Norbitka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzisiaju na schodach czekała na mnie niespodzianka w postaci szczeniaka. Padło wiele niecenzuralnych słów pod adresem (nieznanej) osoby, która to zrobiła. Nie mam pojecia ile to ma miesięcy. Jest panem psem. Ratujcie!! A to foto cudaka Quote
asiamm Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 śliczny jest, powinien szybko domek znaleźć a on u Ciebie jest? jaka miejscowość? trzeba ogłoszenia porobić Quote
halbina Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Oj, Norbitko, Norbitko... niecenzuralne słowa padły, ale psiak ma domek tymczasowy, prawda? :lol: Quote
Tiger Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 oj......................:) jaki ten psiak mądry .......... mądry , to pewne ! A tak poważnie .Beatko nie martw się .psiak jest śliczny i zaraz znajdziemy mu domek ..............:p Quote
anielica Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jest śliczny! Powinien mieć na imię Filipek:) Quote
mama_Dorota Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 O q.... m..! :angryy: Beatko, a może zaproponuj tej pani od Miśki tego małego :placz: Choć jak do budy, to chyba powinna być sierść dłuższa i gęstsza. Quote
anielica Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Podnoszę malucha, kto przygarnie takie śliczności??? Quote
Tiger Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Norbitko !!!!! Co tam u pana psiaka ? Jaki jest ? Czy wymyśliłaś już w jakim jest wieku ????? :) Czy załatwia się w domu? Czy broi? Napisz coś o nim , bo chiba trza go na allegro , nie ? Pieso jest śliczniusi - znajdziemy mu domek !!!!! Quote
halbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A my przygarnęliśmy takie cudo szczekadełko... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4519291#post4519291 I też za chwilę zaczniemy używać niecenzuralnych słów... :cool3: Quote
mama_Dorota Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Tiger napisał(a):Komu szczeniaczka ? Komu ? Ale tylko szczeniusia halbinki, bo Norbitki już ma domek!!! :multi: Quote
Tiger Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 mama_Dorota napisał(a):Ale tylko szczeniusia halbinki, bo Norbitki już ma domek!!! :multi: Jak to ?! To dlaczego Norbitka nic nie pisze ?! Jaki domek i gdzie ? Norbitko ...........:mad: :mad: :mad: ;) Liczę do trzech ................. Raz............ Dwa ............................................................... Quote
mama_Dorota Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Norbitka nie pisała bo nie mogła. A psiak znalazł domek od razu. Jak Norbitka wejdzie to napisze więcej.:lol: Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mama_Dorota napisał(a):Ale tylko szczeniusia halbinki, bo Norbitki już ma domek!!! :multi: Hurra! swojego polecam! Fajny szczylek, przymilaśny, bystry, tylko szczekliwy... Quote
Norbitka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Przepraszam Was, za milczenie. Psiak ma domek. Mam jedna pracownicę mniej a okres przedświąteczny, nie wyrabiałam by jeszcze na forum wchodzić Quote
Recommended Posts