Ajula Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 uzupełniłam rozliczenie w drugim poście doszły wpłaty: Essme +50 zł sharka +20 zł Ajula +20 zł saldo na dzień 07.10. wynosi +252,00 zł do hotelu jeszcze sporo brakuje miałam jeden telefon i dwa zapytania mailowe z ogłoszeń, ale nic z tego nie wynikło :roll: Quote
Ajula Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Czorcik']zrobiłam przelew za siebie i kolegę[/QUOTE] dziękuję kochany Czorciku :loveu: Quote
Marycha35 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Się witam i odmeldowuje u pięknego psa:) KCĘ powiedzieć, że jest pycha i kiedy dowóz całusków dlań będzie;) Quote
Czorcik Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Marycha35']Się witam i odmeldowuje u pięknego psa:) KCĘ powiedzieć, że jest pycha i kiedy dowóz całusków dlań będzie;)[/QUOTE] dowóz całusków był w niedzielę , zamieszczę fotki , a o następnym transporcie dam znać :D Quote
Marycha35 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Bardzo poproszę:) Taki smok cudowny i zero sensownych tele?!? OJ!!!! Quote
karollek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Sorki za mega spóźnienie:oops:, ale dopiero przelałam za wrzesień, w next tyg. mój Piotrek przeleje za październik i wyjdziemy na prostą:multi: Quote
Ajula Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 (edited) [quote name='Marycha35']Się witam i odmeldowuje u pięknego psa:) KCĘ powiedzieć, że jest pycha i kiedy dowóz całusków dlań będzie;) Marysiu, fajnie że zajrzałaś, bo Ty jesteś takie słoneczko, które mi poprawia humor :loveu: a dziś doszła wpłata od Czorcika i kolegi - wielkie dzięki! karollek -nie ma sprawy, dziękuję, że pamiętasz :) saldo na dzień 08.10. wynosi +292,00 zł Edited October 8, 2013 by Ajula Quote
agaton85 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Wolwiku, cioteczka pamięta o Tobie :loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Juliś, dziękuję pięknie za miłe słowa:) Taki ze mnie dowcipasek od maleńkości się zrobił;) Dla Wolwuska buziale w ucho lewe ślę!!! Quote
Ajula Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 karollek doszła Twoja wpłata 20 zł za wrzesień, dziękuję! zrobiłam przelew za hotel i jesteśmy 88 zł na minusie w dodatku zadzwoniła p.Małgosia z hotelu, że musi jechać z Wolwem do weta, bo łapa mu spuchła, między palcami ma jakąś ranę i stan zapalny, koniecznie musi to zobaczyć weterynarz... :roll: wieczorem będę dzwonić po wieści, oraz dowiem się, ile trzeba zapłacić za leczenie oraz dowóz do weta kasy nie ma, a tu taki pech Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 O jasna cholera, no jasne, co się polepszy to się popieprzy....ale co się popieprzy to się polepszy:) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Na wszelaki wklejam: [quote name='sleepingbyday']Za cezara trzymam kciuki. słuchajcie, mam możliwość załatwienia darmowych usg jamy brzusznej w sękocinie pod wawą w ramach warsztatów dla weterynarzy. w grę wchodza psy bezdomne i domne, no ale trzeba tam dojechac na konkretne godziny. jesli chcecie przebadać swoich podopiecznych, dajcie mi znać.[/QUOTE] Quote
Ajula Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Dzwoniłam do hotelu, Wolwo był wczoraj u weta z tą łapą, nie jest źle, to tylko jakieś skaleczenie i zrobił się stan zapalny. Ranka została oczyszczona, dostał zastrzyk i leki oraz piękny opatrunek. Po niedzieli do kontroli. Koszt za wczorajsze leczenie - 60 zł. Muszę przelać pieniądze p.Małgosi do hotelu. Co za pech, akurat jak i tak jesteśmy na minusie :roll: Wolwo został wychwalony przez p.Małgosię, że był bardzo grzeczny u pani doktor :) nie robił żadnych problemów przy oczyszczaniu rany :) Quote
Marycha35 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Tyle dobrego, że psinek opatrzony i już teraz tylko lepiej musi być:) A to ku pokrzepienie...;) :stormy-sad::bye::bye: Quote
Marycha35 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Prawda:) Też się zakochałam, wylookałam u dogomaniaczki na innym wątku, uprzedziłam, że pożyczam;) Quote
Ajula Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 widziałam na fb, też mi się podoba :p dopisuję do rozliczenia 10 zł - córka wypatrzyła w bazarkowych klamotach torebeczkę, którą już ze cztery razy wystawiałam na bazarku i się nie sprzedała. Stwierdziła, że się jej przyda i zapłaciła 10 zł. Wreszcie się tego pozbyłam, a 10 zł na drodze nie leży :D Quote
Czorcik Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 widoczki :D Próbowałam mu dzioba do zdjęcia ustawić ale nie wyszło :D Quote
Zofija Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [FONT=times new roman]Przepraszam, za offa-BARDZO PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY DO WIZYTY PA W SOCHACZEWIE. Rodzina chce pieska z cieszyńskiego schroniska. To wielka szansa dla niego. Juz trzy lata czeka na dom. Jest pozgryziony przez inne psy. Czy ktoś może pomóc???? Bardzo proszę o kontakt ze mną-na pw, maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, tel. 508-063-271 lub Nilsson- [FONT=Times New Roman]699-682-482, e-mail: nilsson@wp.pl[/FONT][/FONT] Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ale to jest śliczny dziób psi:):):);) Quote
agaton85 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Wolwiku, ale Ty jesteś śliczny :loveu: Quote
Ajula Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Czorcik dziękuję :loveu: Wpadłam na chwilę zameldować, że rano wsiadam na miotłę i wylatuję w siną dal. Na dogomanię przez ten czas raczej nie wejdę. Wracam 20.10. Wtedy się wezmę za jakiś bazarek. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Oj, życzymy przejrzystej siności dali;):) I wracaj już!!!!!:) Quote
Ajula Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Marycha35']Oj, życzymy przejrzystej siności dali;):) I wracaj już!!!!!:)[/QUOTE] o ile nie będzie mgły w Alpach, to dal powinna być przejrzysta :D trafił mi się fajny wyjazd sponsorowany, do Szwajcarii lecę :) na szczęście nie na mój koszt :diabloti: Quote
Recommended Posts