ania91sc Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jeszcze trafi jej się domek z marzeń :) Quote
haily5 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Skoro już mowa o domku, to dzwoniła do mnie dzisiaj pewna pani w sprawie Nuki. Zobaczyła ją na stronie schroniska (chyba, nie jestem pewna czy dobrze dosłyszałam) i bardzo jej się spodobała, więc chciała się o niej coś więcej dowiedzieć :) . Mam nadzieję, że coś z tego wyniknie. Pani ma dom z ogrodem, jednak ma też kota i chciałaby się dowiedzieć jak Nuka na nie reaguje. Quote
ania91sc Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Super! :) Czyli musicie zobaczyć reakcję Nuki na koty :D Oby tylko reagowała jak należy, bo domek chyba fajny się zapowiada :) Quote
haily5 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 no byłoby świetnie :) i nareszcie zaczęły się jakieś telefony czy pytania o nią ;) Quote
saphira18 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 zaciśnięte :kciuki: stawiam, że Nusia albo kota się będzie bała, albo będzie się chciała z nim bawić:) a poza tym kot rezydent nie jest taki bezbronny:evil_lol: Quote
soboz4 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 świetnie, Nuka to słodka sunieczka, mogłaby w końcu grzać już dupkę w domu! Quote
MagdaB Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Trzymma kciuki, żeby Nuka nie miała problemu z kotami. Quote
Romina_74 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 miłość do kotów jej z oczu patrzy ;) trzymam kciuki! Quote
soboz4 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 choba napisał(a):a ja słyszałam, że Nuka już w domku ;) naprawdę??? Super!!!! Quote
soboz4 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 przesyłam wieści!!! Witam Informuję że Nusia bardzo dobrze zniosła jazdę samochodem,pięknie się zaadoptowała i od dnia wczorajszego przyniosła wiele radości swojej nowej rodzinie i sobie biegając i szalejąc na ogrodzie. Pozdrawiam Bogusława Quote
haily5 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 nie było mnie wczoraj więc o suuuper wieściach dowiedziałam się dopiero dzisiaj gdy zadzwoniła do mnie pani która Nukę zaadoptowała. Zaczyna już słuchać poleceń i bardzo podoba jej się ogród po którym ciągle szaleje, cała Nuka ;) jej nowa właścicielka obiecała, że gdy będzie miała więcej informacji to zadzwoni :) Quote
saphira18 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 to dobre informacje, powodzenie Nuka! Quote
Recommended Posts