gusia0106 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='DORA1020']Pozwolcie leczyc Bartusia wetowi.On wie co robi.To dobry zamojski wet. Nie ma sensu biegac po innych wetach,tymbardziej,ze jest widoczna poprawa. Dzisiaj rano rozmawialam z Krystyna i zadowolona powiedziala,ze Bartus lepiej sie czuje.Cala noc spal/nie tak jak ostatnia noc/ odzyskal apetyt i nawet mial ochote na zabawe.Poczekajmy spokojnie do wtorku. [/QUOTE] Dlatego własnie napisałam, że nie jestem wetem i latwo radzić na odległość. Po prostu podzieliłam się swoją opinią, bo objawy, które są tutaj opisane, to klasyczne objawy udaru. Quote
DORA1020 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Prawda,ale on byl u dobrego weta.Owszem mozna go zawiezc do Lublina,ale przeciez nie ma na to funduszy. Quote
mala_czarna Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Pisałam dzisiaj, że mogę poprosić o pomoc Kundelkową Skarbonkę, której jestem deklarowiczem. Quote
Becia Lublin Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 wcześniej badał go inny wet i nie rozpoznał dolegliwości, u tego nowego wczoraj był dopiero drugi raz i od razu widać efekty .. słuchajcie ja wiem, że może znajdzie się gdzieś inny, lepszy... ale nie mamy na to funduszy .. póki co nie mamy nawet na RTG :( już nie wspomnę o innych kosztach Quote
Becia Lublin Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='mala_czarna']Pisałam dzisiaj, że mogę poprosić o pomoc Kundelkową Skarbonkę, której jestem deklarowiczem.[/QUOTE] jeśli możesz to poproś :loveu: Quote
mala_czarna Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Już idę na wątek Kundelkowej Skarbonki. Quote
mala_czarna Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Bartuś otrzymał wsparcie finansowe z Kundelkowej Skarbonki, w wysokości 150 zł :) Na FB napisałam o tym również na wydarzeniu. Quote
Becia Lublin Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='mala_czarna']Bartuś otrzymał wsparcie finansowe z Kundelkowej Skarbonki, w wysokości 150 zł :) Na FB napisałam o tym również na wydarzeniu.[/QUOTE] wielkie dzięki :loveu: Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='mala_czarna']Bartuś otrzymał wsparcie finansowe z Kundelkowej Skarbonki, w wysokości 150 zł :) Na FB napisałam o tym również na wydarzeniu.[/QUOTE] Pieknie Dziekujemy :) Quote
ala123 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Dziękujemy Kundelkowej Skarbonce:lol:. Rozmawiałam z Krystyną,Bartuś dzisiaj od rana czuje się zdecydowanie lepiej. Cały czas szukam mu innego dt i dzisiaj pojawiła się realna szansa na takowy, ale jak zwykle,jest jedna zasadnicza przeszkoda,aby go tam umieścić: finanse. Są dwie możliwości: w Lublinie lub Wrocławiu. Koszt taki sam,ok. 200-250zł za miesiąc. We Wrocławiu pani Ewa (chyba) opiekuje się starszymi lub schorowanymi psami,psy oczywiście w domu, obecnie ma dwa pod opieką.Takie miejsce dla Bartusia mi się marzy. Wiem,że odległość jest spora... Cioteczki Bartusiowe,pomóżcie!Gdzie prosić,jak zdobyć te pieniądze? On nie może tutaj zostać,nawet gdyby zupełnie wyzdrowiał. Quote
ala123 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='fona']ala, ile ejst deklaracji i ile brakuje?[/QUOTE] Na razie nie ma nic,oprócz oczywiście 150zł z Kundelkowej Skarpety:loveu: na koszty dotychczasowego leczenia:roll:. Teraz najważniejsze jest leczenie,wiem,ale trzeba już mysleć co dalej? Nie wiem nawet,od czego zacząć z tą kasą,nie mam w tej kwestii doświadczenia . Quote
fona Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja przygotowuję rzeczy na bazarki, mam nadzieję, że się uzbiera konkretna kwota. Chyba już mam 40 zł. A jeśli chodzi o deklaracje, to nie jest to łatwe, ale ostatnio na kilku wątkach zebrały się błyskawicznie. Ja mogę zacząć, bardzo skromnie: 10 zł miesięcznie, plus bazarki. Quote
ala123 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='fona']Ja przygotowuję rzeczy na bazarki, mam nadzieję, że się uzbiera konkretna kwota. Chyba już mam 40 zł. A jeśli chodzi o deklaracje, to nie jest to łatwe, ale ostatnio na kilku wątkach zebrały się błyskawicznie. Ja mogę zacząć, bardzo skromnie: 10 zł miesięcznie, plus bazarki.[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Bartusia cioteczko kochana:loveu:. Jakie skromnie:crazyeye:? O stałe deklaracje bardzo trudno! Quote
fona Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Na jakie konto zbieracie pieniądze? Mogę prosić o pw? Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja wczesniej zadeklarowalam 20 zl stalej . Tez prosze o Pw w sprawie konta. Quote
asiuniab Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 proszę o nr konta cosik jednorazowo wyskrobię; Quote
Becia Lublin Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 dziękuje bardzo wszystkim za wsparcie duchowe i finansowe dla Bartusia. Mnie niestety grypa lub jakieś inne świństwo przykuło do łóżka :( Quote
merryjanee Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ja oferuję się z bazarkami.. zawsze coś się uskrobie :) Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Trzeba nam skarbnika. Kto sie zglasza ? Quote
DORA1020 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wydaje mi sie,ze miejsce we Wroclawiu bylo by dobre dla Bartusia. Brakuje jeszcze 220zl stalej,kto da grosik Bartusiowi? Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='DORA1020']Wydaje mi sie,ze miejsce we Wroclawiu bylo by dobre dla Bartusia. Brakuje jeszcze 220zl stalej,kto da grosik Bartusiowi?[/QUOTE] Kto pomoze choremu Bartusiowi ? Quote
asiuniab Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 dziewczyny trzeba porozsyłać wątek, i powklejać sobie sygnaturkę z Bartusiem; Quote
Recommended Posts