Marycha35 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) Huraaaa, pycha wieści więc:) Edit: Dziewczynki looknijcie proszę, Dogomaniaczka w potrzebie i jej psiaki... śliczne i liczne... http://www.dogomania.pl/forum/thread...5-Wiare/page15 Edited November 22, 2013 by Marycha35 Quote
Czorcik Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Wolwo dzieci zna , nie powinno być problemu, zobaczymy jak z kotem :D Quote
Ajula Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 tel od Państwa - na razie wszystko ok :) Quote
egradska Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Ajula napisał(a):tel od Państwa - na razie wszystko ok :) oby tak dalej:) niesmialo sie ciesze:) Quote
supergoga Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Uffff - Jula, kolejny Twój pupil ma farta - przynosisz im szczęście Kochana. Bardzo, bardzo sie cieszę....:multi: Quote
agaton85 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 :mdrmed::bigcool: uśmiech mi nie schodzi z twarzy, baaardzo się cieszę! Quote
Ajula Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 powoli zaczynam wierzyć, że Wolwo to szczęściarz! boję się zapeszać, ale wieści z domu są takie, że aż mi oczy zwilgotniały ze wzruszenia :Cool!: W nocy Wolwo miał spać w domu, p.Arek bał się zostawić go na zewnątrz w pierwszą noc. Jednak w nocy chciał wyjść, więc został wypuszczony. A potem już nie chciał do domu, tylko wszedł do budy, rozłożył się w niej i spał do rana. Może nigdy nie był w domu, może mu było za ciepło, a buda to znajoma rzecz dla niego i wolał w niej spać. Dziś został zawieziony do salonu piękności, tam wykąpany, wyczesany - teraz ma czystą mięciutką sierść i ładnie pachnie :) Pięknie chodzi na smyczy, szybko reaguje na komendy, bawił się z chłopcem piłką, kota ignoruje. Nie interesuje się ogrodzeniem ani bramą. W domu zachował czystość, przy budzie, przy domu ani śladu sików czy kupki. A buda stoi przy drzwiach wejściowych do domu, przy ścianie na podmurówce, pod dachem. Jest cudowny, mądry, grzeczny, wesoły - kochany! Państwo bardzo zadowoleni i dziękują za takiego wspaniałego psa :loveu: Oby tak pozostało :modla: Zaprosiłam Państwa na wątek, może tu zajrzą. Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) Huraaaaaaaa, huraaaaaa, hip huraaaaaaaaaa fik fik:) Fikam kozły, bo ogonek szczęśliwy:) Państwu Wolwo przybyło, he he;) Edited November 25, 2013 by Marycha35 Quote
sharka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ciesze się bardzo!!! Buziaki Wolwiku :D Quote
egradska Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Super wiesci:) ciekawe, czy ekipa ze stacji, ktora tez go wspomagala, jeszcze o nim pamieta i tez sie cieszy. No i bardzo jestem ciekawa, czy imie zostaje:razz: Quote
Ajula Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 egradska napisał(a):Super wiesci:) ciekawe, czy ekipa ze stacji, ktora tez go wspomagala, jeszcze o nim pamieta i tez sie cieszy. No i bardzo jestem ciekawa, czy imie zostaje:razz: Mogę na te pytania odpowiedzieć ;) W drodze do hotelu wstąpiliśmy na stację w Guzowie (hotelik jest niedaleko). Zapytałam, czy pamiętają Wolwa - pamiętali :) wspominali, jaki był fajny i mądry, jak im łezki płynęły, kiedy Wolwik został złapany i pojechał. Cieszyli się, że jedzie do swojego domu i trzymają kciuki! Co do imienia - Państwo powiedzieli, że zastanawiali się nad zmianą imienia, ale postanowili, że imię zostanie - "Bo to jest część jego historii, jest pamiątką tego, skąd się wziął, jakie były jego losy". Ładnie powiedziane, nie? :) Quote
egradska Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Bardzo ladnie:) zastanawialam sie nad zmiana imienia, bo w sumie komus mogloby sie wydawac dziwne wolac: Wolwo, do nogi:evil_lol: Quote
sharka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 egradska napisał(a):Bardzo ladnie:) zastanawialam sie nad zmiana imienia, bo w sumie komus mogloby sie wydawac dziwne wolac: Wolwo, do nogi:evil_lol: jak dla mnie jest ok ;) to całkiem niezły wozik :D Quote
snuszak Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 wieści takie, że aż się serce raduje, czekał, czekał i się wyczekał chłopak :) Quote
Czorcik Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Wolwo pies podwórzowy, dobrze że ludzie są mądrzy i nie chcą Go uszczęśliwiać na siłę pobyte A w domu, może kiedyś zachce być domowy, a może i nie :) A Wolwo dla nas zawsze pozostanie Wolwem :) chłopak ze stacji benzynowej Quote
Ajula Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 trzeci dzień minął w nowym domu i wieści nadal dobre :) Nadal grzeczny i bezproblemowy. Całą noc spał w budzie, woli jednak być na zewnątrz, niż w domu. Dziś na próbę Wolwik został trochę sam na działce, nie próbował się wydostać. Jutro Państwo muszą jechać do pracy, ale pan będzie w pobliżu i będzie zaglądał w międzyczasie do domu. Nadal trzymamy kciuki :kciuki: Quote
egradska Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ajula, a ma Wolwo jakas adresowke przy obrozy, tak na wszelki wypadek... Quote
Marycha35 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Tfu, tfu!!! Wolwo do nogi, dobre...;) Quote
Ajula Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 egradska napisał(a):Ajula, a ma Wolwo jakas adresowke przy obrozy, tak na wszelki wypadek... Państwo wiedzą, że adresówka potrzebna, mieli mu założyć. Quote
Ajula Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 ufff..... bardzo dobre wieści :lol: Wolwik grzecznie zostaje sam, nie próbował się wydostać pod nieobecność Państwa, ani podkopać, pan obchodził całe ogrodzenie poszukując śladów ewentualnych podkopów, ale nic nie znalazł. Pan Arek z zachwytem opowiada, jaki ten Wolwo jest mądry i wspaniały :loveu: Wesoły, dzieciakowaty, lubi się bawić. A jaki piękny! Teraz po kąpieli i wyczesaniu to już w ogóle! "Pani sobie nie wyobraża, jak on się zmienił, jeszcze ładniejszy, niż przedtem!" Wierzę i cieszę się bardzo. Chyba będę mogła zmienić tytuł wątku :) Pani Kingo i Panie Arku - dziękujemy! Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Serdeczności dla Państwa, buziaki dla Wolwika i brawa dla Ajulii:):):) Quote
Czorcik Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 super :):) liczę że jakieś zdjęcie wpadnie :) Quote
Ajula Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 (edited) Za jakiś czas pojadę w odwiedziny, bo mamy zaproszenie :) wtedy zrobię zdjęcia. A teraz mogę wstawić z drogi do domu. Kiepskie, bo fotograf ze mnie słaby, aparat mój też słaby, ale coś tam widać ;) ...tu zaraz po wyjeździe z hotelu, tak biedak patrzył smutno przez okno, aż mi go żal było dopiero po pewnym czasie dał się namówić, żeby teraz patrzeć przed siebie, a nie do tyłu ;) a tu już z nowym Pańciem, który mu bardzo szybko przypadł do gustu :) Edited November 27, 2013 by Ajula Quote
Recommended Posts