Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Figa ma około 6-7 miesięcy, jest śliczna, mądra i wyjątkowo grzeczna.
Zachowuje czystość w domu, pięknie chodzi na smyczy (a nawet bez), śpi we własnym legowisku, nie żebrze.
Bardzo lubi dzieci i inne psy.
Zna komendę "na miejsce" i "siad".
Sunia waży 8,5 kg i najprawdopodobniej wyrośnie na niedużego pieska.
Ma krótką, łatwą w pielęgnacji sierść.
Aktualnie Figa przebywa w domu tymczasowym w Katowicach - możliwy dowóz suni na terenie Śląska, ale tylko do sprawdzonego domu.
Sunia jest zdrowa, została dwukrotnie odrobaczona i zaszczepiona przeciwko chorobom zakaźnym. Figa ma oczywiście założoną książeczkę zdrowia. Dostanie także wyprawkę - obrożę, smycz, linkę, kocyk, miskę i zapas karmy.
Figa szuka naprawdę dobrego i odpowiedzialnego domu - została już raz porzucona...
Kontakt:
e-mail: figaszukadomu@o2.pl

Edited by zona
Posted

[quote name='yolanovi']Dziewczynki śliczne i baaardzo do siebie pasują ;)[/QUOTE]
Pasują, tylko moja Falka młodą zamęcza i tratuje. Wieczorem muszę zamykać je w oddzielnych pokojach, żeby Figa mogła sobie w spokoju odpocząć.;)

Posted

[quote name='zona']Właśnie dzwonił pan, który miał dziś obejrzeć Figę, że nie przyjedzie.:([/QUOTE]

Jego strata i dobrze, że sie rozmyślił w porę. Figunia jest cudna, na pewno ktoś się zakocha. Ma takie figlarne uchole :)

Posted (edited)

Eh, taki fajny się wydawał przez telefon...
Wiem, że to lepiej, przynajmniej Figa znowu nie zostanie wyrzucona.

Edited by zona
Posted

[quote name='zona']Eh, taki fajny się wydawał przez telefon...
Wiem, że to lepiej, przynajmniej Figa znowu nie zostanie wyrzucona.

A widzisz Zonko - dobrze, że napisałaś "wydawał"...
Lepiej niech Figuia idzie do domku, gdzie nikt nie będzie miał wątpliwości.
Z drugiej strony i tak miło, że Pan się w ogóle odezwał, że nie przyjedzie...

Posted

Moja Falka jest nienormalna, dzisiaj tak stratowała Figę, że biedna leżała i nie ruszała się z legowiska przez godzinę...
W niedzielę umówiłam się z koleżanką ze studiów, może spodoba jej się Figunia i wreszcie będzie miała swoją - normalną - rodzinę.;)

Posted

No dobra, nie wiem, jak dziewczyny na bazarkach ogłoszeniowych to wszystko ogarniają. Robię te ogłoszenia i robię, a jakoś ich nie przybywa - albo oczekują na akceptację, albo nie ładują się zdjęcia, albo wyskakują jakieś problemy... Pomęczę się jeszcze w nocy.;)