Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No słodziaku pakuj się, ale się cieszę:multi::multi::multi:...na koncie Łatka jest już 20 zł, jak będą wszystkie wpłaty to podam konto...właśnie wysyłam pieniążki na cuksy z bazarku Łatka...

Posted

w skarpecie w domku w Gryfowie ma już 20 zł przekazane od Havanki. Ponadto są zbierane pieniążki na opłacenie hoteliku i na weta.

i jeszcze mamy taką informacje o jego finanasach,

z fb wpłaty na dzień dzisiejszy:

15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków

i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥

I potwierdzam 80 zł od p. Justyny z Łomianek

Posted

posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy.

Posted

[quote name='asiek.l-g']posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy.
Kurcze, ale fajnie ! Wszyscy w pogotowiu:evil_lol: Mam nadzieję, ze nie będzie zgrzytów przy pierwszym spotkaniu psiaczków.
Asiu, a aparat też już masz przygotowany, bo na pewno wiele osób chciałoby zobaczyć TEN DZIEŃ, ja na pewno.

Mam nadzieję, ze się nie pogniewacie, chciałam też na tym wątku zamieścić info o tragedii ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą:
Tragedia ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą, zbieramy na karmę i leczenia chorych psów:http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-20-00

Posted

asiek.l-g napisał(a):
posłanka juz wyprane, zabawki , piłeczki i wszystkie skarby moich piesków juz tez czekają w woreczku...wszyscy czekamy... mama moja codziennie przychodzi z jamniczkami do nowego kumpla z myślą ze bedzie pierwsza i wkońcu go zobaczy.

fajna mama :loveu:

Posted (edited)

jamniczki mojej mamy to te szorstkowłose myśliwskie.. non stop polują ;)jedna to poluje tylko na miskę z jedzeniem, a jak zapada zmrok to nosa z domu nie wystawi a druga poluje jak tu wskoczyć do łóżeczka i zaszyć się w nogach swojej pani ewentualnie gdzieś pod kocykiem usnąć na pól dnia pochrapując..a jak już deszczowa pogoda to jedna i druga schowają sie w mysią dziurę i szukaj nas...dwa leniwce.

im sie nawet nie chce szczekać jak ktos do drzwi dzwoni, leniwie wyjdą na przedpokój i do każdego ogonkiem machają, złodzieja by pewnie tak samo przywitały.. ta starsza grubsza to od razu pilnuje czy intruz miski nie zabiera, a jak by i zabrał to nawet do nogi sie nie rzuci w ataku, zawiesi wtedy wzrok, spuści łepetynkę i stanie koło lodówki,..nieco ożywiają sie początkiem lata i tak jest do połowy jesieni, można wtedy kopać doły, biegać po suchej łace albo lesie, pływać w rzece...a tak to nuuuuda...

Edited by asiek.l-g
Posted

toyota napisał(a):
Nie ma to jak jamnik pod kołdrą. W końcu to norowce :evil_lol:.

dokładnie, wychodzi im to perfekcyjnie, prawie bezszelestnie sie wsunie..aby tylko nos wsadzić, sekund pięć i chrapie, nawet nie mości sobie legowiska....Frytka córka Zorki tej strażniczki miski - wyznaje zasadę pod kołdra "mnie tu nie ma"

Posted

asiek.l-g napisał(a):
w skarpecie w domku w Gryfowie ma już 20 zł przekazane od Havanki. Ponadto są zbierane pieniążki na opłacenie hoteliku i na weta.

i jeszcze mamy taką informacje o jego finanasach,

z fb wpłaty na dzień dzisiejszy:

15 zł MARTA N. Gniezno
50 zł PAULINA A. Strzelce
50 zł LIDIA P. (LIDA) Warszawa
20 zł JOANNA C. Warszawa
35 zł MAŁGORZATA K. Poznań
20 zł BOŻENA J. Kraków

:iloveyou:

i dojdzie jeszcze 80 zł od Pani Justyny ♥

I potwierdzam:smile: 80 zł od p. Justyny z Łomianek:smile:

Czyli razem 270 zł jest już w skarpecie łatkowej?
Z mojego bazarku uzbierało się 143,10 zł. Po zaokrągleniu 150 zł ,mam przesłać na konto Asiek ?
A jaki koszt za hotelowanie?

Posted (edited)

jasne mogę prowadzić rozliczenia nie ma problemu, wcześniej na wątku jak dobrze pamiętam padło wstępne ustalenie że na moje konto pieniążki z bazarków czy indywidualnych wpłat, pieniądze z fb są na koncie Vivy i chyba tam pozostaną..hotelikowanie wydłużyło się wiec jeszcze brakuje kasiorki. Ja na pewno na początek chciałabym małemu zrobic badanie krwi, aby być pewnym że u małego wszystko w porządku

Edited by asiek.l-g