Olena84 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zalozycielka wątku byla w piatek i to jej jedyny post, nie wiem co myslec.. Quote
ania91sc Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A ktoś w ogóle kojarzy to miejsce o którym założycielka wspomniała? Quote
iwonamaj Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Wojkowice Kościelne, pod kościołem, chyba nie trudno trafić... Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='iwonamaj']Wojkowice Kościelne, pod kościołem, chyba nie trudno trafić...[/QUOTE] Ja zaraz wyjeżdżam do Sarnowa z naszą Belcią ....zobaczymy czy trudno czy nie trudno ;) Quote
beataczl Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ja zaraz wyjeżdżam do Sarnowa z naszą Belcią ....zobaczymy czy trudno czy nie trudno ;)[/QUOTE] trzymam kciuki...moze miejscowi cos wiedza o psie Quote
iwonamaj Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 ... ja też, wkrótce znowu mają być mrozy... Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='beataczl']trzymam kciuki...moze miejscowi cos wiedza o psie[/QUOTE] No niestety w Sarnowie byłyśmy dopiero po godzinie 20 więc było już naprawdę późno więc do Wojkowic nie dotarłyśmy. Lało po drodze okropnie i do tego ta cholerna mgła !!!!!!!!!!! Tam trzeba koniecznie jechać w ciągu dnia ! Dziewczyny z tego co kojarzę to mała mieścina i gdyby zjawiła się założycielka wątku było by nam łatwiej bo rozmawiać to chyba tam nie będzie z kim! :roll: I jeszcze tak głośno myślę bo nie daje mi to spokoju ....hmmmm....skoro pies koczuje w okolicach kościoła to może zaryzykować i spróbować zadzwonić do Parafii i pociągnąć księdza za język ;) może puści pare z ust :roll: No i jeszcze jedno ...czy rzeczywiście psiak tam jest czy po prostu ktoś sobie robi żarty ??? :roll: kiepskie zresztą :roll: Quote
saphira18 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Martika@Aischa']skoro pies koczuje w okolicach kościoła to może zaryzykować i spróbować zadzwonić do Parafii i pociągnąć księdza za język ;) może puści pare z ust :roll: No i jeszcze jedno ...czy rzeczywiście psiak tam jest czy po prostu ktoś sobie robi żarty ??? :roll: kiepskie zresztą :roll:[/QUOTE] szkoda, że założycielka "olała" wszystkich ... już były takie żarty na dogo, a ksiądz kłamać nie powinien więc może warto tam zadzwonić:diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='saphira18']szkoda, że założycielka "olała" wszystkich ... już były takie żarty na dogo, a ksiądz kłamać nie powinien więc może warto tam zadzwonić:diabloti:[/QUOTE] boję się że ksiądz będzie udawał że nie ma problemu ......albo będzie się chciał pozbyć problemu ....zadzwoni po hycla i po sprawie ...ech sama nie wiem co robić ......a założycielka wątku nadal milczy!:shake: świetnie !!! Quote
Recommended Posts