What May NN Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 właśnie przelałam 100zł z mojego bazarku dla Wolwo! choć tak mogę pomóc! będę robić następne bazarki.. Quote
Czorcik Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 What May NN napisał(a):właśnie przelałam 100zł z mojego bazarku dla Wolwo! choć tak mogę pomóc! będę robić następne bazarki.. WOW !!! :multi::multi: Quote
Ajula Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 What May NN napisał(a):właśnie przelałam 100zł z mojego bazarku dla Wolwo! choć tak mogę pomóc! będę robić następne bazarki.. bardzo dziękuję, to duże wsparcie :loveu: Quote
Essme_SPS Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ajula napisał(a):weszła na konto wpłata 50 zł od Essme, ale zapiszę ją na wrzesień, żeby nie robić zamieszania, bo to deklaracja wrześniowa :) Od października zacznę wpłacać 1 dnia każdego miesiąca - żeby nie robić zamieszania :) Quote
Ajula Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Essme_SPS napisał(a):Od października zacznę wpłacać 1 dnia każdego miesiąca - żeby nie robić zamieszania :) absolutnie nie robisz zamieszania :) wpłacaj tak, jak Ci pasuje Wczoraj miałam kolejny telefon w sprawie Wolwa, w pierwszej chwili rozmowy się ucieszyłam - dom w Warszawie, wielki ogród, dodatkowo wygrodzony wielki wybieg z super budą, Państwo mieli rottweilery i owczarka w przeszłości. Ze swoimi psami chodzili zawsze na szkolenia. Ucieszyłam się z tych szkoleń, ale pan na to powiedział, że z Wolwem na szkolenie już nie pójdzie, bo nie ma siły :roll: na moje pytanie: jak to nie ma siły? odpowiedział, że jest już po osiemdziesiątce :roll: Powiedziałam, że w takim razie dlaczego chce takiego młodego psa, którego trzeba uczyć i który musi mieć dużo zajęcia, żeby spalić energię, niech wezmą jakiegoś starszego statecznego, nauczonego wszystkiego owczarka, np. 7- letniego... na to pan odpowiedział: "siedmioletni jest za stary" :-o No ręce mi opadły... wezmą dwuletniego psa, który będzie jeszcze żył 10 lat, a sam pan mówi, że jest już po 80 i nie ma siły.. Tak mnie to wkurzyło, że siedmioletni pies jest za stary, że miałam ochotę odpalić: "to pan jest za stary! za stary, żeby mieć młodego psa". Powiedziałam, że się rozejrzę za jakiś spokojnym statecznym psem, młodszym niż 7 lat i się pożegnałam grzecznie, ale naprawdę jestem zniesmaczona takim podejściem. Quote
sharka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 moi rodzice mają dwuletnią Dorkę, tata ma 75 lat... spaceruje z sunią, wybiega ją, kiedy już im sił nie starczy ja wezmę sunię, jesteśmy w kontakcie częstym , nie będzie to dla niej aż taki szok.. pan nie ma nikogo takiego? Quote
Ajula Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 (edited) Jakby to Twój tata chciał Wolwa, to osobiście bym mu go dostarczyła :eviltong: to jest coś innego. Nie jestem przeciwna braniu przez starsze osoby psów - jestem przeciwna braniu przez starszych ludzi nieodpowiednich dla NICH psów. Zaproponowałam Oriona - ale nie, bo jest za stary! Nieważne, że piękny, grzeczny, nie sprawiający kłopotów - za stary i koniec. Już teraz pan powiedział, że nie jest w stanie chodzić z Wolwem na szkolenie, bo nie ma siły. To co będzie za rok, dwa? I dalej? ````````````````````````````````````````` na konto weszły pieniądze: +100 zł bazarek WhatMayNN +20 zł Czorcik +20 zł kolega Czorcika saldo na dzień 03.09. wynosi +250,00 zł Edited September 3, 2013 by Ajula Quote
sharka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ech Wolwiku,wirtualny całus w nochal :) idę pogrzebać w portmonetce, jeszcze 20 zł dla sierściucha wyskrobię ;) Quote
