ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='iwonamaj']Lekarz go widział? Coś podejrzewacie?[/QUOTE] Jedzie do lekarza. Boże on tyle wycierpiał, zmiłuj się...:(:(:( Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Lili8522']Niestety nie jest dobrze Rino nie chce jeść i ma mocną biegunkę z krwią...[/QUOTE] Ojej, biedny chłopczyk... Pędźcie do lekarza... Oby wszystko było dobrze!!! Ja dla Rinusia mogę zaproponować od siebie po 10zł (niestety, jestem obecnie bez pracy), do kwietnia włącznie na razie... Poproszę o nr konta na pw, to prześlę "wdowi grosz"... Trzymam za Rinusia i czekam na dobre wieści... Quote
dangos19 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Trzymaj się Rinusiu, tu wszystkie cioteczki są z tobą. Quote
Lobaria Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Oby to nie było parwo... Bo chłopak nie będzie mógł pojechać do Anety:( Quote
bela51 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Zagladam z niepokojem.Dajcie znać co powiedział wet. Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Nie chcę co chwilę wydzwaniać do Lilii , wiem od Oli ,że piesko dzisiaj jadą....Informacja sprzed godziny... Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Nic poważnego się nie dzieje:) Rino dostał kroplówkę i jedzie do naszej Anetki:) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='ewu']Nic poważnego się nie dzieje:) Rino dostał kroplówkę i jedzie do naszej Anetki:)[/QUOTE] O, to super... uff... odetchnęłam z ulgą... Przyśijcie mi nr konta na pw - przeleję grosika dla Rinia:loveu: Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']O, to super... uff... odetchnęłam z ulgą... Przyśijcie mi nr konta na pw - przeleję grosika dla Rinia:loveu:[/QUOTE] Dziękuję:) Lilii poda jak dotrze. Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witam i ja :) Myślę ewu, że w tej sytuacji podzielę dochód ze styczniowego bazarku na dwie części. Quote
danavas Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Lili:) Ty się tak martwiłaś a tu taki ruch u chłopaka:) jesteście wielkie cioteczki:) Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Mazowszanka']Witam i ja :) Myślę ewu, że w tej sytuacji podzielę dochód ze styczniowego bazarku na dwie części.[/QUOTE] Dziękuję kochana, zawsze niezawodna..... Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='danavas']Lili:) Ty się tak martwiłaś a tu taki ruch u chłopaka:) jesteście wielkie cioteczki:)[/QUOTE] Ten ruch będzie potrzebny do czasu znalezienia domku dla Rino:) Quote
mari23 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='ewu']Nic poważnego się nie dzieje:) Rino dostał kroplówkę i jedzie do naszej Anetki:)[/QUOTE] uff..... wysłałam skromne 20 zł maluszkowi, przepraszam, że tylko tyle, może jeszcze coś dorzucę po wypłacie Quote
ewu Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='mari23']uff..... wysłałam skromne 20 zł maluszkowi, przepraszam, że tylko tyle, może jeszcze coś dorzucę po wypłacie[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
danal1983 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 to teraz trzeba sie zabrac za robienie ogloszen, zeby Rino szybko znalazl ds? czy bedziemy miec aktualne wiesci z dt? Quote
delma Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Jestem u malucha, mogę podrzucić... Jeej, Rinusiu, taki okropny pech, że to przed Świętami... Będzie strasznie ciężko, jeśli w ogóle sie uda, coś tam pieniędzy znaleźć... Chociaż podniosę odrobinę. Quote
Makila Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Rino dojechał :lol: To taki wielki pieszczoch, z wielką ochotą wepchałby się na kolana :lol: Jak na razie to na brak apetytu nie można narzekać. Zjadł dwie michy :-o Mam nadzieję, że te biegunki miną i Rino szybko wróci do formy. Quote
ewu Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Makila']Rino dojechał :lol: To taki wielki pieszczoch, z wielką ochotą wepchałby się na kolana :lol: Jak na razie to na brak apetytu nie można narzekać. Zjadł dwie michy :-o Mam nadzieję, że te biegunki miną i Rino szybko wróci do formy.[/QUOTE] Dziękujemy za wspaniałe wieści:) Quote
Recommended Posts