ewatonieja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 heheh tylko Rubel zachowuje sie bardziej nieodpowiedzialnie niż Przecinek :)) Quote
KamilaS Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A Przecinek ma sie dobrze. Obciaza łapke coraz czesciej:-) Ostatnio psy troszke zaniedbane, jesli chodzi o spacery po lesie. Musza zadowolic sie podworkiem. Sesja w najgoretszym momencie-każda godzina sie liczy:-) Quote
KamilaS Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tak mi zal Tosia(Przecinek) i Wroblinki....za 2 tygodnie o tej porze beda pewnie jak codzien czekac az przyjde wieczorem i sie z nimi pobawie, porzucamy kapciami i piłeczką, a tu....mnie ni bedzie tyle miesiecy:-( No jak wroce to ruszam z tymczasami:-) Quote
KamilaS Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 OFICJALNE OŚWIADCZENIE:lol: W zwiąku z tym iż Przecinek zna już wszystkie kąty w tym domu i jest kochany jak nie wiem co przeze mnie i moją mamę (co do Rubla i kota mam wątpliwości czy aby darzą go taką samą sympatią:-) postanowiłyśmy dać mu stały dom!!! Tym samym dziękuję za podnoszenie wątku: Ewatonieja, Niewiasta_21, Dea, Ciapuś, MartaSuwałki, Kar0la i pozostałym, a przede wszystkim Aneczce0106 za oddanie nam Przecinka na tymczas-jak się okazało dożywotni:-) Dziękuję osobom, które zrobiły Przecinkowi Allegro i ogłoszenia. Proszę oficjalnie o przeniesienie wątku i zmianę tytułu! Quote
Dea Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to ja pierwsza ruszam z GRATULACJAMI dla Ciebie i Mamy za podjęcie tak cudownej i wspaniałej decyzji, i dla PRZECINKA za znalezienie najlepszego domu na świecie!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: JESTEŚCIE WSPANIAŁE:loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hehe,to my dziękujemy Tobie Kamilo i Twojej mamie za dobre serduszka :-) A tak wogóle,to wiedziałam ze Przecinek zostanie,niech mu się dobrze z Rublem harcuje :-) Quote
aneczka0106 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Dziękuję za dobre serduszko:loveu: i gratuluję takiego psiaka w domu;) Strasznie się cieszę, że moje "walki" o pomoc dla Przecinka nie były daremne. Mam tu na myśli wyciągnięcie go z osiedla i umieszczenie go na tymczasie u mojej mamy- resztę historii znacie świetnie, bo brałyście w niej udział i za to Wam wszystkim serdecznie dziękuję w imieniu swoim, Przecinka i jego nowej rodzinki:Rose::Rose::Rose: Dziękuję za podnoszenie wątku, umieszczenie ogłoszeń i Allegro i włożone serce w jego adopcję:lol: Oczywiście już zmieniam tytuł i apeluję o przeniesienie wątku. Czekam niecierpliwie na kolejne relacje z nowej drogi życia Przecinka...generalnie spodziewałam się tej decyzji...upewniłam się jak Kamila nie mogła opanować drżącego głosu gdy Przecinek był podczas zabiegu przez telefon:diabloti: Praktycznie ta decyzja zapadła chyba już przed zabiegiem, nieprawdaż?!:razz: Kolejne dni upłyneły prawdopodobnie na nabraniu mocy prawnej i odpowiedzeniu sobie na pytanie: Czy sobie poradzimy? Jeszcze raz gratuluję i dziękuję z całych sił!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Quote
KamilaS Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Nie mogło być inaczej:-) Przecinek musiał u nas zostać! Operacja była dużym sprawdzianem dla nas... Poza tym wyobrażałam sobie jakby to było gdyby ktos do nas przyjechal i chcial zabrac Przecinka...Jakos nie przechodzilo mi to przez glowe, ze Tosia moze u nas nie byc. Swoja droga ciekawe jak on na to Wasze osiedle sie dostał. No, ale chyba nie ma szans, zeby poznac historie i jego i Rubla. Najwazniejsze, ze co złe maja juz za soba:lol: Teraz bedziemy zyli dlugo i szczesliwie! Quote
ewatonieja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :placz::placz: łzy szczęścia :) Kamilo gdyby była potrzebna pomoc to pisz,dzwoń :) jak widzisz zajmuje sie schroniskowymi psami oraz czasem swoim :/ a Rubla to nie wiem kiedy odwiedze :( Quote
KamilaS Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Właśnie!!! Dziękujemy Kar0li za przetransportowanie Tosieczka do nas na wioche:Rose: Quote
