Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojjj coś strasznie wielkie zdjęcia wyszły...serwis z którego się wstawiało zdjęcia uległ zmianie i zaś nie wiem jak i co...później może to uda mi się to rozszyfrować.

Posted (edited)

znalazłam kawałek ciastka...ciagle mam nawyk chowania jedzenia, mam już zakopane dwia kawałki pizzy, 4 kości, 3 kiełbaski, różne ciastka nie pamiętam ile, bułki zwykłe dwie, jeden rogal...no i tysiące kawałków chleba...

Edited by asiek.l-g
zmiana rozmiar
Posted

[quote name='asiek.l-g']znalazłam kawałek ciastka...ciagle mam nawyk chowania jedzenia, mam już zakopane dwia kawałki pizzy, 4 kości, 3 kiełbaski, różne ciastka nie pamiętam ile, bułki zwykłe dwie, jeden rogal...no i tysiące kawałków chleba...[/QUOTE]

ahaha uśmiałam się :lol: zapasy w razie wojny chyba robi ;) albo sklep otwiera :lol:

Posted

na początku mu nie pozwalałam...ale jak widzę jaka mu to radość sprawia to niech się bawi...ale codziennie musze znalesc te 20 minut aby go choć troszkę wyczesać, wyjąc z kudełków liście, patyki i inne drobiazgi...turla się dosłownie we wszystkim, jedynie nie pozwalam jak deszcz pada.. wtedy to jedynie ogarnęłabym go pod prysznicem. A w suchej ziemi czy piasku krzywdy se chyba nie zrobi. Nie wiem co on ma z tym zakopywaniem jedzenia, minął rok jak tu jest, jedzenia ma pod dostatkiem, co drugi dzień cos innego a nie przejdzie obojętnie obok najmniejszego kawałka chleba, dzisiaj to nawet paluszki zakopywał. Jakby ktoś mi wytłumaczył jak się filmiki wstawia to byście zobaczyli Lakiego w akcji.. ganiania kaczek, zakopywania chleba, turlania się i przytulania

Posted

Moj tez jak cos znajdzie to zakopuje, fakt rowniez adoptowany po przejsciach psiak, ale wczesniej mialam sunie od malego i tez jej sie czasami to zdarzalo :cool3: wlasnie o to chodzi, ze najedzony, bo gdyby nie byl to by to zjadl, chyba psiaki juz tak maja :razz:
Ja Asiu wstawialam filmiki z konta zalozonego na youtube.

Posted

To instynktowne, zapasy na złe czasy:)
Ja mam sucz, która zakupuje rarytasy typu uszy, ścięgna itp i mam Fafika, który jedząc swoje obczaja, gdzie suka zakopuje swoją porcję i się dożywia jak skończy swoje:)

Posted

[quote name='ludwa']To instynktowne, zapasy na złe czasy:)
Ja mam sucz, która zakupuje rarytasy typu uszy, ścięgna itp i mam Fafika, który jedząc swoje obczaja, gdzie suka zakopuje swoją porcję i się dożywia jak skończy swoje:)

ahaha dobre :lol:

• 6 months later...