ala123 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Sara2011']Ala123, ja mogę poprowadzić bazarek jeśli podeślesz opisy, zdjęcia fantów a potem zajmiesz się ich wysyłką. merryjanee też mogę poprowadzić bazarek, tyle że jak z Twoich rzeczy to tylko i wyłącznie z Twoich bo jak od paru osób to potem się robi zamęt w wysyłaniu kasy i przesyłkach bo od paru osób, chyba, że jedna ma wszystko. Ja działam jeszcze jako wolontariusz w schronisku w sosnowcu, dlatego zawsze robiłam bazarek pół na pół i już właściwie udało mi się zebrać kasę na 2 zamówienia dla Krystyny. Jak będę robiła znowu ze swoich rzeczy bazarek to przeznaczę ten w całości dla Krystyny tylko aktualnie już prowadzę jeden dla schroniska dlatego swojego póki co nie otwieram, ale jak ktoś mi wyśle zdjęcia opisy, ceny to chętnie poprowadzę :smile: Dziękuję cioteczki kochane!!!!! :loveu::loveu: To w takim razie mogę wysłać te zdjęcia i opisy. Fanty wprawdzie trochę już się opatrzyły, bo były wystawiane na bazarkach,ale trzeba spróbować jeszcze raz. Dziewczyny,pod domem Krystyny kolejny pies potrzebujący pomocy: od kilku dni biega miła,garnąca się do ludzi biszkoptowa labradorka. Krystyna daje jej jeść, a jutro mają ją zabrać do schroniska... Może na szybko jakiś pomysł?:roll: Quote
Becia Lublin Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 ala123 napisał(a):Dziękuję cioteczki kochane!!!!! :loveu::loveu: To w takim razie mogę wysłać te zdjęcia i opisy. Fanty wprawdzie trochę już się opatrzyły, bo były wystawiane na bazarkach,ale trzeba spróbować jeszcze raz. Dziewczyny,pod domem Krystyny kolejny pies potrzebujący pomocy: od kilku dni biega miła,garnąca się do ludzi biszkoptowa labradorka. Krystyna daje jej jeść, a jutro mają ją zabrać do schroniska... Może na szybko jakiś pomysł?:roll: Ala123 tam zostały moje rzeczy, które dalam wcześniej na bazarek możesz je spokojnie wstawić dla Krysi :) Quote
merryjanee Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 jak Sara2011 ma czas to niech zrobi bazarek, a jak nie to ja też się za to wezmę :) Quote
ala123 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Becia Lublin']Ala123 tam zostały moje rzeczy, które dalam wcześniej na bazarek możesz je spokojnie wstawić dla Krysi :) dziękuję:lol: merryjanee jak Sara2011 ma czas to niech zrobi bazarek, a jak nie to ja też się za to wezmę :smile: OK:lol: Quote
Sara2011 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 merryjanee napisał(a):jak Sara2011 ma czas to niech zrobi bazarek, a jak nie to ja też się za to wezmę :) Dam radę:-) Quote
merryjanee Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 no to super, ja jeszcze będę ze swoich rzeczy wystawić coś dla Krystyny, ale to później :) Quote
ala123 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Sara2011 napisał(a):Dam radę:-) To w takim razie wysyłam Ci na maila zdjęcia i opisy,tak? Quote
Sara2011 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ala123 napisał(a):To w takim razie wysyłam Ci na maila zdjęcia i opisy,tak?Tak, tak, czekam. Quote
DORA1020 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Trzeba Bartusiowi zrobic zdjecia i oglaszac,to taki dobry psiaczek,moze nie bedzie dlugo czekal na dom. Quote
ala123 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 DORA1020 napisał(a):Trzeba Bartusiowi zrobic zdjecia i oglaszac,to taki dobry psiaczek,moze nie bedzie dlugo czekal na dom. Magda, wpłaciłam za pakiet ogłoszeń na bazarku, dla kogo mają być te ogłoszenia? Nie pamiętam,za które Ty płaciłaś? Quote
