Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma problemu, będę aktualizowała tutaj wpłaty. Tylko konieczny jest dopisek: dla Łatka, żeby nie było wątpliwości. I jasno zaznaczam, że oplatam rachunki, tylko do wysokości uzbieranych pieniędzy (jak będę bogata, to nie będę pisała takiego zastrzeżenia;))

Posted (edited)

ciekawe jak mineła noc Miskowi...myslimy tu o Tobie cały czas, Twój nowy Pancio tymczasowy szykuje juz posłanka , bo będą aż dwa jedno w sypilani z mojej strony heheh ..

Edited by asiek.l-g
Posted

[quote name='kolejna kobietka']tez juz sie nie moge doczekac na wiesci :lol:[/QUOTE]

ja od 2.30 juz mysle, teraz tez powinnam juz kończyc drugie sprawozdanie a nie zaczełam nawet pierwszego....mysle cały czas co minute wracajac na watek...

Posted

Łatek dojechał do hoteliku ok 3 w nocy:)
Wszystko jest w porządku. Został na noc w kenelu, bo o tej porze to trudno go integrować z innymi psami;)
Biedny taki bez tego oczka, siedzi na razie spokojniutko i tyle z wieści:)

Posted

toyotko czy wiesz cos wiecej o Misku, biedaczek napewno jest mega wystraszony, zdezorjentowany.. przepraszam bede tak meczyc jeszcze jakies 13 dni...a jak ja sobie poradze jak nie bede miala dostepu do neta :placz: prosze piszcie do mnie eski chociaz jeden dziennie z wieściami od Mycholca mojego, bo jak nie to bede dzwonic.

Posted

O ile mi wiadomo, Łatek ma się całkiem nieźle (mi jakoś Tadzio po głowie chodzi z imieniem;)). Chodzą po nim pchełki:))), ma życie wewnętrzne, nie jakieś strasznie burzliwe ale ma. Poza tym jest tłuściutki, milutki i jest bardzo fajnym psem:) Tylko brać i kochać (ale najpierw fryzjera odwiedzić i wykąpać, żeby przytulanie było samą już tylko radością:)

Posted

Dostalam wiesci od jednej cioteczki:[h=5]Monika Dołęgowska[/h][h=5]Łatek załapał się na profesjonalne zdjęcia. Jest to bardzo fajny pies. Nie jest agresywny do innych zwierząt, do ludzi też przyjazny. Wygląda jak nieszczęście, bo ma dredy, a w nie nawbijane różne "skarby". Ja go na razie kąpać, ani strzyc nie będę. Boję się, że te zabiegi+stres spowodowanym zmianą miejsca wpędzą Łatka w chorobę. Po odczyszczeniu i leciutkim odchudzaniu Łatek powinien bez problemu znaleźć dom stały. To bardzo ładny, grzeczny i sympatyczny pies. Dzisiaj ujadał, bo tak nas pośpieszał, kiedy karmiliśmy psy:)[/h]Mam nadzieje,ze jednak z tych najgorszych dredow chlopak zostanie obciety.Czy on jest w domu,czy na zewnatrz?

Posted

Tamten link do książki mi nie działał, poszperałam w google i weszłam. Dziewczyny, myślę, że możecie poreklamować tę cegiełkę książkową bo wygląda nie dość, że na fajną to jeszcze 15 zł. od książki jest niebagatelą :)
Łatek teraz przebywa w hoteliku, który kosztuje 200 zł plus karma ( za te 2 tyg. nim zostanie przetransportowany do bezpłatnego tymczasu).
15 książek sprzedanych i byłoby na to :) Wstawię info na naszym FB

Posted (edited)

Ekiana napisał(a):
Tamten link do książki mi nie działał, poszperałam w google i weszłam. Dziewczyny, myślę, że możecie poreklamować tę cegiełkę książkową bo wygląda nie dość, że na fajną to jeszcze 15 zł. od książki jest niebagatelą :)
Łatek teraz przebywa w hoteliku, który kosztuje 200 zł plus karma ( za te 2 tyg. nim zostanie przetransportowany do bezpłatnego tymczasu).
15 książek sprzedanych i byłoby na to :) Wstawię info na naszym FB

dziekujemy :)

cytuje o Latku z fb:
"Łatek jest świetnym psem. Dzisiaj musiał zostać sam w domu. Kiedy wróciliśmy w kennelu było czysto. Łatek jest sympatyczny, cieszy się, kiedy ktoś zwróci na niego uwagę. Dzisiaj zdarzyło się mu nawet wskoczyc przednimi łapkami na kolana. Do innych psiaków w domu jest bardzo przyjacielski. Nie udało mi się umówić wizyty u okulisty, ale zrobię to 27.12."

a czy doszly juz jakies wplaty? chcialam zrobic rozliczenie na fb...

Edited by kolejna kobietka