Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak: nie ma możliwości, żeby poszedł do schronu!:lookarou:
Przecinuś to jest oczko w głowie mojej mamy:loveu: . Ja wyjeżdżam 27 czerwca, ale nie ma ciśnienia, jeśli chodzi o ten termin.
Nie było mnie tydzień ostatnio i dali sobie radę.

P.S. Do wyjazdu jeszcze półtora miesiąca, więc jeśli jest jakaś potrzebująca DT zrezygnowana czy zdominowana suczka to chętnie przygarnę na te 1,5 miesiąca...

Posted

Nie rozumiem jak to jest, że on jeszcze u stałego właściciela nie siedzi w domku...i że na Allegro o niego nie pytali:roll: może moje zdjęcia nie oddawały jego uroku?!
Moim zdaniem takie psiaki są najbardziej przytulaste: mięciutka, miła w dotyku sierść, maślane spojrzenie...aż człowiek ma ochotę non stop przytulać. Do tego jeszcze usposobienie Przecinka:loveu:, jego kultura, delikatnośc i takt dają jedno:
PSA IDEALNEGO!!!

Posted

Właśnie wstałam-wybieram się na uczelnię...Dziś spałam z Przecinkiem...Bożeee, gdybyście widziały jak on śpi-jak dziecko:loveu:
Wtulił tą swoją łepetynkę w moją szyję i objął mnie łapką!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oj taaaakkkk...o wiele lepszy od chłopaka:evil_lol:
Słucha się, nie włóczy po okolicach,nie grymasi,że obiad niesmaczny, śpi całym czas w "tym samym" łóżku no i nigdy Cię nie zostawi!!!!!:cool3:

Posted

Chyba się wścieknę!!!
Wracam właśnie od weta! Przecinek ma w nodze ŚRUT!!!!!!
Weterynasz poinformował mnie, że obok mnie na ulicy Polnej jakiś koleś strzela do psów!!!
Mówi, że co chwilę są jakieś zgłoszenia z postrzelonymi kotami czy psami!
W piątek Przecinek ma zabieg 220 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba się zabiję własną pięścią....

Posted

Bosz, Kamilko, gotówki u mnie brak, ale może jakieś ciuszki dziecięce na bazarku wystawić?!

Żeby tylko złapali tego gnoja:angryy:bardzo proszę, zgłoś to na Policję...poszukaj innych osób, którym postrzelono zwierzaki. W końcu w tłumie siła!

To co, wystawiać ubranka?!

Posted

Dzieki Aniu:)
Do piatku tylko 2 dni...Wzięłam Przecinka to i muszę ponosić odpowiedzialność. Zapłacę za operację-nie ma wyjścia. Mama zapłaciła za rentgeny, ja zapłacę zabieg.
W sumie mam pare rzeczy które mogłyby zejść na bazarku, ale raz ze ja nie wiem jak i gdzie sie to wystawia, a dwa ze nie mam jak zrobic zdjec:-(
Mam 3 koszulki z Magdy M. z podpisami Joasi Brodzik i płyty zespołu IRA oryginalne nieodpakowane:-)

Ha! Mam jeszcze oryginalny autograf Jeana Michela Jarr'a , który zdobyłam na ostatniej konferencji prasowej!

Posted

Zapytałam już na Bazarku o ewentualnych chętnych na koszulki i płyty w temacie: "Co chcielibyście kupić na bazarku?

Na dziś muszę już zniknąć z forum...może jednak wystawić te ciuszki w najbliższym czasie? Jak mogę Ci pomóc? Czuję się współodpowiedzialna za jego los...

Napisz, proszę, jak Przecinek się czuje.

Posted

On nie stracił nic ze swojego wczesniejszego zachowania...dalej jest żywy, skacze, cieszy się...tylko problem w tym,że tą nóżkę trzyma cały czas w górze. Wet powiedział,że nie ma pewności czy ten gwóźdź w stawie sprawi, że on normalnie zacznie łapke obciążać. Bo śrut to pikuś!
On zahaczył nogą jak wyłazili z Rublem przez wygryziona przez niego siatkę:mad:

Posted

KamilaS napisał(a):
Dzieki Aniu:)
Do piatku tylko 2 dni...Wzięłam Przecinka to i muszę ponosić odpowiedzialność. Zapłacę za operację-nie ma wyjścia. Mama zapłaciła za rentgeny, ja zapłacę zabieg.
W sumie mam pare rzeczy które mogłyby zejść na bazarku, ale raz ze ja nie wiem jak i gdzie sie to wystawia, a dwa ze nie mam jak zrobic zdjec:-(
Mam 3 koszulki z Magdy M. z podpisami Joasi Brodzik i płyty zespołu IRA oryginalne nieodpakowane:-)

Ha! Mam jeszcze oryginalny autograf Jeana Michela Jarr'a , który zdobyłam na ostatniej konferencji prasowej!

Kamila jeśli mogę coś zasugerować, to takie rzeczy wystaw lepiej na allegro (chodzi o podpisy i autografy), chyba jest szansa na lepszą cenę, bo nasze dogowe bazarki to raczej na mniejsze kwoty idą, wiadomo, każdy dogomaniak wspiera gdzie może...

Posted

Czy zabieg będzie nad samym rankiem?
Będę mocno ściskać kciuki...to taki słodziaczek niewinny

Tylko co z tym zwyrodnialcem, który wiatrówką zwierzęta traktuje:angryy:?!
Oby mu w d..... wystrzeliła kiedyś

Posted

Zabieg jutro o 12stej. Jeszcze pare minut temu nie miałam transportu!(btw kiedy ja zrobię to nieszczęsne prawo jazdy???).
Koleżanka Dorota mnie poratowała(dzięki:loveu: )

Siatka będzie dopiero w sobotę...narazie sąsiad zrobił jakąś prowizorkę i Rubel nie wychodzi.

Ja się zabiję: jutro ta operacja, kosiarka mi padła-trawe mam do kolan i dalej rośnie, rura pod zlewem mi poszła, w aucie akumulator padł, trzeci tydzień walczę z kaszlem(śpię na wpół siedząco:-)...a tu egzamin goni egzamin...Mówię Wam, że na brak wrażeń nie mogę narzekać:-)

Trzymajcie kciuki, że to co się tam ma jutro zrosnąć-zrosło:-)

Posted

Trzymam mocno kciuki za Przecinka i za Ciebie abyś dużo siły miała.

Zapytaj lekarza od kiedy orientacyjnie Przecinek powinien zacząć obciążać łapkę po zabiegu...czy wogóle jest w stanie określić taki okres. Gdyby się przedłużał służę pomocą z zakresu ludzkiej rehabilitacji...oby się nie przydała:thumbs:

Posted

Zabieg trwał długo...Przecinek wybudził się z narkozy...
Jest taki strasznie głodny, ale lekarz nie pozwolił mu nic jest aż do jutra rana!
Troche byl po narkozie taki osowiały, ale już jest dobrze-wracają mu siły:-)
Śrut wyciągnięty, a odprysk usunięty. Teraz 5dniowa kuracja antybiotykowa.