Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zależy gdzie chcesz wpłacić, czy na dt bezpłatny, czy obecne koszty utrzymania. Jeśli za hotelik, to bedzie wystawiona faktura na fundację, więc będzie przelew za fakturę i nie ma co na raty płacić.
Wtedy na konto fundacyjne albo do Asiek na przyszłe wydatki

Posted

Podsumuję jak dostanę rachunek z hoteliku, czyli jak Łatek pojedzie. Ale wydaje mi się, że nie, bo było coś ok. 200 zł uzbierane a pobyt się przedłużył

Posted

evita2000 napisał(a):
To gdzie ja mam w końcu kasę z bazarku wysłać? To będzie 150 zł. Najważniejsze to zapłacić za hotel rzeczywiście. Zresztą taki był cel bazarku.

w takiej sytuacji, to na konto Vivy, bo z tego co na fb juz teraz nie starczy...

Posted

Dobrze, całość mam przelać? Kobietko czy mogłabyś mi dac namiary na konto Vivy ? Co mam napisać w tytule przelewu? I czy ktoś będzie mógł napsiac mi potwierdzenie na bazarku jak pieniądze dotrą na konto Vivy, że dotarły? żebym mogła oficjalnie zakończyć bazarek.

Posted

na to konto:

4DogS - VIVA
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt
Nr konta: 16 1370 1109 0000 1706 4838 7315
ul. Kawęczyńska 16 lok 42a
03-772 Warszawa

z dopiskiem "dla Łatka" pieska bez oka

mysle, ze calosc, a potwierdzic moze cioteczka ludwa :)

Posted

lika1771 napisał(a):
Kurcze nie fajnie,bo Asiek tez musi miec jakies pieniazki na poczatek.

On jest ogarnięty weterynaryjnie i kosmetycznie. Ma komplet szczepień, nową obroże, został odrobaczony i odpchlony w hoteliku. Jest też wykastrowany. Także chyba nie ma pilnych potrzeb.

Posted

toyota napisał(a):
On jest ogarnięty weterynaryjnie i kosmetycznie. Ma komplet szczepień, nową obroże, został odrobaczony i odpchlony w hoteliku. Jest też wykastrowany. Także chyba nie ma pilnych potrzeb.
On byl chyba tylko pod katem oczka badany,a Asia chciala isc do swojego weta i zrobic mu badanie krwi.Ja ide z kazdym nowym psiakiem do swojego weta na tzw.ogledziny.

Posted

Przelałam w takim razie pieniądze -150 zł na podane konto Fundacji, w tytule napisałam darowizna ,dla Łatka pieska bez oka i z bazarku evita2000.
Będę jeszcze prosiła o potwierdzenie na bazarku,że pieniążki dotarły.
Tutaj na bazarku, bo pieniądze pochodziły z zysku z tego bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237765-Kosmetyki-słodycze-inne-z-USA-dla-pieska-bez-oka-do-30-12-2012-do-22/page5

Jak już będzie wiadomo jakie są długi i wydatki Łatka to pomyślimy nad kolejnym bazarkiem.

Posted

[quote name='evita2000']Przelałam w takim razie pieniądze -150 zł na podane konto Fundacji, w tytule napisałam darowizna ,dla Łatka pieska bez oka i z bazarku evita2000.
Będę jeszcze prosiła o potwierdzenie na bazarku,że pieniążki dotarły.
Tutaj na bazarku, bo pieniądze pochodziły z zysku z tego bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237765-Kosmetyki-słodycze-inne-z-USA-dla-pieska-bez-oka-do-30-12-2012-do-22/page5

Jak już będzie wiadomo jakie są długi i wydatki Łatka to pomyślimy nad kolejnym bazarkiem.

Potwierdzam wpływ pieniążków:) Dziękujemy

Posted

Zebrane wpłaty:)

15 marta n. Gniezno
50 paulina a. Strzelce
50 lidia p. (lida) warszawa
20 joanna c. Warszawa
35 małgorzata k. Poznań
20 bożena j. Kraków
80 justyna z. łomianki
150 ewa g.-z. Grudziądz

Posted

Łatuś dojechał dzisiaj do asiek.

Władował się bez pardonu na kanapę w salonie :evil_lol:.

Ogromnie dziękuję za zawiezienie Łatka na miejsce :loveu::loveu::loveu:.