kolejna kobietka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 evita2000 napisał(a):Zakończyłam bazarek na Łatka:eviltong: Na dniach spodziewam się wszystkich wpłat za wylicytowane fanty.:multi: Na czyje konto przesłać uzbierana dla Łatka kwotę? :multi::bigcool: :loveu: konto asiek.l-g... Quote
asiek.l-g Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 No słodziaku pakuj się, ale się cieszę:multi::multi::multi:...na koncie Łatka jest już 20 zł, jak będą wszystkie wpłaty to podam konto...właśnie wysyłam pieniążki na cuksy z bazarku Łatka... Quote
evita2000 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dziękuję dziękuję :) To ile Łatek ma pieniążków na razie w skarpecie? Quote
asiek.l-g Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 w skarpecie w domku w Gryfowie ma już 20 zł przekazane od Havanki. Ponadto są zbierane pieniążki na opłacenie hoteliku i na weta. i jeszcze mamy taką informacje o jego finanasach, z fb wpłaty na dzień dzisiejszy: 15 zł MARTA N. Gniezno 50 zł PAULINA A. Strzelce 50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa 20 zł JOANNA C. Warszawa 35 zł MAŁGORZATA K. Poznań 20 zł BOŻENA J. Kraków i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥ I potwierdzam 80 zł od p. Justyny z Łomianek Quote
kolejna kobietka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 tak jak powyzej, lacznie na fb udalo sie uzbierac 270 zl Quote
toyota Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Tylko, że pobyt w hotelu wydłużył się o tydzień, więc na razie jest niestety na minusie :(. Quote
ludwa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ale za to konsultacja kosztowała chyba tylko 35 zł:) Jak dotrze faktura, to wstawię Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Odwiedzam Łatka i też czekam na dzień, kiedy pojawi się w domu Asi !!! Quote
asiek.l-g Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy. Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='asiek.l-g']posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy. Kurcze, ale fajnie ! Wszyscy w pogotowiu:evil_lol: Mam nadzieję, ze nie będzie zgrzytów przy pierwszym spotkaniu psiaczków. Asiu, a aparat też już masz przygotowany, bo na pewno wiele osób chciałoby zobaczyć TEN DZIEŃ, ja na pewno. Mam nadzieję, ze się nie pogniewacie, chciałam też na tym wątku zamieścić info o tragedii ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą: Tragedia ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą, zbieramy na karmę i leczenia chorych psów:http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-20-00 Quote
kolejna kobietka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 asiek.l-g napisał(a):posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy. fajna mama :loveu: Quote
asiek.l-g Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) jamniczki mojej mamy to te szorstkowłose myśliwskie.. non stop polują ;)jedna to poluje tylko na miskę z jedzeniem, a jak zapada zmrok to nosa z domu nie wystawi a druga poluje jak tu wskoczyć do łóżeczka i zaszyć się w nogach swojej pani ewentualnie gdzieś pod kocykiem usnąć na pól dnia pochrapując..a jak już deszczowa pogoda to jedna i druga schowają sie w mysią dziurę i szukaj nas...dwa leniwce. im sie nawet nie chce szczekać jak ktos do drzwi dzwoni, leniwie wyjdą na przedpokój i do każdego ogonkiem machają, złodzieja by pewnie tak samo przywitały.. ta starsza grubsza to od razu pilnuje czy intruz miski nie zabiera, a jak by i zabrał to nawet do nogi sie nie rzuci w ataku, zawiesi wtedy wzrok, spuści łepetynkę i stanie koło lodówki,..nieco ożywiają sie początkiem lata i tak jest do połowy jesieni, można wtedy kopać doły, biegać po suchej łace albo lesie, pływać w rzece...a tak to nuuuuda... Edited January 8, 2013 by asiek.l-g Quote
kolejna kobietka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 hahaha, ale fajnie napisalas :lol: sie usmialam :) Quote
toyota Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Nie ma to jak jamnik pod kołdrą. W końcu to norowce :evil_lol:. Quote
asiek.l-g Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 toyota napisał(a):Nie ma to jak jamnik pod kołdrą. W końcu to norowce :evil_lol:. dokładnie, wychodzi im to perfekcyjnie, prawie bezszelestnie sie wsunie..aby tylko nos wsadzić, sekund pięć i chrapie, nawet nie mości sobie legowiska....Frytka córka Zorki tej strażniczki miski - wyznaje zasadę pod kołdra "mnie tu nie ma" Quote
Havanka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Norowce już wkrótce trochę ożyją, kiedy zobaczą nowego ogonka:evil_lol:. Quote
evita2000 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 asiek.l-g napisał(a):w skarpecie w domku w Gryfowie ma już 20 zł przekazane od Havanki. Ponadto są zbierane pieniążki na opłacenie hoteliku i na weta. i jeszcze mamy taką informacje o jego finanasach, z fb wpłaty na dzień dzisiejszy: 15 zł MARTA N. Gniezno 50 zł PAULINA A. Strzelce 50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa 20 zł JOANNA C. Warszawa 35 zł MAŁGORZATA K. Poznań 20 zł BOŻENA J. Kraków :iloveyou: i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥ I potwierdzam:smile: 80 zł od p. Justyny z Łomianek:smile: Czyli razem 270 zł jest już w skarpecie łatkowej? Z mojego bazarku uzbierało się 143,10 zł. Po zaokrągleniu 150 zł ,mam przesłać na konto Asiek ? A jaki koszt za hotelowanie? Quote
kolejna kobietka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 270 z fb zbierane na konto Vivy (na koncie Vivy) + 20 od Havanki na koncie u Asiek i plus od ciebie, ale ladnie ci sie uzbieralo!!! :multi: :loveu: Quote
evita2000 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ale coś chyba trzeba odjąć za wizytę weterynaryjna, nie? Asiek chyba powinna prowadzić rozliczenie. A za transport duzo będzie do zapłaty? Quote
kolejna kobietka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 tak, wet chyba cos kolo 35 zl, ale jeszcze ludwa przekaze nam fakture... drugi post trzeba by oddac Asiek do rozliczen... za transport nic :) Quote
asiek.l-g Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 (edited) jasne mogę prowadzić rozliczenia nie ma problemu, wcześniej na wątku jak dobrze pamiętam padło wstępne ustalenie że na moje konto pieniążki z bazarków czy indywidualnych wpłat, pieniądze z fb są na koncie Vivy i chyba tam pozostaną..hotelikowanie wydłużyło się wiec jeszcze brakuje kasiorki. Ja na pewno na początek chciałabym małemu zrobic badanie krwi, aby być pewnym że u małego wszystko w porządku Edited January 9, 2013 by asiek.l-g Quote
evita2000 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Asiek w takim razie przeleje Tobie pieniązki z bazarku. W sumie to w historii bankowej mam Twój namiar na konto ale jakbys była tak uprzejma to poproszę jeszcze raz o dane :) Quote
asiek.l-g Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ok, zaraz podam konto, wczoraj rozmawaiałm chwilke z hotelikiem , psiunio ma sie dobrze jest spokojny i obwód szyjki ma aż 34cm :cool3: muszę mu dzisjaj kupic nowa obróżke. Quote
evita2000 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Chyba nie ma potrzeby kupować nowej obroży. Toyota "wysłała" go do hoteliku z nową obróżką kupioną specjalnie dla niego. Jaki jest koszt hotelowania Łatka? Quote
ludwa Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ja tylko otrzymam fakturę za hotelowanie, to dam znać:) Na razie tylko wizyta u dr Garncarza jest znanym kosztem Quote
Recommended Posts