Ajula Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 doszły wpłaty: + 20 zł sharka + 70 zł bazarek z mojego bazarku z książkami do nauki języków saldo na dzień 05.09. wynosi +340,00 zł czyli jeszcze brakuje 60 zł do opłaty za hotel i 40 zł za odrobaczanie z mojego drugiego bazarku książkowego będę jeszcze miała chyba 33 zł z ciuchowego też coś będzie i powinno starczyć w tym miesiącu :) Quote
Ajula Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 kawał pięknego psa! :loveu: wydaje mi się, że podrósł i zmężniał a na tym pierwszym zdjęciu wygląda jak naćpany :D dzięki Czorciku! ja go nie widzę w ogrodzie starszych państwa, widać, że to wulkan energii, powinien mieć taki dom, który zapewni mu ruch i zajęcie Quote
Ajula Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 z bazarku książkowego mam już wszystkie wpłaty - wyszło 35 zł zrobiłam przelew za hotel 400 zł oraz tabletki na odrobaczanie 40 zł stan konta na dziś wynosi (-)65 zł ale jeszcze z bazarku ciuchowego będzie chyba jakieś 90 zł, więc dług się wyrówna Quote
Ajula Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 następny bazarek dla Wolwa z ciuchami http://www.dogomania.pl/forum/threads/247018-R%C3%B3%C5%BCne-ciuchy-ma%C5%82e-i-du%C5%BCe-rozmiary-dla-Wolwa-do-19-09-godz-22-00 Quote
snuszak Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 bazarek na karmę dla Labi i hotelik dla Wolwo http://www.dogomania.pl/forum/threads/247092-Na-Wolwo-i-Labi-ciuszki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-21-09-godzina-22%21-w-przygotowa?p=21306136#post21306136 Quote
agaton85 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 cześć Wolwiku, zaglądam do Ciebie przystojniaku :loveu: Quote
Ajula Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 cześć ciociu Agatko :loveu: zakończył się kolejny bazarek ciuchowy, jak wszyscy wpłacą, to będzie 126 zł :) z poprzedniego bazarku jeszcze brakuje mi jedna wpłata Quote
Ajula Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 dopisałam do rozliczenia +90 zł z jednego mojego bazarku drugi bazarek jeszcze w trakcie rozliczania Wolwo na koncie na dzień dzisiejszy ma +25 zł za dwa tygodnie kolejny termin opłaty za hotelowanie z ogłoszeń nadal nic, czyli kicha :( wczoraj np. dostałam takiego maila: "kce tego psa plisss" Quote
Ajula Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 mam wszystkie wpłaty z ciuchowego bazarku, tym razem Wolwo zarobił 137 zł :) dopisałam do rozliczenia na koncie Wolwa mamy na dzień dzisiejszy 162 zł kolejny fajny mail z dzisiaj: "kiedy możliwy jest dowóz psa?" nawet nie wiem dokąd ten dowóz miałby być... Quote
sharka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 po pierwszym dojdą deklaracje i konto troszkę się powiększy... czekamy na dobry telefon oferujący super domek :] Quote
Ajula Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='sharka']po pierwszym dojdą deklaracje i konto troszkę się powiększy... czekamy na dobry telefon oferujący super domek :][/QUOTE] tak, jakoś damy radę :) Wracam z wyjazdu 06.10., potem znowu wyjeżdżam 14.10-20.10. Dopiero jak wrócę, podziałam jeszcze z bazarkami. A może wreszcie ktoś fajny się zgłosi po Wolwa. A jak nie, to damy radę - dzięki Wam kochane wspomożycielki do tej pory się udaje. Dziękuję za wsparcie, jakie od Was mam :loveu: Quote
Czorcik Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 ja będę robiła przelewy koło 10-ego , za siebie i za kolegę Quote
Recommended Posts