Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
fajny krokodyl :D ma ona galerię na dogo?

może są zdjęcia Szanty na stronie fotopsów, akurat miałam jej zdjęcie bo na nim jest Dorka moich rodziców :]

Posted

Wolwo po raz kolejny dostał wsparcie od Pana Mariusza - dziękujemy!! :Rose:
150 zł z dopiskiem "dla psa Wolwo i jego znajomych"

wspólnie z Elą uradziłyśmy, że ze wszystkich znajomych Wolwika najbardziej znajoma jest mu Lira :loveu: wobec tego przeznaczamy 100 zł dla Wolwa, a 50zł wsparcia przekażę na konto Liry
mam nadzieję, że Pan Mariusz miał coś w tym stylu na myśli (nie możemy się dodzwonić, żeby się dopytać)

Guest Elżbieta481
Posted

HAU!!!HAU!!!HAU!!! jestem Wolwo pies na schwał!!!
E/W/R

Guest Elżbieta481
Posted

Hej Wolwo ci ja Wolwo
pies jakich mało w świecie!!!!
Szukacie może kumpla?
Na dogo go znajdziecie!
-
E/W/R

Posted

kto był na moim bazarku to wie, ale i tak się podzielę radością:

jeśli wszyscy wpłacą ( wierzę, że wpłacą!) dochód z bazarku wyniesie 385 zł !! :cunao:
prawda, że pięknie? :lol:

Posted

Ajula napisał(a):
kto był na moim bazarku to wie, ale i tak się podzielę radością:

jeśli wszyscy wpłacą ( wierzę, że wpłacą!) dochód z bazarku wyniesie 385 zł !! :cunao:
prawda, że pięknie? :lol:

Super :multi:

Posted

oj źle policzyłam - przepraszam!!! z bazarku wychodzi 291 zł - ale to i tak super, bo dodam do tego wpłatę p. Mariusza i będzie na miesiąc hoteliku :loveu:
chyba się za bardzo podekscytowałam i walnęłam się w obliczeniach ;)

dziewczyny, niech któraś jeszcze raz policzy błagam, bo ja coś kręcę :diabloti:

Posted

spoko dorzucimy coś z mojego bazarku, od WMNN i może będziesz mieć te 380 :):)

ale w sumie nie obraziłabym się gdyby Wolwo znalazł dom i można by to było przeznaczyć na innego psiaka :)

Posted

snuszkak napisał(a):
spoko dorzucimy coś z mojego bazarku, od WMNN i może będziesz mieć te 380 :):)

Kasia dziękuję :D można tak powiedzieć, że moja wymarzona kwota to 385 zł - jak nie dało rady z jednego bazarku, to może da radę z drugiego :D

Posted

dzwoniłam do hoteliku, wszystko w porządku :)
Wolwo jest grzeczny i nie ma w nim agresji wobec ludzi, ale psów nie lubi - tak więc dom bez psów (ale sunie są ok).
Straszny z niego głodomór, ma wielki apetyt. Nie umie się za bardzo bawić zabawkami tzn. piłeczką czy sznurem. Na spacerze ciągle wtyka pysk w ręce w poszukiwaniu smakołyków. Pewnie by się szybko uczył za smakołyki :D
Zaczął szczekać w kojcu domagając się zainteresowania.
Fajnie by było, żeby trafił do domu z ogrodem czy podwórkiem, żeby mógł się wyhasać.

Niestety nikt się z ogłoszeń do tej pory nie odezwał :roll:

Posted

Przychodzę podziękować Wolwikowi i jego Aniołom za przekazanie 50 zł przyjaciółce i towarzyszce niedawnej niedoli - Lirze.
Pieniążki są już na koncie Liry :multi:
Cieszę się, że chłopak w niezłej kondycji i życzę mu najwspanialszego domku pod słońcem :):):)

Guest Elżbieta481
Posted

Będzie 385 zł,a może pełne 400?Tylko ciotka i wujek dostaną pieniądze,bo teraz goło i wesoło..O Wolwinka nasza złota rybka będzie miał tyle ile trzeba żeby hotel był opłacony i basta..Nie możemy wejść w długi,bo będzie żle..Howgh!
Lubimy Ciebie psinko-boś super gość,a ludzie są ślepi i głusi,że Ciebie jeszcze nie widzą...
E/W/R.

Posted

DONka dziękuję za potwierdzenie!
Czytałam na wątku Liry, że teraz ma kłopoty z pęcherzem, i znowu potrzebny wet :(

waldi481 napisał(a):
.Nie możemy wejść w długi,bo będzie żle..Howgh!

Zgadza się, to najważniejsze, żeby nie było długów, dlatego zapłaciłam za pierwszy miesiąc z góry, żeby zawsze była rezerwa czasu na uzbieranie pieniędzy na następny miesiąc.
Jestem bardzo wzruszona, że tyle dobrych dusz interesuje się losem Wolwinka i pomaga mu.
Nie ukrywam - pomaga również mojej skromnej osobie, bo przecież nie odesłałabym go z powrotem na ulicę, a sama nie uzbierałabym przecież 400 zł na miesiąc na opłacenie hoteliku.
Wszyscy jesteście bardzo bardzo kochani - i prawdą jest, że przyjaciół poznaje się w biedzie :Rose:

Guest Elżbieta481
Posted

Ajula-jesteś bycza babka i wszyscy to wiemy .Wolwo trzeba skrobnąć jakieś fest ogłoszonko?tzn.samą treść...
E/W/R

Posted

waldi481 napisał(a):
Ajula-jesteś bycza babka i wszyscy to wiemy .Wolwo trzeba skrobnąć jakieś fest ogłoszonko?tzn.samą treść...
E/W/R

tych byczych babek to w życiu Wolwa jest więcej, zaliczam do nich Lilek, która jest bycza bez wątpienia, miała robić tylko transport, a ugrzęzła w sprawie Wolwa po uszy :D