Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeurocza, troszeczkę nieśmiała suczka szuka domku najlepszego z najlepszych. Jest to mieszaniec, ale w typie chihuahua... waga ok. 1,5 - 2 kg więc typowo mikropiesek. Zgadza się z innymi psami, na koty patrzy z zaciekawieniem trochę się bojąc.

Może ktoś zechciałby zaoferować dom tymczasowy?

Posted

Dzisiaj mieliśmy zbiórkę w galerii na schronisko i mieliśmy ze sobą Paris (bo tak dostała na imię). Mała była trochę zestresowana, ale ogólnie dała się głaskać ludziom. Jedyne co jak byłam z nią na dworze, bardzo ładnie szła na smyczy, ale jak już chciałam wziąć ją spowrotem na ręce to zaczęła uciekać i gdy ją podnosiłam to mnie dziabnęła tak lekko ze strachu. Aaa... i waży jednak 3 kg (a nie wygląda na tyle).

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Czy tylko mi sie wydaje, że to ten sam pies?

W sierpniu przyjechali do schroniska ludzie, którzy chcieli oddać takie szczeniaki. Zwróciłam uwagę na 4 kropki w formie kwadratu na prawej łapce (patrząc na zdjęcie na lewej łapce).

Posted

Też właśnie zwróciłam na to uwagę a to że teraz ma więcej czarnego to pewnie tak jak u dalmatyńczyków że kropki z czasem się pojawiają. Jak na mnie to jest ten sam pies.

Zadzwoniłam do kierowniczki i tą sunię oddał jakiś facet... to była niedziela a on twierdził, że w piątek jego mama znalazła ją przy śmietniku, ale na pytanie to dlaczego w takim razie nie zgłosili tego w piątek zaczął coś kręcić, a że myśleli że może zostanie, a że coś tam... więc w sumie nie wiadomo czy to prawda.