Czorcik Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ajula napisał(a):dzwoniłam do hoteliku - z kopytkiem Wolwa lepiej, p.Małgosia nie musiała go zawozić na kontrolę, bo wet przyjechał do hotelu w różnych sprawach i obejrzał też nogę Wolwa. Założył mu nowy opatrunek, łapka goi się dobrze. Poza tym u niego wszystko ok. oooo to bardzo dobrze :D Quote
Ajula Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 takie jeszcze zdjęcie znalazłam na wątku hotelowym Prawa autorskie: Czorcik :) taki ładny jestem! Quote
Ajula Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 aż trudno uwierzyć, że taki fajny pies już tyle czasu nie może znaleźć domu :roll: ogłoszenia cały czas odnawiam, ale nie ma odzewu Quote
sharka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 przydałoby się wyróżnienie ogłoszenia na tablicy .. Quote
Marycha35 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Kopytko - goić się, smok musi bryknąć dziarsko do domu:) ŚLICZNY Z NIEGO KOLO:):):) Quote
Ajula Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Wolwiku spadaj wreszcie do domu, bo kasy mało mamy :mad: Quote
Marycha35 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Hi, hi, domiszczory, ogarniać się, głąby!!!;) Quote
Czorcik Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 znalazłam jeszcze takie podczas przeglądu łap :D Quote
Ajula Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 jaki grzeczny piesek :loveu: Czorciku bardzo Ci dziękuję, że robisz fotki Wolwikowi :Rose: bazarek się skończył, jak wszyscy wpłacą, to będzie 52 zł jutro jak się wyrobię to podziałam z kolejnym bazarkiem, bo naprawdę cienko z kasą wyglądamy Quote
egradska Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ajula, jako ze Kanisek sie wyadoptowal, obiecuje jakies drobne wsparcie w listopadzie. Podrzuc konto:) Quote
Ajula Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='egradska']Ajula, jako ze Kanisek sie wyadoptowal, obiecuje jakies drobne wsparcie w listopadzie. Podrzuc konto:) gratuluję :) i dziękuję! Konto podam za chwilę :loveu: Dostałam wsparcie 90 zł od pewnej osoby z dogo, ale chce ona pozostać anonimowa :angel::angel: To wielkie wsparcie i wielkie szczęście, że mamy takich przyjaciół. Zaraz dopiszę do rozliczenia. Tak więc saldo na dzień 31.10. wynosi (-)38 zł Quote
snuszak Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 a ja postaram się o jakiś drobny bazarek, ostatnio grosik poszedł na karmę dla Labi, tak więc teraz będzie na Wolwika Quote
snuszak Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jest i bazar a cioteczki proszę o podnoszenie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248352-Bazar-na-hotel-Wolwo-50-pozycji%21-Do-11-11-godzina-22-00?p=21487207#post21487207 Quote
Czorcik Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='snuszkak']jest i bazar a cioteczki proszę o podnoszenie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248352-Bazar-na-hotel-Wolwo-50-pozycji!-Do-11-11-godzina-22-00?p=21487207#post21487207 super :multi: :loveu: Quote
sharka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Szukany jest duży pies, ale do budy : http://www.dogomania.pl/forum/threads/248284-Przygarnę-średniego-lub-dużego-psa-Warszawa aaaa jest już Twój wpis Ajula :) ale sugerowałąbym dodać zdjęcie - wygląd to duży atut Wolwika :) Quote
Ajula Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='sharka']Szukany jest duży pies, ale do budy : http://www.dogomania.pl/forum/threads/248284-Przygarnę-średniego-lub-dużego-psa-Warszawa już zgłosiłam Wolwa, ale nie wiem czemu zdjęcia się nie wyświetlają :hmmmm: to znaczy ja je widzę na podglądzie, ale w normalnym poście nie widzę... Nie szkodzi, że do budy, on cały czas mieszka w kojcu, ma dobrą sierść i może mieszkać w budzie. Tym bardziej, że się nie może nauczyć trzymania kupy w tyłku zanim z tego kojca nie wyjdzie :roll: Obawiam się, że jak załatwia się kojcu, to i w mieszkaniu też by się załatwiał. Jakby trafił na wytrawnego cierpliwego psiarza, to by go nauczył. No ale nie każdy ma cierpliwość do takich niespodzianek. Quote
snuszak Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 nie każdy pies musi spać na kanapie, jeśli ma warunki futrzaste i dobrze odnajduje się w życiu na dworze i budzie, to nie ma sensu na siłę go domem uszczęśliwiać, znam psy które niechętnie w domu przebywają bo zaraz chcą z niego wychodzić, a znam też takie które mimo bardzo dobrych warunków i fizycznych i logistycznych i tak do domu się pchają cały czas :evil_lol: oby Wolwik wreszcie znalazł swojego człowieka, nie ważne czy buda, czy dom, tylko żeby był szczęśliwy! Quote
sharka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ze zdjęciami to robię tak że kopiuję adres zdjęcia z wątku i później wklejam tak w nowe miejsce, jakbym miała link z imageshack :] Quote
Ajula Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 też tak robię, mimo to widzę zdjęcia tylko w podglądzie, a na wątku nie wyświetlają się Quote
Recommended Posts