Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fona']Wrocław spadł z nieba. A czy pani będzie mogła z nim jeździć do weterynarza, jeśli np. będzie trzeba codziennie?

Proszę o pw z numerem konta.[/QUOTE]

podałam nr konta, dziękujemy bardzo za każdą pomoc :)

przepraszam, że dziś zbyt wiele nie pisałam, ale wisiałam cały czas na tel., żeby wszystko dograć

Posted

[quote name='Energy']Mały ma mieć tk na Janowskiej a ewentualne leczenie na Stefczyka?[/QUOTE]

na Janowskiej TK i diagnoza, niestety na Janowskiej nie ma szpitala a Bartuś musi gdzieś nocować, dlatego zarezerwowałam dla niego miejsce na Stefczyka

przepraszam, że dziś niewiele pisałam, ale czały czas wisiałam na tel. żeby wszystko dograć

Posted

Patrzyłam na mapie, z Lublina do Wrocławia jest ok.340km w jedną stronę tj. razem 680:roll:.
Becia, znalazła transport za 0,47zł za km czli wychodzi ok.320zł,przynajmniej mi tak wyszło.Dobrze Becia mówię?

Posted (edited)

dotarła wpłata 40 zł od Joasi B. z Wrocławia dziękuje bardzo :loveu:, o tym, że znalazłam transport za taka kwotę mówisz bardzo dobrze a ile tam jest km nie wiem, nawet nie liczyłam

Edited by Becia Lublin
Posted

[quote name='ala123']

Może nie potrzebnie się martwię,ale co będzie,jeżeli Bartusia czeka operacja? Gdzie go umieścimy potem?[/QUOTE]

Kompletnie się nie znam na schorzeniach neurologicznych, ale myślę sobie, że Bartuś będzie może musiał dożywotnio leki brać, być pod stałą kontrolą lekarza, ale chyba operacji nie da rady zrobić, no bo co operować? I mocno trzymam kciuki, żeby to jakiś krwiak nie był, guz, i licho co jeszcze.

Posted

śledzę wątek cały czas ...Modlę się by psina została zdiagnozowana profesjonalnie i oby dało się to leczyć .
Kudlataja bardzo ,bardzo wielki szacun za to ,ze pojedziesz !!!
Drogi są fatalne więc ,szczęsliwej podrózy w obie strony !

Posted

[quote name='funia']śledzę wątek cały czas ...Modlę się by psina została zdiagnozowana profesjonalnie i oby dało się to leczyć .
Kudlataja bardzo ,bardzo wielki szacun za to ,ze pojedziesz !!!
Drogi są fatalne więc ,szczęsliwej podrózy w obie strony !

przyłączam się do podziękowań dla niezawodnej Madzi

Posted

[quote name='mala_czarna']Do 16-tej już niedaleko. Trzymam kciuki za Bartusia!!!
Beatko, a wiesz może jak on się dzisiaj czuje?[/QUOTE]

z Bartusiem jest źle .... bardzo się o niego boję ... sama mam strasznego stresa :(

Posted

Myślałam, że choć troszkę coś się poprawiło :(
Co to może być, udar? Wylew?
To głupie te domysły sa, pewnie nie powinnam tego pisć, bo rzucać takie fałszywe oskarżenia to nie fair, ale myślę, że u tych mających go kochać do końca życia ludzi wydarzyło się coś złego, i dlatego Bartuś jest taki chory :(