Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mówiłam, że to grzeczny, kulturalny chłopczyk:loveu: za moją mamą tez chodził krok w krok i do łózka sie jeszcze pchał...a w łóżku większa połowa była jego:diabloti:

Domki, szybko się zgłaszajcie, wybierzemy najlepszy, to niesamowity pies!!!

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolinko, ślicznie dziękuję za ogłaszanie Czarusia;)

Ewatonieja: bardzo proszę, napisz mi na priv jak załatwić takie ogłoszenie ze zdjęciem w Wyborczej, o którym pisałaś. W necie znalazłam tylko informacje o ogłoszeniach na sms-a.

A Czaruś słodki chłopczyk nadal jest....mamie Kamili z pewnością przyjemnie się spało....no, może ciasnawo było, bo się rozpycha:diabloti:

Posted

Dziś spał ze mną...on jest jak dziecko...tę małą łepetynkę złożył mi na ramieniu i spał smacznie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Jest taki grzeczniutki

Posted

KamilaS napisał(a):
Dziś spał ze mną...on jest jak dziecko...tę małą łepetynkę złożył mi na ramieniu i spał smacznie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Jest taki grzeczniutki

No widzisz? A moja Zula ostatnio zrobiła szczocha na naszym łóżku:angryy: tak zupełnie bez powodu...to nie zdarzyło się po raz pierwszy i nie wiem jak to wytłumaczyć:roll:
...niedobra dziewczynka ale i tak kochana i przesłodka:loveu:

Posted

Czaruś dostał ode mnie ksywkę "Przecinek":loveu: :loveu: :loveu:
Byłam kilka godzin na nagraniu i jak wróciłam to się tak cieszył, że mało tych swoich nóżek-patyczków nie połamał.
Foczka stateczna Pani nie może się przebic do głaskania, bo Przecinek tak się rzuca, że już dla nikogo nie ma miejsca...heheh

Posted

Przecinek szaleje:-)
Dzis zostawilam go w domu to poszarpał moje gąbki i "rozpakował" mydelka:-)
Pojawiła się szansa na dom dla Przecinka....koleżanki kolegi z pracy babcia chce wziać pieska, bo jej zdechł:( - w poniedziałek więcej konkretów. Problem w tym, że ja nie wiem czy chce oddać Przecinka:diabloti:

Posted

Kamilko, ja tak nie chciałam głośno krakać...
...odkąd napisałaś, że spał z Tobą pomyślałam iż chyba swojej mamie pozazdrościłaś, to dało mi dużo domysłów:roll: aczkolwiek musisz pamiętać o swojej mamie i myśleć trzezwo, prawda?!;)

No, chyba że Twoją mamę Przecinek tez zaczarował...:cool3:to już nie wnikam.

Nie chcąc nikogo namawiać na szybką decyzję informuję, że Czaruś-Przecinek podczas pobytu pod blokiem chodził za mną i kilkoma najbliższymi osobami blisko ulicy bez smyczy i bardzo się pilnował:p

Posted

Namyslam się. Póki co mam czas. Mama go lubi bardzo:-)
Zobaczymy jaka to Pani chciałaby go zabrać. Ten piesek raczej potrzebuje domku z ogródkiem. On jest strasznie żywy i chyba strasza osoba nie będzia miała zdrowia , żeby się nim zaopiekować tak jak on tego wymaga...Więc może jak spotkam się z Panią to namówię ją np na Wacusia:loveu: A Przecinek zostanie u mnie póki nie dostanie "odpowiedniej oferty" hehe

Posted

Może ja napiszę coś o Przecinku stricte:
1. Wszystkożerny nie wybrzydza (ostatnio podczas mojej nieuwagi zeżarł sałatę ze smietaną)
2. Musi mieć coś do gryzienia, bo jak nie to zabiera się za różne przedmioty (ostatnio ofiarami stały się moje gąbki i mydełka)
3. Nie jest agresywny w stosunku do innych psów
4. Jeśli w domu jest wiekszy pies to czuje respekt i się podporządkowuje
5. Kot...hmmm..tego nie mogę rozgryźć, bo niby go goni, ale tak naprawdę to nie wiem czy chce ugryźć czy nie-wolę nie sprawdzać
6. Słucha się, chodzi przy nodze, nie oddala się
7. Śpi wtulony w szyję:loveu:
8. Gryzie odkurzacz:eviltong:
hmmm chyba to wszystko...jest kochany...przytulaśny....ma piękne oczęta i zdrowe ząbki

Posted

To ja dodam jeszcze kilka szczegółów:

-ma ok. roku, więc nie bardzo nadaje się dla starszej osoby
-jak się okazało u mojej mamy: potrafi pociągnąć na smyczy
-naprawdę jest wszystkożerny: u mamy uwielbiał podkradać łupiny z jabłek i ziemniaków:diabloti: