kolejna kobietka Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Super wieści :) Ja nie mogę się doczekać na fotki jak razem śpią chłopaki :cool3: bardzo się cieszę, że tak się dogadali :) Pozdrowienia dla wspanialej rodzinki :kiss_2: Quote
asiek.l-g Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) uwielbiam się turlać, a pani pozwala mi na to.. Edited April 6, 2014 by asiek.l-g Quote
asiek.l-g Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ojjj coś strasznie wielkie zdjęcia wyszły...serwis z którego się wstawiało zdjęcia uległ zmianie i zaś nie wiem jak i co...później może to uda mi się to rozszyfrować. Quote
asiek.l-g Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) znalazłam kawałek ciastka...ciagle mam nawyk chowania jedzenia, mam już zakopane dwia kawałki pizzy, 4 kości, 3 kiełbaski, różne ciastka nie pamiętam ile, bułki zwykłe dwie, jeden rogal...no i tysiące kawałków chleba... Edited April 6, 2014 by asiek.l-g zmiana rozmiar Quote
toyota Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Zdjęcia rzeczywiście wielkie, dzięki temu Lakuś na ekranie jak żywy :). Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='asiek.l-g']znalazłam kawałek ciastka...ciagle mam nawyk chowania jedzenia, mam już zakopane dwia kawałki pizzy, 4 kości, 3 kiełbaski, różne ciastka nie pamiętam ile, bułki zwykłe dwie, jeden rogal...no i tysiące kawałków chleba...[/QUOTE] ahaha uśmiałam się :lol: zapasy w razie wojny chyba robi ;) albo sklep otwiera :lol: Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='asiek.l-g']uwielbiam się turlać, a pani pozwala mi na to..[/QUOTE] widać :razz: całe szczęście, że przy takim futerku ma tak wyrozumiałą Panią :) Quote
asiek.l-g Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 na początku mu nie pozwalałam...ale jak widzę jaka mu to radość sprawia to niech się bawi...ale codziennie musze znalesc te 20 minut aby go choć troszkę wyczesać, wyjąc z kudełków liście, patyki i inne drobiazgi...turla się dosłownie we wszystkim, jedynie nie pozwalam jak deszcz pada.. wtedy to jedynie ogarnęłabym go pod prysznicem. A w suchej ziemi czy piasku krzywdy se chyba nie zrobi. Nie wiem co on ma z tym zakopywaniem jedzenia, minął rok jak tu jest, jedzenia ma pod dostatkiem, co drugi dzień cos innego a nie przejdzie obojętnie obok najmniejszego kawałka chleba, dzisiaj to nawet paluszki zakopywał. Jakby ktoś mi wytłumaczył jak się filmiki wstawia to byście zobaczyli Lakiego w akcji.. ganiania kaczek, zakopywania chleba, turlania się i przytulania Quote
kolejna kobietka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Moj tez jak cos znajdzie to zakopuje, fakt rowniez adoptowany po przejsciach psiak, ale wczesniej mialam sunie od malego i tez jej sie czasami to zdarzalo :cool3: wlasnie o to chodzi, ze najedzony, bo gdyby nie byl to by to zjadl, chyba psiaki juz tak maja :razz: Ja Asiu wstawialam filmiki z konta zalozonego na youtube. Quote
ludwa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 To instynktowne, zapasy na złe czasy:) Ja mam sucz, która zakupuje rarytasy typu uszy, ścięgna itp i mam Fafika, który jedząc swoje obczaja, gdzie suka zakopuje swoją porcję i się dożywia jak skończy swoje:) Quote
kolejna kobietka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='ludwa']To instynktowne, zapasy na złe czasy:) Ja mam sucz, która zakupuje rarytasy typu uszy, ścięgna itp i mam Fafika, który jedząc swoje obczaja, gdzie suka zakopuje swoją porcję i się dożywia jak skończy swoje:) ahaha dobre :lol: Quote
Recommended Posts