Justa i zwierzaki Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Pomocy !!! Maleńkie szczenie w kartonie na mrozie , błagam o DT , DS , zapewniam karmę i weta , Błagam u mnie totalne przepełnienie .... Jest na razie u mnie na tdt , ale nie może zostać , jutro jade z nia do weta na przegląd ... błagam o pomoc Edited December 13, 2012 by Justa i zwierzaki Quote
ZUZA1 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Melduję sie u małej i 3mam kciuki za domek :thumbs: :thumbs: :thumbs::thumbs: :thumbs: Quote
Justa i zwierzaki Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Aria już w DS i to dzięki tyskiemu schronisku , ponieważ i tam dałam znać że jej szukam domu a że na schronisku nie mieli szczeniąt to podali mój nr tel . Wczoraj wieczorem byłyśmy z forumowa miko_bs na wizycie P A i od razu Aria tam została :) Aria mieszka w Tychach i w niedziele ide jeszcze na wizytę po adopcyjną z Sarą :wink: Quote
delma Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Błyskawiczna adopcja ;) oby to był TEN dom :) Quote
Recommended Posts