Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

waldi481 napisał(a):
.Pytamy o rodzaj karmy,bo to nie będzie nic nadzwyczajnego i ew.moglibyśmy ofiarować..Jak myślisz Ajula?

myślę, że tak, czemu nie :)
chyba Wolwik nie potrzebuje jakiejś super karmy
my fundacyjne psy też karmimy tym, co dostajemy, chyba że któryś ma problemy zdrowotne i potrzebuje specjalistycznej
jak dostajemy karmę kiepską, to mieszamy ją z lepszą i jakoś psiaki nie narzekają

Posted

Zanim znajdzie domek minie troche czasu i wykorzystam go na prace z nim ale odradzam go dla laika bo mógłby pokazać na co go stać zwłaszcza ze jest mieszanka rottka z owczarem

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Ajula napisał(a):
myślę, że tak, czemu nie :)
chyba Wolwik nie potrzebuje jakiejś super karmy
my fundacyjne psy też karmimy tym, co dostajemy, chyba że któryś ma problemy zdrowotne i potrzebuje specjalistycznej
jak dostajemy karmę kiepską, to mieszamy ją z lepszą i jakoś psiaki nie narzekają

-------------------
Zobaczymy co to będzie i się odezwiemy
----
To będzie Bobik..To jak..?
E/W/R

Edited by waldi481
UZUPEŁNIENIE
Posted

Waldi :) dziękuję za pamięć
znowu mnie całe popołudnie nie było, dopiero wróciłam :roll:

Kasiu, może być dla Wolwa na początek zwykła karma Bobik?

Guest Elżbieta481
Posted

Dobrze-poczekam na decyzję,bo nie jest to karma z ,,górnej półki,,tylko z .b.dolnej..Tak myślę..Albo damy równowartość 5kg tej karmy,albo...Tak byśmy chcieli coś dla tego psiaka zrobić..
E/W/R

Guest Elżbieta481
Posted

Czyli można działać w temacie Bobika czy nie można?Albo podaj proszę nr konta to wpłacimy coś dla psiny..
W/E/R

Guest Elżbieta481
Posted

Dostaliśmy adresik i po 13-tym wyślemy
E/W/R

Posted

Aferka napisał(a):
Dziś Wolwo na zamknietym terenie biegał bez smyczy i przychodził co chwila z wielką przyjemnościa na mizianka i sam bez oporów wszedł do kojca

to są bardzo dobre wieści, Kasiu. A jak do innych psów się zachowuje?

Guest Elżbieta481
Posted

Coś jest nie w porządku z karmą i my przekażemy równowartość na konto.Coś tu nie gra,poprosimy o nr konta.Nie dam karmy,bo nie mam prawa skazywać psa na problemy zdrowotne.
Czekam na nr konta
Ela

Posted

Aferka napisał(a):
Dziś Wolwo na zamknietym terenie biegał bez smyczy i przychodził co chwila z wielką przyjemnościa na mizianka i sam bez oporów wszedł do kojca

jakie dobre wieści :lol: fajny z niego pies!

waldi481 napisał(a):
Coś jest nie w porządku z karmą i my przekażemy równowartość na konto.Coś tu nie gra,poprosimy o nr konta.Nie dam karmy,bo nie mam prawa skazywać psa na problemy zdrowotne.
Czekam na nr konta
Ela

dziękuję w imieniu psiaka :) kochani jesteście
zbieram pieniądze na moje konto, po prawdzie to oprócz własnej mam tylko jedną wpłatę - 50 zł od ajli
zaraz podam konto na pw

to już będzie na worek karmy, zamówię i wyślę do Kasi :multi:

Posted

Ajula napisał(a):
jakie dobre wieści :lol: fajny z niego pies!

dziękuję w imieniu psiaka :) kochani jesteście
zbieram pieniądze na moje konto, po prawdzie to oprócz własnej mam tylko jedną wpłatę - 50 zł od ajli
zaraz podam konto na pw

to już będzie na worek karmy, zamówię i wyślę do Kasi :multi:

Ajula, na co prócz karmy będą potrzebne pieniądze? Skarpeta też wspomoże pieska i musimy ustalić, co i jak, żeby rozsądnie finansami gospodarować, wszak nie wiemy, ile potrwa szukanie domku dla pieska

Posted

egradska - za weta zapłaci moja fundacja
- worek karmy teraz kupię z pieniędzy, które już mam :)
- następne worki karmy póki co będę się starała zorganizować we własnym zakresie - na razie nie kupujcie karmy ze Skarpety
- pieniądze byłyby potrzebne na zwrot kosztów paliwa dla Lilek, tym bardziej, że oprócz tego co już wydała na paliwo to jeszcze ma zrobić kurs z Wolwem do weterynarza, tylko, Lilek od tej pory nie podała, ile jej zwrócić za paliwo, muszę jej przypomnieć raz jeszcze

chyba, że zamawiacie też karmę dla Liry, to może na jednym zamówieniu dołożycie worek karmy dla Wolwa, a ja zrobię zwrot pieniędzy za tą karmę na konto Skarpety?