Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam info, że malutek jest w schronisku. Nie sądziłam, że się ucieszę na myśl, że jakiś psiak tam trafił :roll:

bubu

zawiadomione mają też być zagraniczne fora oraz hodowcy z Czech, bo może on z tamtąd przywędrował

Szukamy jego właściciela ale bardziej prawdopodobne jest to, że go ktoś wyrzucił jednak.

Posted

[quote name='madzia828']no to trzymam kciuki za nowy domek dla psiaka oby się udało czekamy na wiadomości:thumbs:
Trzymaj, trzymaj .. zwłaszcza, że osoba zainteresowana podpisuje się imieniem madzia ;)

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że rana na głowie powstała od uderzenia jakimś przedmiotem. Podejrzewamy, że może psiak chciał sobie coś upolowac i ktoś zdzielił miśka łopatą ..

Posted

Niestety nie odezwała się. Widać nie zależało jej tak bardzo na tym psie, więc w zasadzie nie ma co po niej płakać.

Nie powinnam tu pisać, że są chętni z allegro. Zapeszyłam :shake: Nieliczni odpowiedzieli na moje pierwsze maile :-(

Posted

Cioteczki - piszcie w ogłoszeniach, że wykastrowany - od razu odpadną rozmażacze garażowi, nie będa dzwonić ani pisać. Kocham malamuty! A sama ma dwie kundlowate, czy to nie śmieszne?
Trzymam za malutka kciuki.

Posted

mar.gajko to nie takie proste, bo ja nie chcę i nie potrafię kłamać. Pies nie jest wykastrowany.
Stale zgłaszają się nowi chętni na psa. Ja jestem cierpliwa, bo chce mu znaleść ten jeden jedyny dom, a pośpiech w takich sprawach nie jest dobrym doradcą.

Posted

no to czekamy na ten wymarzony domek dla miśka:pBasiu masz rację lepiej trochę poczekać na odpowiednich ludzi, którzy zapewnią mu opiekę. tak czy siak nadal trzymam kciuki za miśka :thumbs::thumbs: