omry Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) Witam. Wczoraj w nocy dotarła do mnie wiadomość o na wpół zamarzniętym już psie, który próbuje chować się po klatkach w Stargardzie Szczecińskim, ale ludzie go wciąż wyganiają. Dostał schronienie na jedną noc, czyli do dzisiaj! To kudłaty mały samiec, może mieć 4 lata. Bardzo prosimy o pomoc, pies nie ma się gdzie podziać! Edited December 13, 2012 by omry Quote
Cudak Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 A jak ze schroniskiem u Was w Stargardzie? Lepsze niż ulica, czy gorsze...? Quote
omry Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Cudak']A jak ze schroniskiem u Was w Stargardzie? Lepsze niż ulica, czy gorsze...?[/QUOTE] Może weźmiemy go na kilka dni.. Ale to tylko kilka dni! Bardzo prosimy o DT, bo naprawdę nie damy rady dłużej.. Bardzo bym chciała, by nie trafił do schronu, a już szczególnie na kwarantanne.. Tam jest najgorzej. Quote
Saththa Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 wydarzenie na fb moze... 3mam kciuki i wysyłam fluidy~! Quote
omry Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Pojawiła się szansa na DS. Dziś po południu wszystkiego się dowiem. Jeśli trafi do nas jednak na te kilka dni, to utworzę wydarzenie. Trzymajcie kciuki :D Quote
tobciu Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Trzymam mocno kciuki, bo inaczej nie jestem w stanie pomóc... Mocno trzymam ! Quote
omry Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 MA DOM! :multi: Oby wszystkim się tak szybko udawało :) Quote
tobciu Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='omry']MA DOM! :multi: Oby wszystkim się tak szybko udawało :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę. :) Quote
Recommended Posts