kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 a czy mozemy zbierac na hotelik na to konto, ktorego uzywacie do zbiorki dla liskow? niestety na prywatne konta nie bardzo zbiorki na fb ida :sad::sad: Quote
ludwa Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie ma problemu, będę aktualizowała tutaj wpłaty. Tylko konieczny jest dopisek: dla Łatka, żeby nie było wątpliwości. I jasno zaznaczam, że oplatam rachunki, tylko do wysokości uzbieranych pieniędzy (jak będę bogata, to nie będę pisała takiego zastrzeżenia;)) Quote
kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Kochani, Pani Gosia Karlińska zaoferowała pomoc sprzedając swoją powieść "W pętli", koszt wraz z wysyłką 25zł, z tego 15 zostanie przekazane na Łatka! :) Opis powieści pod linkiem: http://malgorzata-karlinska.liternet.pl/ksiazka/w-petli Quote
toyota Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dziękuję za udostępnienie konta ! Quote
asiek.l-g Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) ciekawe jak mineła noc Miskowi...myslimy tu o Tobie cały czas, Twój nowy Pancio tymczasowy szykuje juz posłanka , bo będą aż dwa jedno w sypilani z mojej strony heheh .. Edited December 21, 2012 by asiek.l-g Quote
kolejna kobietka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 tez juz sie nie moge doczekac na wiesci :lol: Quote
asiek.l-g Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='kolejna kobietka']tez juz sie nie moge doczekac na wiesci :lol:[/QUOTE] ja od 2.30 juz mysle, teraz tez powinnam juz kończyc drugie sprawozdanie a nie zaczełam nawet pierwszego....mysle cały czas co minute wracajac na watek... Quote
ludwa Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Łatek dojechał do hoteliku ok 3 w nocy:) Wszystko jest w porządku. Został na noc w kenelu, bo o tej porze to trudno go integrować z innymi psami;) Biedny taki bez tego oczka, siedzi na razie spokojniutko i tyle z wieści:) Quote
asiek.l-g Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 o losie ..malutki trzymaj sie , bądz dzielny te kilka dni...a póxniej bedziesz juz "pan na włościach" :razz: Quote
kolejna kobietka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 dziekujemy za wiesci! :) kochana rybka nasza :) teraz juz bedzie tylko lepiej! :) Quote
asiek.l-g Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 toyotko czy wiesz cos wiecej o Misku, biedaczek napewno jest mega wystraszony, zdezorjentowany.. przepraszam bede tak meczyc jeszcze jakies 13 dni...a jak ja sobie poradze jak nie bede miala dostepu do neta :placz: prosze piszcie do mnie eski chociaz jeden dziennie z wieściami od Mycholca mojego, bo jak nie to bede dzwonic. Quote
ludwa Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 O ile mi wiadomo, Łatek ma się całkiem nieźle (mi jakoś Tadzio po głowie chodzi z imieniem;)). Chodzą po nim pchełki:))), ma życie wewnętrzne, nie jakieś strasznie burzliwe ale ma. Poza tym jest tłuściutki, milutki i jest bardzo fajnym psem:) Tylko brać i kochać (ale najpierw fryzjera odwiedzić i wykąpać, żeby przytulanie było samą już tylko radością:) Quote
kolejna kobietka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 usciski dla Latusia :) :calus: na fb sa 2 deklaracje wplat i jedna ksiazka zakupiona, z ktorej 15 zl pojdzie na Latenka :) :multi: Quote
lika1771 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Jak tam chlopak sie sprawuje?Jak jego zachowanie? Quote
lika1771 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Kolejna kobietka mam prosbe Ty jestes na fb. czy moglabys wstawic wiadomosci o piesiu,Asia nie ma neta (awaria) i chcialaby wiedziec co u piesia ja jestem Jej kontaktem. Quote
lika1771 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Dostalam wiesci od jednej cioteczki:[h=5]Monika Dołęgowska[/h][h=5]Łatek załapał się na profesjonalne zdjęcia. Jest to bardzo fajny pies. Nie jest agresywny do innych zwierząt, do ludzi też przyjazny. Wygląda jak nieszczęście, bo ma dredy, a w nie nawbijane różne "skarby". Ja go na razie kąpać, ani strzyc nie będę. Boję się, że te zabiegi+stres spowodowanym zmianą miejsca wpędzą Łatka w chorobę. Po odczyszczeniu i leciutkim odchudzaniu Łatek powinien bez problemu znaleźć dom stały. To bardzo ładny, grzeczny i sympatyczny pies. Dzisiaj ujadał, bo tak nas pośpieszał, kiedy karmiliśmy psy:)[/h]Mam nadzieje,ze jednak z tych najgorszych dredow chlopak zostanie obciety.Czy on jest w domu,czy na zewnatrz? Quote
kolejna kobietka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 dopiero teraz doczytalam lika twoja prosbe, oczywiscie, ze moge i bede zamieszczac nowe info z fb tutaj :) Quote
lika1771 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='kolejna kobietka']dopiero teraz doczytalam lika twoja prosbe, oczywiscie, ze moge i bede zamieszczac nowe info z fb tutaj :)[/QUOTE]Dziekuje bardzo. Quote
kolejna kobietka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 na fb kolejna (trzecia) deklaracja wplaty, na poczatku stycznia... :) Quote
evita2000 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Zapraszam na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony właśnie na potrzeby tego psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237765-Kosmetyki-s%C5%82odycze-inne-z-USA-dla-pieska-bez-oka-do-30-12-2012-do-22?p=20184586#post20184586 Quote
tymuś Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 zapiszę Łatka!!! oby mu się poszczęściło:loveu: Quote
Ekiana Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Tamten link do książki mi nie działał, poszperałam w google i weszłam. Dziewczyny, myślę, że możecie poreklamować tę cegiełkę książkową bo wygląda nie dość, że na fajną to jeszcze 15 zł. od książki jest niebagatelą :) Łatek teraz przebywa w hoteliku, który kosztuje 200 zł plus karma ( za te 2 tyg. nim zostanie przetransportowany do bezpłatnego tymczasu). 15 książek sprzedanych i byłoby na to :) Wstawię info na naszym FB Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) Ekiana napisał(a):Tamten link do książki mi nie działał, poszperałam w google i weszłam. Dziewczyny, myślę, że możecie poreklamować tę cegiełkę książkową bo wygląda nie dość, że na fajną to jeszcze 15 zł. od książki jest niebagatelą :) Łatek teraz przebywa w hoteliku, który kosztuje 200 zł plus karma ( za te 2 tyg. nim zostanie przetransportowany do bezpłatnego tymczasu). 15 książek sprzedanych i byłoby na to :) Wstawię info na naszym FB dziekujemy :) cytuje o Latku z fb: "Łatek jest świetnym psem. Dzisiaj musiał zostać sam w domu. Kiedy wróciliśmy w kennelu było czysto. Łatek jest sympatyczny, cieszy się, kiedy ktoś zwróci na niego uwagę. Dzisiaj zdarzyło się mu nawet wskoczyc przednimi łapkami na kolana. Do innych psiaków w domu jest bardzo przyjacielski. Nie udało mi się umówić wizyty u okulisty, ale zrobię to 27.12." a czy doszly juz jakies wplaty? chcialam zrobic rozliczenie na fb... Edited December 27, 2012 by kolejna kobietka Quote
Recommended Posts