Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie, JDD zrezygnowała na jakiś czas z adopcji drugiego psa, bo jej sunia zaczęła sprawiać kłopoty wychowawcze i szkoleniowiec na razie odradził drugiego psa.

Posted

Jutro wyjeżdżam do roboty, wrócę 30.07., potem będę znowu jechać 12.08. Postaram się zaglądać na dogo w wolnych chwilach, bo zabieram internet.
Jak wrócę to postaram się między wyjazdami zrobić bazarek, mam kilka książek, jakieś drobiazgi jeszcze. Bo nie uda się w tym miesiącu uzbierać na hotel, niestety.

Posted

[quote name='Czorcik']poproszę numer konta :D
zaraz podam :)

weszła wpłata od Essme_SPS +50 zł (to chyba już na sierpień, bo w na początku lipca wpłacałaś na lipiec?)

saldo na dzień 31.07. wynosi +80,00 zł

Posted

[quote name='Ajula']zaraz podam :)

weszła wpłata od Essme_SPS +50 zł (to chyba już na sierpień, bo w na początku lipca wpłacałaś na lipiec?)

saldo na dzień 31.07. wynosi +80,00 zł

essme się urlopuje , ale jak wróci to zapytam :D

Posted

jest wpłata od Czorcika +20 zł dziękuję :loveu:
dopisałam też moją deklarację +20 zł

na dzień dzisiejszy Wolwo ma 120 zł
do opłaty za hotelik brakuje 280 zł

bazarku już nie zdążę zrobić, bo 12.08. wyjeżdżam, nie zdążyłabym zrobić wysyłki, jak ktoś by coś kupił :roll:
zrobię dopiero jak wrócę, mam jeszcze kilka książek itp.

Posted

ciocia sharka wpłaciła deklarację za dwa miesiące (sierpień i wrzesień) +40 zł
od koleżanki wyżebrałam 40 zł, które dopisuję do rozliczenia
na dzień dzisiejszy Wolwo ma 200 zł

za 4 dni termin kolejnej wpłaty za hotel - brakuje 200 zł
:question::smhair2:

Posted

do tej pory przez te wszystkie miesiące był jeden telefon z zapytaniem :shake:
jak wrócę z kolejnej roboty, to chyba poproszę o nowe ogłoszenia, z nowym zdjęciem

Posted (edited)

[quote name='Czorcik']rozmawiałam dzisiaj z Essme_sps i wpłata jest na sierpień[/QUOTE]
ok, tak myślałam, przepiszę na sierpień, żeby nie było, że Essme nie zapłaciła w tym miesiącu :)

[B]zrobiłam przelew za hotel za okres 09.08.-09.09. i jestem [U]200 zł na minusie[/U] [/B]:eek3:
po raz pierwszy od czasu, kiedy Wolwo jest w hotelu
jak wrócę z roboty (po 18.08.) to zrobię bazarek z tego co jeszcze mam, ale coraz gorzej to wygląda, a nikt nie pyta o Wolwika :(

Edited by Ajula
Posted

mogę wyzerować dług - [COLOR=#0000cd][B]Anonimowy Anioł[/B][/COLOR] :angel::angel:poratował Wolwika - wpłata 200 zł :loveu:

czyli na dzień 09.08. na koncie Wolwa jest 0,00 zł

Posted

już się uporałam i zrobiłam bazar dla Wolwika - zaglądajcie, kupujcie, podnoscie, zapraszajcie :-)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246101-MEGA-ciuchy-Solar-Promod-kosmetyki-bransoletki-na-Wolwo-do-19-08-godz-22?p=21178297#post21178297[/URL]

zaproszę przy okazji po książki dla Animalii
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245999-KSI%C4%84%C5%BBKI-Larsson-Lackberg-Coben-filozofia-i-inne-na-fdzAnimalia-do18-08-godz-22-00?p=21178274#post21178274"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245999-KSI%C4%84%C5%BBKI-Larsson-Lackberg-Coben-filozofia-i-inne-na-fdzAnimalia-do18-08-godz-22-00?p=21178274#post21178274[/URL]

Posted

[quote name='Ajula']mogę wyzerować dług - [COLOR=#0000cd][B]Anonimowy Anioł[/B][/COLOR] :angel::angel:poratował Wolwika - wpłata 200 zł :loveu:

czyli na dzień 09.08. na koncie Wolwa jest 0,00 zł[/QUOTE]
wielkie dzięki dla Anonimowego Anioła :D

Posted

Dawno nie byłam u Wolwika :loveu:
Widzę, że chłopak wygląda świetnie :)
I na tym właściwie kończą się dobre wiadomości :roll:
Z kasą krucho, a domku nie widać :shake:
U "moich" Glinniaków podobnie ...
Ale bądźmy dobrej myśli ;)

Kapitalna fotka :)
Jeszcze takiej nie widziałam :crazyeye:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-tRzDqLc1f-k/Ud2nOpPWZ-I/AAAAAAAADLE/3dOcWfQznC4/s640/IMG_4218-MOTION.gif[/IMG]