agastra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Luka to sympatyczny,wesoły, 11 mieś szczeniak.Kilka miesięcy temu został porzucony w Nałęczowie.Głodny,z pękniętą kością w tylnej łapie koczował przed supermarketem.Pewna rodzina zgodziła się ,żeby zamieszkał u nich na podwórku,do czasu znalezienia mu domu,ale pomimo naszych starań nie znalazł się nikt,kto chciałby go przygarnąć.Psiak nadal jest trzymany na zewnątrz,bez schronienia,tylko na noc jest zabierany do domu !!! Nie to jest jednak najgorsze:placz:-chłopaczek od kilku tygodni panicznie boi się mężczyzn,ponieważ został dotkliwie pobity !!! Musimy go zabrać w bezpieczne miejsce !!! Proszę pomóżcie!!! Quote
agastra Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Piesek jest na permanentnym gigancie z psem Pań które go dokarmiają:((( Ja już straciłam nadzieję że ktoś go przygarnie-dotychczas nie miałam ani jednego telefonu w jego sprawie:placz: Quote
Recommended Posts