asiuniab Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='fona']tylko bannerek nie działa...[/QUOTE] a no właśnie a ja go szukam:( Quote
Aryste Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 jak mozecie to mi tez podeslijcie banerek . najlepiej z instrukcja jak sie go wstawia.... Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Chyba nie ma banerka. Ja sobie zrobilam taKa partyzantke ale nie umiem podlinkowac ani nic napisac na zdjeciu. CZYLI POTRZEBUJEMY KOGOS KTO UMIE ROBIC BANERKI ! Quote
bela51 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wraz z foną zapraszamy na bazarek dla Bartusia http://www.dogomania.pl/forum/threads/238735-Bizuteria-bluzki-spodnie-i-in-bazar-fony-dla-Bartusia-i-Uszatka-do-31-01-br?p=20284741#post20284741 Quote
ala123 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Ingrid44']Ja wczesniej zadeklarowalam 20 zl stalej . Tez prosze o Pw w sprawie konta. bela51 Wraz z foną zapraszamy na bazarek dla Bartusia http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20284741 Przepraszam Ingrid,nie zauważyłam:oops:,dziękuję serdecznie w imieniu Bartusia.:loveu::loveu:. Z nr konta pewnie na razie się wstrzymamy,bo może Becia użyczy swojego;ja na razie przyjmuję wpłaty z bazarków i na inne psy,więc mogłyby mi się mylić. Przepraszam też za nieobecność przez całą sobotę,ale nie znalazłam chwili czasu,pomimo,że sobota. Padam już,dobranoc. Quote
diana79 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 biedny Bartuś :( kto może mu jeszcze pomóc? Quote
Becia Lublin Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Bela51 dziękuję bardzo za piękny bazarek dla Bartusia .:loveu: Quote
DORA1020 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Energy']A jak psiak się czuje?[/QUOTE] No,niestety,znowu gorzej:( rozmawialam rano z Krystyna,jest tak jak bylo wczesniej,zatacza sie,spadl z lozka,poprawa byla jednodniowa. Mysle,ze zamiast we wtorek jechac z nim na RTG,trzeba pojechac z nim do Lublina na TK,slyszalam,ze jakas lecznica w Lublinie ma tomograf,trzeba dowiedziec sie jaka i zapisac go na to badanie jak najszybciej. Po co placic za RTG w Zamosciu,a pozniej za TK w Lublinie. Krystyna mowila,ze koszt leczenia dotychczasowego to 130zl /z tym,ze jeszcze chyba za ostatnia wizyte/ Quote
Energy Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) http://veterinary.pl/index.php/klinika-weterynaryjna.html http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,12923475,Darmowe_badania_tomografem_dla_bezdomnych_zwierzakow.html Proponowałam pomoc w konsutacji w Zamościu, ale Becia pisała mi na pw, że jest ok... Pies odchodzi na oczach opiekunów bez właściwej diagnozy, leczenia:shake:do tej pory nikt nie napisał co dostaje, czy są to też sterydy. A weci jak lekarze są różni, niestety. Edited January 20, 2013 by Energy Quote
Becia Lublin Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 dzwoniłam do kliniki na ul. Janowską, rozmawiałam z lekarzem, który stwierdził, że najpierw lekarz musi go zbadać, jeśli uzna, że jest to niezbędne wtedy dopiero skieruje na badanie TK, które kosztuje 350 zł .... Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Biedny Bartus cierpi a veci beda sie naradzac :( BARTUS POTRZEBUJE PIENIAZKOW NA LECZENIE , KTO POMOZE ? Quote
Energy Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Becia Lublin']dzwoniłam do kliniki na ul. Janowską, rozmawiałam z lekarzem, który stwierdził, że najpierw lekarz musi go zbadać, jeśli uzna, że jest to niezbędne wtedy dopiero skieruje na badanie TK, które kosztuje 350 zł ....[/QUOTE] A mówiłaś, że to bezdomny psiak? Szczycą się darmowymi badaniami takich zwierząt - drugi link. Jak to nie prawda to można zadzwonić do gazety niech robią sprostowanie... Quote
Aryste Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 jezeli to neurologiczne to nie wiem czy zastrzyk ze sterydow tu pomoze... nei znam sie na tym ale tez uwazam ze nei mozna czekac do wtorku bo on moze tego nei doczekac :-((((( Quote
DORA1020 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Trzeba jak najszybciej zawiezc go na Janowska,i powiedziec ,ze to psiak bezdomny,moze nie wezma takiej kasy. Jest 150zl ze Skarpety,trzeba wziac te pieniadze i jechac do Lublina. Quote
fona Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dziewczyny, chciałabym tylko napisać, żebyście się nie martwiły finansami. Na bazarku, który jest dopiero jeden dzień, już jest kilka ofert, poza tym będę miała dla Bartusia jeszcze inne pieniądze, więc zabierajcie go, proszę, jeśli tylko możecie, na badania, nie myśląc o kosztach. Quote
diana79 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 czas jest dla niego bardzo ważny, im szybciej tym większa szansa dla niego Bartuś trzymaj się mocno! Quote
ala123 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='fona']Dziewczyny, chciałabym tylko napisać, żebyście się nie martwiły finansami. Na bazarku, który jest dopiero jeden dzień, już jest kilka ofert, poza tym będę miała dla Bartusia jeszcze inne pieniądze, więc zabierajcie go, proszę, jeśli tylko możecie, na badania, nie myśląc o kosztach.[/QUOTE] Dziękuję kochana! Ja też już sugerowałam,aby chociaż to prześwietlenie zrobić wcześniej, a nie we wtorek.To ,że mu się polepszyło w piątek,nie znaczy,że będzie dobrze. I właśnie nie jest. Probowałam dzisiaj rozmawiac z Krystyną,ale niestety, jest w tak złej formie,że nie dało się. Przeżywa chorobę Bartusia,do tego dochodzą jej problemy, a tu potrzebna jest współpraca. Nie wiem dlaczego lekarz nie został dzisiaj poinformowany o stanie Bartusia?! na pewno podjął by jakąś decyzję. Może wystarczyło go zapytać,czy podejmuje się diagnozowania, czy każe jechać do Lublina. Dlatego tak bardzo nalegam na zmianę dt dla Bartusia. To jest podstawa,abyśmy mogły mu pomóc. Powtarzam,to było miejsce awaryjne,na kilka przedświątecznych dni i święta i pora mu znaleźć inne. Oczywiście priorytetem jest teraz diagnoza i leczenie,ale gdyby się okazało,że nie zostaje w klinice,to gdzie go umieścimy? Ta klinika na Janowieckiej chyba nie ma szpitala? Nie chciałabym,aby tutaj wracał. Quote
bela51 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Czy macie na wątku juz jakiegos skarbnika ? Quote
asiuniab Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='bela51']Czy macie na wątku juz jakiegos skarbnika ?[/QUOTE] no właśnie mam wrażenie, że Bartuś nie ma skarbnika; Quote
ala123 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='bela51']Czy macie na wątku juz jakiegos skarbnika ? asiuniab no właśnie mam wrażenie, że Bartuś nie ma skarbnika; Liczę na Becię,ja na razie wolałabym uporać się z ONkami i bazarkami. Quote
Becia Lublin Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 ok, widzę, że nie mam wyjścia :) najważniejsze żeby uratować Bartusia .... cioteczki pomyślcie co robimy dalej .... tłumaczyłam facetowi, że to bezdomny pies, to unikał odp, na temat płatności za badanie, stwierdził, że najpierw wet musi zadecydować czy pies nadaje się do tego badania :( Quote
Recommended Posts