Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
Czorcik dziękuję :loveu:
Wpadłam na chwilę zameldować, że rano wsiadam na miotłę i wylatuję w siną dal. Na dogomanię przez ten czas raczej nie wejdę.
Wracam 20.10. Wtedy się wezmę za jakiś bazarek.
Czekamy, Juli, na Ciebie:):):) Jak tam wyjazd się udał, wrażenia jakie???? I co tam dla nas masz...he he he;)

Posted

Huraaa, jest Ajula:):):) No i rewelka prezenty mamy:):):):):):) Dziękóweczka, faktycznie krajobrazy dech zapierające! Aż czuć rześkość!!! A psiny bezdomne były...?????
Edit: Mama z Córką cudny tandem:);)

Posted

psiaków widziałam dużo, ale żadnego bezdomnego. wszystkie na smyczach, tylko na wsiach przy gospodarstwach z krowami widziałam luźno chodzące berneńczyki :) Psy zadbane, w dobrych humorkach. Prawie same rasowe widziałam, kundelki jakieś dwa razy - pewnie z Polski ;)
Taka ilość rasowych psów, a mało mieszańców chyba może świadczyć o tym, że tam psy nie latają luzem, więc jest większa kontrola nad rozmnażaniem.
Nie wiem, tak czy owak jak się u nas jedzie przez Polskę, to w każdej wsi i na polach widać chodzące samopas psy, a tam nie widziałam :roll:

Posted

Wolwo dostał 10 zł od cioci WhatMayNN i teraz mamy na minusie 128 zł.
Muszę zadzwonić i zapytać jak z łapą, oraz ile trzeba jeszcze zapłacić za weta, bo miał jechać raz jeszcze na wizytę.

Muszę się zabrać za jakieś jeszcze skromne bazarki, ale mam huk roboty pracowej przy kompie i muszę to najpierw obrobić.

Posted

Czorcik napisał(a):
ależ piekne widoki :) pozdrowienia dla córy :D nie usuwaj zdjęć, człowiek widzi i marzy :D

...a potencjalni darczyńcy Wolwika stwierdzą, że jak mnie stać na takie wycieczki, to sama se mogę płacić za jego hotel :cool1:....
ach, chciałabym, żeby mnie było stać na takie podróże, niestety tak nie jest....

Posted

Czorcik napisał(a):
mnie też nie stać, dlatego takie widoczki to raj dla duszy, Ajula jeżeli miałaś możliowść super że skorzystałaś, grzechem było by nie :)

jasne, z radością pojechałam, tym bardziej, że mogłam córkę zabrać :)

Posted

dzwoniłam do hoteliku - z kopytkiem Wolwa lepiej, p.Małgosia nie musiała go zawozić na kontrolę, bo wet przyjechał do hotelu w różnych sprawach i obejrzał też nogę Wolwa. Założył mu nowy opatrunek, łapka goi się dobrze.
Poza tym u niego wszystko ok.