Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=&amp][SIZE=2]są już wszystkie wpłaty z bazarku ksi[SIZE=2]ążkowego, dziękuję za wpłaty i nadpłaty :)

razem dochód z bazarku wynosi: 182,26 zł
[/FONT] !!
Dziękuję pięknie wszystkim kupującym, dziękuję za nadpłaty :Rose:

dopłacam 16,74 zł - tym samym mamy wyzerowany dług za hotel
saldo w tej chwili wynosi 00,00 zł - czyli nic ;)

Edited by Ajula
Posted (edited)

poprosiłam o dodatkowy post i dostałam - Maupa4 dziękuję :)
pierwszy post bardzo się rozrósł i jest już mało czytelny, zrobię porządki i przeniosę rozliczenie do drugiego posta.
Ale najpierw muszę się zająć Hexi, bo właśnie zaczęła swoje histeryczne wieczorne piski :watpliwy:

ps. zrobiłam porządki w pierwszym poście, teraz wydarzenia są chronologicznie, mam nadzieję, że dzięki temu jest to bardziej czytelne.
Natomiast ROZLICZENIE jest w drugim poście.

Edited by Ajula
Posted

Byłam we wtorek w Nosku - Wolwo ma się dobrze, wygląda dużo lepiej choć jeszcze kręgosłup jest wyczuwalny. Psisko skacze radośnie i Pani Małgosia mówi, że ma następnego przeglądacza kieszenie szukającego smakołyków. Konkurencja dla Basta :lol:

Posted

Ajula napisał(a):
Kasia dziękuję :loveu: jesteś kochana

niestety tylko tak mogę pomóc na tą chwilę, więc mam nadzieję że cosik się uzbiera - a coś będzie bo jest już pierwsza chętna osoba :) kochana nie jestem - tylko wredna, tak mówią :diabloti:

Posted

nie bardzo da sie sprawdzić Wolwa z innymi psami, bo mamy same nadpobudliwe samce :razz: Tym bardziej nie ma dla niego towarzystwa do hasania, chyba, że znowu wykorzystam moją dożyce ale ona jest dwa razy taka jak on, biedak sie jeszcze wystraszy :evil_lol:

Posted

anka_szklanka napisał(a):
nie bardzo da sie sprawdzić Wolwa z innymi psami, bo mamy same nadpobudliwe samce :razz: Tym bardziej nie ma dla niego towarzystwa do hasania, chyba, że znowu wykorzystam moją dożyce ale ona jest dwa razy taka jak on, biedak sie jeszcze wystraszy :evil_lol:

może akurat lubi wysokie brunetki :D

Posted

może się nie wystraszy :) nie wiedziałam Anka, że masz dożycę

ja też mam, ale taką mini, mama mojej Hexi była prawdziwą dożycą, tylko że tato kundlem - i wyszła dożyca mini, taka 35 kg ;)