Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']oj, ależ biedak.... mam nadzieje, że ci, co go do takiego stanu doprowadzili poniosą karę !

ciężko u mnie z finansami, spora gromadka dziaduszków psich do wykarmienia i leczenia, ale w takim przypadku - choć jednorazowo na razie coś przeslę
poproszę o numer konta[/QUOTE]

Dziękuję pięknie jesteś wielka :multi:

Posted

[quote name='Enigma79']Trochę się już zdążyłam "wypłukać" z wypłaty, dlatego przelałam na razie jednorazowo 20 zł. Powdzenia Rino !

Dziękuję pięknie :multi:

[quote name='Panna Marple']Przelew już w drodze (100zł):lol:

Łoooooooo jacie tyle pieniążków........ Rino dziękuję i macha ogonkiem :multi:

Cioteczki zajrzyjcie na bazarek i rozsyłajcie proszę........

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237528-12-godzin-życia-Rino-to-tylko-6-zł-Pomóż-daj-mu-dom-na-święta-do-22-12

Posted

Mogę zorganizować ładne fanty dziecięce i kobiece drobiazgi na bazarek dla Rino, szukam zainteresowanej osoby z trójmiasta ale tylko takiej, która już organizowała bazarek z powodzeniem.

Posted

[quote name='Mama Muninki']Mogę zorganizować ładne fanty dziecięce i kobiece drobiazgi na bazarek dla Rino, szukam zainteresowanej osoby z trójmiasta ale tylko takiej, która już organizowała bazarek z powodzeniem.

ojej było by super, zaraz będziemy kogoś szukać , kogoś z Gdyni rozumiem?

[quote name='unixena']Nasza droga cioteczka fochu zrobila Runusiowi piekny banerek ,prosze sie "czestowac"

banerek cudo! tylko żebym umiała wstawiać :roll:
mam nadzieję że inne Cioteczki się poczęstują :)

Posted

Jestem kochane , niezawodne Cioteczki:)
Wczoraj tylko na telefonie wisiałam a potem padłam ze zmęczenia.
Dzisiaj Rino jedzie do hoteliku Anety.Oby się udało połączyć jego wyjazd z wyjazdem Groszka, który dzisiaj będzie operowany i też prawdopodobnie jedzie do Anetki.

Posted

[quote name='ewu']Jestem kochane , niezawodne Cioteczki:)
Wczoraj tylko na telefonie wisiałam a potem padłam ze zmęczenia.
Dzisiaj Rino jedzie do hoteliku Anety.Oby się udało połączyć jego wyjazd z wyjazdem Groszka, który dzisiaj będzie operowany i też prawdopodobnie jedzie do Anetki.

ewu - jak zawsze - niezawodna
:loveu:

Groszek nie ma innej alternatywy - tylko Aneta...

Posted

[quote name='Lobaria']ewu - jak zawsze - niezawodna
:loveu:

Groszek nie ma innej alternatywy - tylko Aneta...
Rozumiem ale to dobra alternatywa:) Aneta złoty człowiek:)
Czekam na wieści od dziewczyn odnośnie dzisiejszej wyprawy.

Posted (edited)

[quote name='Lili8522']ewu czy o coś takiego chodziło?
jeśli tak to zapraszam :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237528-12-godzin-życia-Rino-to-tylko-6-zł-Pomóż-daj-mu-dom-na-
święta?p=20152662#post20152662

Ojej nie mogłam być wczoraj na dogo , szkoda ,że nie powiedziałaś mi przez telefon o bazarku.
Ja napisałam - miesięcznie i myślałam o kupowaniu stałych miesięcznych deklaracji- 6zł -12 godzin ale stałej deklaracji .
Zmień to proszę , bo kupujący nie rozumieją. Ci , którzy zakupili jednorazowo niech pomyślą czy zechcą to kontynuować swoje wpłaty:)
Bardzo prosimy o stałe deklaracj[SIZE=3]e. 6 zł miesięcznie , to chyba nie będzie tak trudno....

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='ewu']Ojej nie mogłam być wczoraj na dogo , szkoda ,że nie powiedziałaś mi przez telefon o bazarku.
Ja napisałam - miesięcznie i myślałam o kupowaniu stałych miesięcznych deklaracji- 6zł -12 godzin ale stałej deklaracji .
Zmień to proszę , bo kupujący nie rozumieją. Ci , którzy zakupili jednorazowo niech pomyślą czy zechcą to kontynuować swoje wpłaty:)
Bardzo prosimy o stałe deklaracj[SIZE=3]e. 6 zł miesięcznie , to chyba nie będzie tak trudno....

Ide zmieniać :roll:

Edited by Lili8522
Posted (edited)

[quote name='Lili8522']Ojej... już wysłałam tyle zaproszeń że chyba nie ma sensu zmieniać :roll:[/QUOTE]
To co my zrobimy potem, Boże może napisać na bazarku dwie opcje 12 godzin- jednorazowo i 12 godzin stałej deklaracje i kupujący będą określać.

Edited by ewu
Posted

[quote name='haliza']Jestem u małego - 20 zł płatne do czerwca, później zobaczę ( pieniążki wyślę po świętach ;))[/QUOTE]
Dziękujemy:)