aneczka0106 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Nie rozumiem dlaczego nikt nie pyta o tak świetnego psa:shake: Quote
ewatonieja Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 To bardzo dziwne ,że on jeszcze stałego domu nie znalazł :/ Ludzie gdzie wy macie oczy? Quote
KamilaS Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 oj taaak ciocia Kamila dalekooo:-) ale juz jutro wsiadam w samolot i po poludniu zobacze sie z moja psiarnia:) caly Londyn juz wie jakie to mam kochane zwierzaki!!! nie bylo zbytnio czasu zadzownic nawet do domu i dluzej porozmawiac, ale z tego co mi mama powiedziala to Przecinek sprawuje sie dobrze i wszytsko jest ok...ponoc wszyscy w trojke jutro wyruszaja na lotnisko:-) Quote
aneczka0106 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 No to Przecinku, może po drodze komuś w oczko wpadniesz i zabierze Cię do domku stałego;) Quote
ewatonieja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Przecinek jest gotowy na spotkanie z nowym właścicielem! Quote
aneczka0106 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Ciocia Kamila już pewnie wyspana z Przecinkiem:lol: Strasznie szkoda takiego fajnego psiaka...powinien codziennie być już tulony w stałym domku:roll:choć tymczas też go niezle rozpieszcza:razz: Quote
KamilaS Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wróciłam...no więc tak..jadąc z lotniska zauważyłam jak to sobie Rubel z Przecinkiem pomykają po chodniczku obszczekując lokalne psy..okazuje sie ze wygryzli dziure w siatce i wychodza kiedy im sie zywnie podoba... Chyba jutro bede to łatać. Przecinek zahaczyl lapa o siatke i teraz tak przygasł, ze nawet wody nie chce...leży tylko u mamy w łóżku. Bede musiala jutro do weta jechac.Rubel jest o niego strasznie zadrosny i troche go terroryzuje... Ogólnie to bardzo za nim tęskniłam:loveu: Quote
aneczka0106 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Cwani panowie:diabloti: Mam nadzieję, że Przecinek tylko symuluje, aby w łóżeczku mamy leżeć...czy ma gdzieś przeciętą tą łapkę? Jak tylko będziesz mogła napisz jak się miewa dziś. Quote
ewatonieja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Przecinek czeka na swoją szanse, potrzebuje stałego domku i duuuzo miłości! Quote
KamilaS Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 On taki troszke przewrazliwiony jest. Wydaje mi sie ze łapka jest stłuczona. Nie wykluczam, ze Rubel go ugryzł, bo on sie go teraz panicznie boi. Wiekszosc czasu lezy...zobaczymy co wet powie... Najbardziej z tego stanu rzeczy cieszy sie kot, bo wreszcie moze sie poruszac swobodnie po domu :-) Quote
ewatonieja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Rubel czasem przesadza z tymi zębami (raz widziałam go w akcji ) rozkokosił się chłopak,a Przecinek musi miec nowy dom !! Quote
Dea Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No i jak tam przecinek, już lepszy nastrój? Podnosimy! Quote
aneczka0106 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Przecinku, to niesamowite, że jeszcze bezpański jesteś:shake: Quote
ewatonieja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 to jest skandal!!! Przecinku nie trać nadziei ! Quote
KamilaS Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Przecinek ma sie lepiej. Przepraszam, ze tak rzadko piszę, ale niestety czasu brak.... Quote
ewatonieja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Przecinku czy coś się w końcu ruszy?gdzie Twój domek? Quote
KamilaS Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Aniu, mogłabyś mi napisać czy Przecinek był odrobaczony? I czy został zaszczepiony? Jeśli tak to na co? Quote
aneczka0106 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kamilko, nie mam zielonego pojęcia na co był szczepiony i czy wogóle był. Ja tylko czipa sprawdziłam:shake: Co tam u Was? Quote
KamilaS Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja jak nie zapiszę to nie zapamiętam:roll: Wydawało mi się, że go szczepiłaś i dlatego sama tego nie zrobiłam...Chciałam z nim pojechać do weta..jutro...bo jak nie pojade w niedzielę to już w inny dzien nie dam rady. Zaszczepię go jutro, odrobaczę i wyrobię książeczkę zdrowia:lol: Musimy sprawdzić u weta tą łapę. No bo niby jak ją uciskam czy zginam to on nawet nie zapiszczy, ale od tygodnia non stop biega z łapą w powietrzu. W ogóle nie stawia jej na ziemi....dziwne to troche... U nas wszystko w porządku:-) Przecinek śpi z mamą. Nawet Rubel go nie zaczepia tak często. Kocurek mój też już sie do niego przyzwyczaił. Ogólnie mamy się dobrze. Muszę zrobić porządek z psami zanim znów wyjadę-przede wszytskim sprawy weterynaryjne. Zamówiłam już siatkę do połatania dziur, którymi wychodzą. Niedługo zapodam jakieś foty...wreszcie.....:-) Quote
aneczka0106 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Może podusię ma urażoną... Fajnie, że ze zwierzakami zgoda...tylko domku nadal nie ma, strasznie się martwię, bo czas tak szybko leci:shake: Quote
Recommended Posts