Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak najbardziej potwierdzam, szukamy Czarusiowi domku stałego. Im szybciej, tym lepiej. Straszna przylepa z niego, niechże wreszcie odda swe słodkie serduszko stałemu opiekunowi:loveu:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Czaruś do znalezienia domu będzie u mnie na tymczasie:-)
Miejmy nadzieje, że się z Rublem zgodzą...

Przepraszam-szybko przeczytałam posta i nie zrozumialam.
Kiedy? Bedziemy to jeszcze z Ania dzis ustalac, ale pewnie od jutra-wszystko zalezy od transportu

Posted

Już się z Kamilą umówiłyśmy. Czaruś jutro jedzie do niej, prawdopodobnie po 17-tej.

Teraz tylko trzeba trzymać kciuki aby się z Rublem polubili, bo otrzymałam od mamy informację, że będąc na smyczy zachował się agresywnie wobec innego psa.
Dzwoniłam przed chwilką i dopytywałam, ponoć powtórzył dziwne zachowanie kilka razy wobec większych psów(od wczoraj). Mam nadzieję, że to jakiś chwilowy wybryk spowodowany brakiem ruchu i spacerkami na krótkiej smyczy bez żadnych zabaw i bliższych kontaktów z innymi psami:shake: W sumie nie wyobrażam sobie go w takiej sytuacji, bo on zawsze pod blokiem ustępował innym psom, raczej wciąż się bawić chciał...no cóż zobaczymy...:roll:

Posted

Domek stały potrzebny jak najszybciej!!!

Jak się spało Czarusiowi?

Dziś w nocy padało, rano będzie mokro...na szczęście Czaruś czeka przy wejściu dopóki mu się łapek nie wytrze:loveu: taki z niego kulturalny chłopczyk:lol:

Posted

Przyszedł czas na zdanie pierwszej relacji:) Czaruś się bardzo aktywny i taki przytulaśny...
Rubel go w sumie nie atakuje, ale warczy i przegania...
Niestety Czaruś usilnie próbuje dorwać mojego małego niezaradnego kota:-( Nie potrafię póki co określić w jakich celach, ale na zabawę mi to nie wygląda. Póki co nie panikuję...
Bardzoooo proszę, żeby ktoś go przygarnął na stałe....:-)

Posted

No cóż będę go podnosić...
To co pisała Ania wcale nie jest przesadzone...Czaruś jest dobrze wychowany...słucha się, podaje łapki do czyszczenia:-o , ma piękne zdrowe ząbki!!!
Naprawdę kochane zwierzę:loveu: