Ajula Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 waldi481 napisał(a):.Pytamy o rodzaj karmy,bo to nie będzie nic nadzwyczajnego i ew.moglibyśmy ofiarować..Jak myślisz Ajula? myślę, że tak, czemu nie :) chyba Wolwik nie potrzebuje jakiejś super karmy my fundacyjne psy też karmimy tym, co dostajemy, chyba że któryś ma problemy zdrowotne i potrzebuje specjalistycznej jak dostajemy karmę kiepską, to mieszamy ją z lepszą i jakoś psiaki nie narzekają Quote
Ajula Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Aferka napisał(a):Wolwo już domku może szukać tak?? już się nadaje do adopcji? Kasia Ty jesteś niemożliwa :crazyeye: Quote
Aferka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Zanim znajdzie domek minie troche czasu i wykorzystam go na prace z nim ale odradzam go dla laika bo mógłby pokazać na co go stać zwłaszcza ze jest mieszanka rottka z owczarem Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Ajula napisał(a):myślę, że tak, czemu nie :) chyba Wolwik nie potrzebuje jakiejś super karmy my fundacyjne psy też karmimy tym, co dostajemy, chyba że któryś ma problemy zdrowotne i potrzebuje specjalistycznej jak dostajemy karmę kiepską, to mieszamy ją z lepszą i jakoś psiaki nie narzekają ------------------- Zobaczymy co to będzie i się odezwiemy ---- To będzie Bobik..To jak..? E/W/R Edited January 7, 2013 by waldi481 UZUPEŁNIENIE Quote
Ajula Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Waldi :) dziękuję za pamięć znowu mnie całe popołudnie nie było, dopiero wróciłam :roll: Kasiu, może być dla Wolwa na początek zwykła karma Bobik? Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dobrze-poczekam na decyzję,bo nie jest to karma z ,,górnej półki,,tylko z .b.dolnej..Tak myślę..Albo damy równowartość 5kg tej karmy,albo...Tak byśmy chcieli coś dla tego psiaka zrobić.. E/W/R Quote
Aferka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Możemy spróbować bo jak na razie nie przy jedzonku ale dostaje ciepłe jedzonko Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Czyli można działać w temacie Bobika czy nie można?Albo podaj proszę nr konta to wpłacimy coś dla psiny.. W/E/R Quote
Aferka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dziś Wolwo chcąc wyjść na spacer zrobił mi śniaka na kolanie i noga mnie do teraz boli Quote
Ajula Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 przez przypadek zrobił siniaka, czy to był jakiś atak? Quote
Aferka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Nie zrobił tego specjalnie po prostu tak bardzo chciał na spacer i moja noga stała mu na przeszkodzie Quote
Ajula Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 to dobrze, bo się trochę przestraszyłam, że może jakieś problemy z zachowaniem Aferko podałaś waldiemu adres do przesłania karmy? Quote
Aferka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Tak i czekam na dostawe oby smakowała Wolwo Quote
Ajula Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 to fajnie, ja przejrzę jeszcze półki u mnie i zobaczę, czy nie da się z czegoś zrobić bazarku Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dostaliśmy adresik i po 13-tym wyślemy E/W/R Quote
Aferka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dziś Wolwo na zamknietym terenie biegał bez smyczy i przychodził co chwila z wielką przyjemnościa na mizianka i sam bez oporów wszedł do kojca Quote
egradska Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Aferka napisał(a):Dziś Wolwo na zamknietym terenie biegał bez smyczy i przychodził co chwila z wielką przyjemnościa na mizianka i sam bez oporów wszedł do kojca to są bardzo dobre wieści, Kasiu. A jak do innych psów się zachowuje? Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Coś jest nie w porządku z karmą i my przekażemy równowartość na konto.Coś tu nie gra,poprosimy o nr konta.Nie dam karmy,bo nie mam prawa skazywać psa na problemy zdrowotne. Czekam na nr konta Ela Quote
Aferka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Do suczek jest przyjacielsko nastawiony ale musze zobaczyć jak do samców dokladnie sie zachowa Quote
Ajula Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Aferka napisał(a):Dziś Wolwo na zamknietym terenie biegał bez smyczy i przychodził co chwila z wielką przyjemnościa na mizianka i sam bez oporów wszedł do kojca jakie dobre wieści :lol: fajny z niego pies! waldi481 napisał(a):Coś jest nie w porządku z karmą i my przekażemy równowartość na konto.Coś tu nie gra,poprosimy o nr konta.Nie dam karmy,bo nie mam prawa skazywać psa na problemy zdrowotne. Czekam na nr konta Ela dziękuję w imieniu psiaka :) kochani jesteście zbieram pieniądze na moje konto, po prawdzie to oprócz własnej mam tylko jedną wpłatę - 50 zł od ajli zaraz podam konto na pw to już będzie na worek karmy, zamówię i wyślę do Kasi :multi: Quote
egradska Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ajula napisał(a):jakie dobre wieści :lol: fajny z niego pies! dziękuję w imieniu psiaka :) kochani jesteście zbieram pieniądze na moje konto, po prawdzie to oprócz własnej mam tylko jedną wpłatę - 50 zł od ajli zaraz podam konto na pw to już będzie na worek karmy, zamówię i wyślę do Kasi :multi: Ajula, na co prócz karmy będą potrzebne pieniądze? Skarpeta też wspomoże pieska i musimy ustalić, co i jak, żeby rozsądnie finansami gospodarować, wszak nie wiemy, ile potrwa szukanie domku dla pieska Quote
Ajula Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 egradska - za weta zapłaci moja fundacja - worek karmy teraz kupię z pieniędzy, które już mam :) - następne worki karmy póki co będę się starała zorganizować we własnym zakresie - na razie nie kupujcie karmy ze Skarpety - pieniądze byłyby potrzebne na zwrot kosztów paliwa dla Lilek, tym bardziej, że oprócz tego co już wydała na paliwo to jeszcze ma zrobić kurs z Wolwem do weterynarza, tylko, Lilek od tej pory nie podała, ile jej zwrócić za paliwo, muszę jej przypomnieć raz jeszcze chyba, że zamawiacie też karmę dla Liry, to może na jednym zamówieniu dołożycie worek karmy dla Wolwa, a ja zrobię zwrot pieniędzy za tą karmę na konto Skarpety? Quote
Aferka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Karma dla Liry już jest w drodze do mnie ale może Marzena DOnka coś wymyśli Quote
Recommended Posts