Energy Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Ingrid44']Trzymam mocno kciuki za Bartusia.[/QUOTE] Też mocno trzymam! Oby udało się psiaka uratować... Quote
Becia Lublin Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='fona']Wrocław spadł z nieba. A czy pani będzie mogła z nim jeździć do weterynarza, jeśli np. będzie trzeba codziennie? Proszę o pw z numerem konta.[/QUOTE] podałam nr konta, dziękujemy bardzo za każdą pomoc :) przepraszam, że dziś zbyt wiele nie pisałam, ale wisiałam cały czas na tel., żeby wszystko dograć Quote
Energy Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Mały ma mieć tk na Janowskiej a ewentualne leczenie na Stefczyka? Quote
Becia Lublin Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Energy']Mały ma mieć tk na Janowskiej a ewentualne leczenie na Stefczyka?[/QUOTE] na Janowskiej TK i diagnoza, niestety na Janowskiej nie ma szpitala a Bartuś musi gdzieś nocować, dlatego zarezerwowałam dla niego miejsce na Stefczyka przepraszam, że dziś niewiele pisałam, ale czały czas wisiałam na tel. żeby wszystko dograć Quote
ala123 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Patrzyłam na mapie, z Lublina do Wrocławia jest ok.340km w jedną stronę tj. razem 680:roll:. Becia, znalazła transport za 0,47zł za km czli wychodzi ok.320zł,przynajmniej mi tak wyszło.Dobrze Becia mówię? Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 (edited) dotarła wpłata 40 zł od Joasi B. z Wrocławia dziękuje bardzo :loveu:, o tym, że znalazłam transport za taka kwotę mówisz bardzo dobrze a ile tam jest km nie wiem, nawet nie liczyłam Edited January 22, 2013 by Becia Lublin Quote
mala_czarna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='ala123'] Może nie potrzebnie się martwię,ale co będzie,jeżeli Bartusia czeka operacja? Gdzie go umieścimy potem?[/QUOTE] Kompletnie się nie znam na schorzeniach neurologicznych, ale myślę sobie, że Bartuś będzie może musiał dożywotnio leki brać, być pod stałą kontrolą lekarza, ale chyba operacji nie da rady zrobić, no bo co operować? I mocno trzymam kciuki, żeby to jakiś krwiak nie był, guz, i licho co jeszcze. Quote
funia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 śledzę wątek cały czas ...Modlę się by psina została zdiagnozowana profesjonalnie i oby dało się to leczyć . Kudlataja bardzo ,bardzo wielki szacun za to ,ze pojedziesz !!! Drogi są fatalne więc ,szczęsliwej podrózy w obie strony ! Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='funia']śledzę wątek cały czas ...Modlę się by psina została zdiagnozowana profesjonalnie i oby dało się to leczyć . Kudlataja bardzo ,bardzo wielki szacun za to ,ze pojedziesz !!! Drogi są fatalne więc ,szczęsliwej podrózy w obie strony ! przyłączam się do podziękowań dla niezawodnej Madzi Quote
Energy Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Też się przyłączam do podziękowań i życzę szczęśliwej drogi! oraz pomyślnej diagnozy małego:thumbs: Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='rudakacha']Ponawiam prośbę o nr konta:mad:[/QUOTE] ups przepraszam już wysyłam :) Quote
mala_czarna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Do 16-tej już niedaleko. Trzymam kciuki za Bartusia!!! Beatko, a wiesz może jak on się dzisiaj czuje? Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='mala_czarna']Do 16-tej już niedaleko. Trzymam kciuki za Bartusia!!! Beatko, a wiesz może jak on się dzisiaj czuje?[/QUOTE] z Bartusiem jest źle .... bardzo się o niego boję ... sama mam strasznego stresa :( Quote
Energy Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jest już z Tobą w klinice? Biedny psiak:( oby się udało... Quote
mala_czarna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Myślałam, że choć troszkę coś się poprawiło :( Co to może być, udar? Wylew? To głupie te domysły sa, pewnie nie powinnam tego pisć, bo rzucać takie fałszywe oskarżenia to nie fair, ale myślę, że u tych mających go kochać do końca życia ludzi wydarzyło się coś złego, i dlatego Bartuś jest taki chory :( Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 siedzę jak na szpilkach, wiem że są już w drodze .... gdy tylko będę coś wiedziała od razu napiszę ... póki co będę pod tel Quote
Energy Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Nie chcę się absolutnie wtrącać, ale może od razu spotkajcie się w klinice jak jest tak źle?:( Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Energy']Nie chcę się absolutnie wtrącać, ale może od razu spotkajcie się w klinice jak jest tak źle?:([/QUOTE] mamy taki zamiar ... czekam na inf gdzie są i wyruszam Quote
Becia Lublin Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 otrzymałam wpłatę 10 zł od Bela 51 dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Czekam z niecierpliwoscia co wet powiedzial . Quote
Energy Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dojechali do kliniki, zaraz ma być badanie albo już jest, jak coś więcej będę wiedziała od Beci to napiszę. Quote
Recommended Posts