Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uzupełniłam rozliczenie w drugim poście

doszły wpłaty:

Essme +50 zł
sharka +20 zł
Ajula +20 zł

saldo na dzień 07.10. wynosi +252,00 zł

do hotelu jeszcze sporo brakuje
miałam jeden telefon i dwa zapytania mailowe z ogłoszeń, ale nic z tego nie wynikło :roll:

Posted

[quote name='Marycha35']Się witam i odmeldowuje u pięknego psa:) KCĘ powiedzieć, że jest pycha i kiedy dowóz całusków dlań będzie;)[/QUOTE]

dowóz całusków był w niedzielę , zamieszczę fotki , a o następnym transporcie dam znać :D

Posted (edited)

[quote name='Marycha35']Się witam i odmeldowuje u pięknego psa:) KCĘ powiedzieć, że jest pycha i kiedy dowóz całusków dlań będzie;)

Marysiu, fajnie że zajrzałaś, bo Ty jesteś takie słoneczko, które mi poprawia humor :loveu:

a dziś doszła wpłata od Czorcika i kolegi - wielkie dzięki!

karollek -nie ma sprawy, dziękuję, że pamiętasz :)

saldo na dzień 08.10. wynosi +292,00 zł

Edited by Ajula
Posted

karollek doszła Twoja wpłata 20 zł za wrzesień, dziękuję!

zrobiłam przelew za hotel i jesteśmy 88 zł na minusie
w dodatku zadzwoniła p.Małgosia z hotelu, że musi jechać z Wolwem do weta, bo łapa mu spuchła, między palcami ma jakąś ranę i stan zapalny, koniecznie musi to zobaczyć weterynarz... :roll:
wieczorem będę dzwonić po wieści, oraz dowiem się, ile trzeba zapłacić za leczenie oraz dowóz do weta
kasy nie ma, a tu taki pech

Posted

Na wszelaki wklejam:
[quote name='sleepingbyday']Za cezara trzymam kciuki.

słuchajcie, mam możliwość załatwienia darmowych usg jamy brzusznej w sękocinie pod wawą w ramach warsztatów dla weterynarzy. w grę wchodza psy bezdomne i domne, no ale trzeba tam dojechac na konkretne godziny. jesli chcecie przebadać swoich podopiecznych, dajcie mi znać.[/QUOTE]

Posted

Dzwoniłam do hotelu, Wolwo był wczoraj u weta z tą łapą, nie jest źle, to tylko jakieś skaleczenie i zrobił się stan zapalny. Ranka została oczyszczona, dostał zastrzyk i leki oraz piękny opatrunek. Po niedzieli do kontroli.
Koszt za wczorajsze leczenie - 60 zł.
Muszę przelać pieniądze p.Małgosi do hotelu.
Co za pech, akurat jak i tak jesteśmy na minusie :roll:
Wolwo został wychwalony przez p.Małgosię, że był bardzo grzeczny u pani doktor :) nie robił żadnych problemów przy oczyszczaniu rany :)

Posted

widziałam na fb, też mi się podoba :p

dopisuję do rozliczenia 10 zł - córka wypatrzyła w bazarkowych klamotach torebeczkę, którą już ze cztery razy wystawiałam na bazarku i się nie sprzedała. Stwierdziła, że się jej przyda i zapłaciła 10 zł. Wreszcie się tego pozbyłam, a 10 zł na drodze nie leży :D

Posted

[FONT=times new roman]Przepraszam, za offa-BARDZO PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY DO WIZYTY PA W SOCHACZEWIE. Rodzina chce pieska z cieszyńskiego schroniska. To wielka szansa dla niego. Juz trzy lata czeka na dom. Jest pozgryziony przez inne psy. Czy ktoś może pomóc???? Bardzo proszę o kontakt ze mną-na pw, maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, tel. 508-063-271 lub Nilsson- [FONT=Times New Roman]699-682-482, e-mail: nilsson@wp.pl[/FONT][/FONT]

Posted

Czorcik dziękuję :loveu:
Wpadłam na chwilę zameldować, że rano wsiadam na miotłę i wylatuję w siną dal. Na dogomanię przez ten czas raczej nie wejdę.
Wracam 20.10. Wtedy się wezmę za jakiś bazarek.

Posted

[quote name='Marycha35']Oj, życzymy przejrzystej siności dali;):) I wracaj już!!!!!:)[/QUOTE]
o ile nie będzie mgły w Alpach, to dal powinna być przejrzysta :D trafił mi się fajny wyjazd sponsorowany, do Szwajcarii lecę :) na szczęście nie na mój koszt :diabloti: