Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze pamiętasz, Azunia nasza pierwsza sunia po White Fangu(to ona jest na zdjęciu)niestety wpadła pod samochód, kierowca nawet się nie zatrzymał, na naszych oczach i mimo szybkiego transportu do weta niestety nie był w stanie nam pomóc, przeżyliśmy istny koszmar, tego nie da się opisać, ale zawsze zostanie w naszych sercach!

A teraz mamy Tantrę od Jany całkiem ma inny temperamencik, jest cudna i uwielbiana, tak myślimy o kilku malamutach, albo po Tantrunii i jakimś przystojniaku, albo z jakiejś hodowli,regularnie z resztą przeglądam strony internetowe nietylko Śnieżnej Doliny.

Pozdr.

Posted

Azada

Strasznie mi przykro. To co piszesz jest bardzo smutne:(( Poprostu brak mi slow...

Tym bardziej zycze Wam aby z Tantra bylo wszystko Ok, niech rosnie na silna i madra suczke:)

Juz male kilkudniowe malamutki roznia sie charakterem, znajomi zawsze pytaja jak my je rozrozniamy. A ich nie sposob pomylic. Ronin od samego poczatku, od chwili narodzin ukladal sie z dala od rodzenstwa, pomiedzy przednimi lapkami ASCII. Teraz, kiedy juz duzy z niego facet widac ze ta niezaleznosc mu pozostala. Jest najbardziej "koci" z calego miotu. Z koleji Remus od samego poczatku, kiedy sie tylko zblizalam do kojca przypelzal i lubil byc glaskany. Wyrosl na zadnego pieszczot faceta.

Bez przerwy chce byc z ludzmi..nawet do kibelka nie pozwala wyjsc:)

ech...mozna by opowiadac bez konca:)

Monika

Posted

Ehhh, po dlugiej nieobecnosci na forum wreszcie mam duzo czasu zeby sobie siedziec na dogomanii... Witam Wszystkich Serdecznie.

Moniko sliczne te "Twoje dzieci"... Tak jak Azadzie mi bardzo spodobala sie Elly May. Kochaniutka. Pozdrawiam.

Posted

Nie dziękuję Monika, żeby nie zapeszyć, jeśli nasz ochotę zobaczyć Azunię to wejdź na www.nikola.pl to jest stronka mojej córki, tam możesz zobaczyć całą naszą trójkę, stronka jest jeszcze w budowie i jeszcze nie ma tam Tantry, ale niebawem się pojawi jest własnie przygotowywana.

Pozdr.

• 3 weeks later...
Posted

Hej dobrze słyszałaś,pewno od Ani od Conora, jedziemy zobaczyc jak to wszystko wygląda i może następnym razem też weźmiemy udział i nie mogę się doczekać.

Do zobaczenia w niedzielę.