Sara2011 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Zapraszam serdecznie do zakupów i podrzucania - bazarek na potrzeby bezdomniaków pod opieką p.Krystyny http://www.dogomania.pl/forum/threads/238174-Płaszcz-inne-ciuszki-buty-drobiazg-do-13-01-2013-POMÓŻ-POMAGAĆ?p=20230210#post20230210 Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Chcialabym wyslac pieniazki dla Barusia, prosze o numer konta . Quote
DORA1020 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ala123 napisał(a):Magda, wpłaciłam za pakiet ogłoszeń na bazarku, dla kogo mają być te ogłoszenia? Nie pamiętam,za które Ty płaciłaś?Ja wplacilam na trzy psiaki / Toffi,ruda-Sofi i Dora/ mialam jeszcze zamowic dla Mikusia,ale chyba juz nie zdazea Ty jak mozesz to dla Bartusia,a takze mozna zrobic dla psinki bialego u Krystyny,to tez taki dobry piesek,lubi koty,to tez plus,i jest sliczny,napewno znajdzie dom. Quote
ala123 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 DORA1020 napisał(a):Ja wplacilam na trzy psiaki / Toffi,ruda-Sofi i Dora/ mialam jeszcze zamowic dla Mikusia,ale chyba juz nie zdazea Ty jak mozesz to dla Bartusia,a takze mozna zrobic dla psinki bialego u Krystyny,to tez taki dobry piesek,lubi koty,to tez plus,i jest sliczny,napewno znajdzie dom. OK. Czyli dla Dory już zamówiłaś? I dla tego szczeniaczka który juz pojechał do domu? Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cioteczki , gdzie wplacic pieniazki dla Bartusia ? Quote
DORA1020 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ala123 napisał(a):OK. Czyli dla Dory już zamówiłaś? I dla tego szczeniaczka który juz pojechał do domu? Dla Dory i dla Rudej Soni. Quote
Becia Lublin Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 jestem umówiona w czwartek na wizytę p.a. dla Bartusia, ale nie jestem zbytnio zachwycona rozmową telefoniczną z "przyszła Panią" ... może jestem już przewrażliwiona .. trzymajcie kciuki proszę Quote
ala123 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Becia Lublin napisał(a):jestem umówiona w czwartek na wizytę p.a. dla Bartusia, ale nie jestem zbytnio zachwycona rozmową telefoniczną z "przyszła Panią" ... może jestem już przewrażliwiona .. trzymajcie kciuki proszę Trzymajmy kciuki koniecznie w takim razie. I miejmy nadzieję,że jesteś przewrażliwiona;). Quote
ala123 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ingrid44 napisał(a):Cioteczki , gdzie wplacic pieniazki dla Bartusia ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pewnie do Krystyny, u której przebywa Bartuś obecnie,ale ja nie znam konta. Becia chyba zna. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Trzymam kciuki bardzo mocno za wspanialy domek dla Bartusia. Quote
Becia Lublin Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 (edited) rozmawiałam dziś z Krysią, powiedziała, że Bartuś nie chce jeść i całymi dniami śpi co ją bardzo niepokoi ... myślę, że przydałoby mu się zrobić badania, poza tym mimo leków, które codziennie ma zapuszczane do uszka, w dalszym ciągu się drapie :( Ingrid 44 na PW wysłałam Ci nr konta Krysi Edited January 8, 2013 by Becia Lublin Quote
ala123 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Becia Lublin napisał(a):rozmawiałam dziś z Krysią, powiedziała, że Bartuś nie chce jeść i całymi dniami śpi co ją bardzo niepokoi ... myślę, że przydałoby mu się zrobić badania, poza tym mimo leków, które codziennie ma zapuszczane do uszka, w dalszym ciągu się drapie :( Ingrid 44 na PW wysłałam Ci nr konta Krysi Krystyna jest umówiona na jutro z Bartusiem u weta. To spanie jest trochę niepokojące,bo o ile początkowo wydawało się,że odsypia w ciepełku, to teraz już nie jest chyba normalne.Trzeba pewnie będzie pobrać krew. Rozmawiałam z wetką, raczej przy cukrzycy byłyby jeszcze inne objawy, więc być może będzie to kwestia psychiki. W końcu to pies po przejściach. Quote
Recommended Posts