Dea Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 kurcze, jak ja bym chciała wiele takich "długo i szczęśliwie"! A taki sobie bidaczek mieszkał pod blokiem, aż miło iść spać:loveu: Quote
KamilaS Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Normalnie jak na niego patrze to sie zastanawiam jak w ogóle można się go było pozbyć....:mad: To jest piesek do rany przyłóż:loveu: On jest taki radosny i ufny w stosunku do ludzi...tak jakby nie miał za złe, że go opuścili i zostawili na pastwę losu... Ale teraz to juz jest nasz Tosieczek i nikomu nie zamierzamy go oddawać:evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Kamilko, wysłałam na gmail avatar dla Ciebie- Rubel z Przecinkiem:lol: Quote
KamilaS Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Właśnie czekam z sercem na ramieniu aż mama wstanie po wczorajszej imprezie imieninowej koleżanki (swoją drogą to chyba już najwyższy czas:mad: ) Tosiek wczoraj podczas jej nieobecnosci poszarpał jej nowego jeszcze nieuzywanego adidasa:oops: Ale moze to i dobrze..moze w koncu sie nauczy zamykac za soba szafki!!! Quote
KamilaS Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nie byla zla....jak Tosiu tylko spojrzy sie na nia to ona od razu wymieka:razz: Oddala mu juz tego buta do gryzienia, ale byla bitwa o buta miedzy Przecinkiem a Rublem o nowa zdobycz. Tzn Rubel cignal buta w jedna strone a Tosiek w druga. Rubel wygrał:razz: Quote
KamilaS Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ehhh ktos kolo mnie wyrzucil psa z samochodu takiego malutkiego ale juz nie najmlodszego. Musialam wybiec na ulice zeby go nie potracilo auto prawie spod kol samochodu go wyjelam:placz: Ma przetracona łapke. Wzielam go na rece i ledwo weszłam na podwórko...Rubel wyrwal sie matce i rzucil na niego chcac go ugryźć ugryzł i mnie!!! Mam całe ramie spuchniete. Nie mialam wyjscia zadzownilam do gminy zaraz przyjada po niego ze schronu:placz: Taki malutki czarny z białym krawacikiem... Idę go teraz przytrzymac do czasu, az schron przyjedzie...Pies trafi do schronu na marmurowej... Quote
ewatonieja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a to wstretny kundel!Rubel zdecydowanie przesadzil , niech uwaza bo cioteczka natalia sie tam przejedzie i osobiscie mu bure da! a ludzie to podla rasa:shake: Quote
aneczka0106 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Kamilko, nie martw się, z pewnością w schronisku ma większe szanse, niż w starciu z Rublem. Sporo czasu już minęło, ale polecam ci zimne okłady na opuchliznę przez 48h po ugryzieniu:cool1: Quote
Dea Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ludzie są wredni:angryy: Trzeba by psiaka czasem doglądnąć w schronie...biedaczek. Rubel zazdrosny po prostu. A co do butów - jak już im dałyście jeden, to teraz już będą myślały, że buty wolno gryźć:diabloti: I będą bardzo zdziwione za burę, bo nie rozróżniają, który zniszczony a który nie:razz: :evil_lol: Quote
KamilaS Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie było mnie juz jak zabierali psiaka...musialam jechac na uczelnie. Nawet nie wiem gdzie go zabrali. Na ramieniu mam tylko wielkiego sinca z duzym zadrapaniem, ale spoko bede żyć!:cool3: Niedalej jak w poniedzialek zupelnym to zaskoczeniem bylo dla mnie kiedy moja ciocia zadzownila do mnie, zebym wpadała na kawe, bo przyjechala z Natalia(moja mala kuzynka) do Polski.... Po kawce u nich postanowilismy, ze pojedziemy do mnie. Chcialam jej pokazac psy. Ona jest bardzoo za pieskami, ale ciocia nie pozwala jej miec zadnego czworonoga. Myslalam ze Przecinek przywita sie ładnie i bedzie sie cieszył, a tu sie okazalo, ze on nikogo nie chce wpuscic na podworko. Warczal szczekal lapal za spodnie...Mamy juz po prostu dwóch panów podwórka:evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Myślę, że uczy się od Rubla. Moja Julka mogła z nim robić wszystko, ale był u mnie gościem, a nie panem na podwórku:roll: Quote
aneczka0106 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Ciekawe jak tam Przecinek:razz: Quote
Recommended Posts