toyota Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Dzieciaki - chłopczyk i dziewczynka szukają domów, bo marzną w schronisku. Pieski będą raczej średnie, docelowo 15 kg, ale to są przypuszczenia, bo rodzice nieznani. Edited March 22, 2013 by toyota Quote
dagg Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Maluch z jasnym pyszczkiem to chłopak czy dziewczyna? Quote
toyota Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Powiem szczerze, że nie pamiętam. Dzisiaj to sprawdzę, bo zdjęcie było robione 2 tygodnie temu i w tej chwili zostały 2 maluchy. Quote
kolejna kobietka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='toyota']Powiem szczerze, że nie pamiętam. Dzisiaj to sprawdzę, bo zdjęcie było robione 2 tygodnie temu i w tej chwili zostały 2 maluchy.[/QUOTE] co to znaczy? ze wyadoptowane, czy ze nie zyja? Quote
kolejna kobietka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) matko, jakie one sliczne, az nie moge sie napatrzyc! poczekam na info i zrobie im cos na fb... Edited December 12, 2012 by kolejna kobietka Quote
toyota Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Wszystkie te psiaki ze zdjęcia zostały adoptowane (adopcja schroniskowa). Została tylko jedna terierkowata suczka. Chyba właśnie ta z jasnym pyszczkiem, ale nie jestem pewna, bo jednak one są bardzo podobne do siebie. Quote
kolejna kobietka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 ufff ulzylo, chociaz i tak nie az tak jak powinno, bo nie wiadomo do kogo trafily, ale bede dobrej mysli... Quote
mimiś Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ale jedna została! a pogoda straszna dla takiego malucha..:( Quote
kolejna kobietka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='toyota']Wszystkie te psiaki ze zdjęcia zostały adoptowane (adopcja schroniskowa). Została tylko jedna terierkowata suczka. Chyba właśnie ta z jasnym pyszczkiem, ale nie jestem pewna, bo jednak one są bardzo podobne do siebie. widzialam, ze chyba fundacja jamniki puscili juz predzej apel ze zdjeciem maluchow na fb... jak dziewczynka nadal jest do adopcji i dowiesz sie, ktora to z tego zdjecia, to moge rowniez puscic apel na fb, na razie czekam i zagladam na watek czekajac na info.. Quote
Kryzia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Po nitce tu trafiłam. Wczoraj pojawił się ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/237419-DS-dla-małego-średniego-kudłatego-szczeniaka-Inowrocław Myślę, że warto spróbować. Inowrocław to o rzut kamieniem :) Jak myślicie? Może ktoś małą tam wstawi ? Quote
kolejna kobietka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 super! :) warto sprobowac, o ile malenka jest jeszcze do adopcji, ale jak nie ona to moze jakis inny szczeniorek bedzie w schronie... Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kochani bazarek cegielkowy dla kilku bidulinek, wykonanie cegielki wlasne :smile: bardzo prosze o pomoc i udzial: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post20161935 Quote
Recommended Posts