basia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 To nie chodzi tylko o czekanie na odpowiednich ludzi ale i o to, że ja mam bardzo mało czasu na internet w ostatnim czasie i wymiana maili trwa dość długo. Jest to jednak też test cierpliwości dla potęcjalnego chętnego ;) Quote
madzia828 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 co słychać u Miśka? piekny alaskan malamut sie przypomina:loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Podnoszę......co nowego? Jak allegro-czy sa chetni na psinkę? Quote
madzia828 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Basiu wiem ,że nie masz zbytnio czasu na neta ale co z malamutem? są jacyś chętni na miśka? Quote
karina1002 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Już chyba pięc razy chciałam coś napisać, ale że niewiele mogę, to rezygnowałam. Ale nie mogę. On jest taki sliczny. A mi się tak podobają malamuty... Quote
madzia828 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Karina1002 to może się skusisz na ślicznotę:cool3: póki co malamutek w górę Quote
karina1002 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Z miłą chęcią ale niestety nie mogę. TZ chyba by mnie wywalił razem z malamutem:) Quote
madzia828 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 malamutek jest nadal w schronisku? czekamy na info tylko Basia chyba wie, co się z nim dzieje:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Podnoszę!!!!!Jak tam nasz malamutek słodki?:) Quote
Iwona&Wiki Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia828 napisał(a):malamutek jest nadal w schronisku? czekamy na info tylko Basia chyba wie, co się z nim dzieje:cool3: Tak, Basia wie:lol: :lol: :lol: Quote
basia Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie losem naszego YUKONA, bo tak go nazwałam. Nie chcąc zapeszać napiszę tylko, że jak nic się nie stanie, we czwartek piesek pojedzie do swego nowego miejsca na ziemi. Proszę Was o trzymanie kciuków za niego w poniedziałek, bo będzie kastrowany i później by wszystko potoczyło się zgodnie z planami ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To wspaniałe wieści:) Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!:) Quote
madzia828 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no to trzymam mocno kciuki za niego:thumbs: Quote
karina1002 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 trzymam kciuki, on jest taaaki ładny. Kiedyś będę miała alaskany :) Quote
Iwona&Wiki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Basiu, ja tez :kciuki: :kciuki: :kciuki: mocno? Juz pewnie po zabiegu, jak poszło? BTW Coz będe miała w pamięci. Ale na razie mamy w B-stoku kolejnego niechcianego huszczaka:p Niefrasobliwość ludzka, bardzo delikatnie mówiac, nie ma granic:angryy: :angryy: :angryy: Quote
madzia828 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jak się czuje misiek? wszystko dobrze poszło?czekamy na info Quote
basia Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Ufff... Nareszcie mogę Wam wszystko napisać. Malamut Yukon, jak go nazwałam, jest obecnie w drodze do domu. Będzie mieszkał w Poznaniu a jego towarzyszem będzie labrador biszkoptowy Cosby :p Ludzie, którzy postanowili dać Yukonowi dom byli nim zachwyceni a on od razu zaczął się do nich łasić jak kot. Cosby był odrobinę zazdrosny i nieco rozkojażony ale sądzę, że już niebawem zrozumie jak dobrze mieć towarzysza. Yukon w poniedziałek miał zabieg kastracji i aż do dzisiaj był pod czujnym okiem weterynarzy w lecznicy, bo schronisko niestety nie ma warunków do trzymania psów po zabiegach chirurgicznych. Rany na głowie już nie widać, tylko wycięta sierść wskazuje, że coś się stało. Swoją drogą sierść już odrasta i nawet blizny nie widać ;) Mam nadzieję, że po drodze wszystko będzie dobrze a potem w domu również, że Yukon szybko odzyska dawny wygląd, bo humor dopisywać już mu zaczął. To niesamowite jak psy wyczuwają, że zaczynają nowe życie. Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków i za dobre fluidy. Przydały się, bo byłam tak nerwowa, że dwie noce nieprzespałam, za to dziś czuję się jakbym jakieś święto obchodziła :lol: Jeszcze raz dzięki :multi: :multi: :multi: Quote
madzia828 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 no to super:multi::multi::multi: bardzo sie ciesze ze przystojniak znalazł domek:p:p Quote
Recommended Posts