopiero od stycznia 2013...

Pzdr.

Super dziękujemy to wielka pomoc!

[quote name='Makila']Kupa jest rzadka, ale nie woda (bo podobno tak miał)
Wszystkie psy które są u mnie pchają się jeden przed drugim do głaskania, ale on ma taki wyraz oczu i pychola, że rozwalana łopatki.

Jak dobrze że ma apetyt.........

[quote name='paula_t']Ciotki, ja zapomniałam napisać, że wpłacę dopiero po 1, bo aktualnie jestem za granicą w pracy, na koncie pustki, a kasę w banku będę mogła wpłacić dopiero po powrocie do Polski, przepraszam:oops:

Spokojne Cioteczko :)

[quote name='Sarunia-Niunia']Pierwsza skromna, grudniowa dysia dla Rinusia już poleciała:)
Niech Psiak zdrowieje i dochodzi do siebie:)

Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='ewu']Rino to takie biedne skrzywdzone , duże dziecko.Wzrusza człowieka....[/QUOTE]
O oooo muszę sprostować!.... to było!!!!! takie biedne skrzywdzone, duże dziecko. Dopóki nie spotkał Ciebie Ewu:loveu:
... ale wzrusza człowieka ... nadal ;):lol: