Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DORA1020']Pozwolcie leczyc Bartusia wetowi.On wie co robi.To dobry zamojski wet.
Nie ma sensu biegac po innych wetach,tymbardziej,ze jest widoczna poprawa.
Dzisiaj rano rozmawialam z Krystyna i zadowolona powiedziala,ze Bartus lepiej sie czuje.Cala noc spal/nie tak jak ostatnia noc/
odzyskal apetyt i nawet mial ochote na zabawe.Poczekajmy spokojnie do wtorku.
[/QUOTE]

Dlatego własnie napisałam, że nie jestem wetem i latwo radzić na odległość. Po prostu podzieliłam się swoją opinią, bo objawy, które są tutaj opisane, to klasyczne objawy udaru.

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wcześniej badał go inny wet i nie rozpoznał dolegliwości, u tego nowego wczoraj był dopiero drugi raz i od razu widać efekty .. słuchajcie ja wiem, że może znajdzie się gdzieś inny, lepszy... ale nie mamy na to funduszy .. póki co nie mamy nawet na RTG :( już nie wspomnę o innych kosztach

Posted

[quote name='mala_czarna']Bartuś otrzymał wsparcie finansowe z Kundelkowej Skarbonki, w wysokości 150 zł :)
Na FB napisałam o tym również na wydarzeniu.[/QUOTE]

Pieknie Dziekujemy :)

Posted

Dziękujemy Kundelkowej Skarbonce:lol:. Rozmawiałam z Krystyną,Bartuś dzisiaj od rana czuje się zdecydowanie lepiej. Cały czas szukam mu innego dt i dzisiaj pojawiła się realna szansa na takowy, ale jak zwykle,jest jedna zasadnicza przeszkoda,aby go tam umieścić: finanse.
Są dwie możliwości: w Lublinie lub Wrocławiu. Koszt taki sam,ok. 200-250zł za miesiąc. We Wrocławiu pani Ewa (chyba) opiekuje się starszymi lub schorowanymi psami,psy oczywiście w domu, obecnie ma dwa pod opieką.Takie miejsce dla Bartusia mi się marzy. Wiem,że odległość jest spora...
Cioteczki Bartusiowe,pomóżcie!Gdzie prosić,jak zdobyć te pieniądze? On nie może tutaj zostać,nawet gdyby zupełnie wyzdrowiał.

Posted

[quote name='fona']ala, ile ejst deklaracji i ile brakuje?[/QUOTE]
Na razie nie ma nic,oprócz oczywiście 150zł z Kundelkowej Skarpety:loveu: na koszty dotychczasowego leczenia:roll:.
Teraz najważniejsze jest leczenie,wiem,ale trzeba już mysleć co dalej? Nie wiem nawet,od czego zacząć z tą kasą,nie mam w tej kwestii doświadczenia .

Posted

Ja przygotowuję rzeczy na bazarki, mam nadzieję, że się uzbiera konkretna kwota. Chyba już mam 40 zł.
A jeśli chodzi o deklaracje, to nie jest to łatwe, ale ostatnio na kilku wątkach zebrały się błyskawicznie.

Ja mogę zacząć, bardzo skromnie: 10 zł miesięcznie, plus bazarki.

Posted

[quote name='fona']Ja przygotowuję rzeczy na bazarki, mam nadzieję, że się uzbiera konkretna kwota. Chyba już mam 40 zł.
A jeśli chodzi o deklaracje, to nie jest to łatwe, ale ostatnio na kilku wątkach zebrały się błyskawicznie.

Ja mogę zacząć, bardzo skromnie: 10 zł miesięcznie, plus bazarki.[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu Bartusia cioteczko kochana:loveu:. Jakie skromnie:crazyeye:? O stałe deklaracje bardzo trudno!

Posted

[quote name='DORA1020']Wydaje mi sie,ze miejsce we Wroclawiu bylo by dobre dla Bartusia.
Brakuje jeszcze 220zl stalej,kto da grosik Bartusiowi?[/QUOTE]

Kto pomoze choremu Bartusiowi ?