Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie:) jestem tu nowa i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym obozie tzn. czy mając 20 lat mieszcze się w przedziale wiekowym obozu? Jak się można zapisać na taki obóz? Z góry dziękuję Wam za odpowiedz:)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzień doberek;)
Ja bym pojechała,tylko że problem narasta:
-Mam 13 lat,jesteście starsze..I wiadomo,czuję się niepewnie :D
-Z moim psem nie zajadę.Nie znosi jazd.Ślini się,piszczy.W dwóch słowach traci spokój.
Szkoda,bo chciałabym:(

Posted

Mani2000 napisał(a):
Dzień doberek;)
Ja bym pojechała,tylko że problem narasta:
-Mam 13 lat,jesteście starsze..I wiadomo,czuję się niepewnie :D
-Z moim psem nie zajadę.Nie znosi jazd.Ślini się,piszczy.W dwóch słowach traci spokój.
Szkoda,bo chciałabym:(

moja sunia kiedyś nie tylko śliniła się ale żygała ;/
dawałam jej wtedy jakiś preparat firmy Bayer...taki na jazdę samochodem.. i nie wiem -działo świetnie przez około pół roku. Po tym czasie pewnego razy nie dałam jej i..nie zżygała się! xD no i teraz kocha jeździć smaochodem! oczywiście, jeśli jedziemy daleko, np. 10/12 h jazdy samochodem, dostaje połówkę tabletki "na wszelki wypadek" i nie muszę się o nią martwić :)

daje sie go ok. 30 min. przed jazdą, pies się nie stresuje więc myśle że możesz spróbować :)
co do obozu...myślę czy nie pojechać na jakiś z frisbee ;) bo Cherie to potrafi podstawy agility (m.im.hopki do 40 cm), tyle że nie mam zbytnio gdzie z nią ćwiczyć i nei mam na czym :/
więc poszukam jeszcze ;)

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszamy na Majowy Obóz Szkoleniowy z Akademią Psiaka i Kociaka :)
Więcej na [url]www.apik.com.pl[/url]
Pytania kierować mozna na [email]magda@apik.com.pl[/email]

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Też bym pojechała, jak nie teraz to w przyszłym roku ale niestety zbytnio nie mogę ponieważ mój Fuks jest do psów agresywny (do suczek nie)... Gdyby nie to, to na pewno bym gdzieś na obóz agility pojechała, tym bardziej, że amatorsko trenujemy ten sport :)

• 2 weeks later...