Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sara2011']Ala123, ja mogę poprowadzić bazarek jeśli podeślesz opisy, zdjęcia fantów a potem zajmiesz się ich wysyłką.

merryjanee
też mogę poprowadzić bazarek, tyle że jak z Twoich rzeczy to tylko i wyłącznie z Twoich bo jak od paru osób to potem się robi zamęt w wysyłaniu kasy i przesyłkach bo od paru osób, chyba, że jedna ma wszystko.
Ja działam jeszcze jako wolontariusz w schronisku w sosnowcu, dlatego zawsze robiłam bazarek pół na pół i już właściwie udało mi się zebrać kasę na 2 zamówienia dla Krystyny.
Jak będę robiła znowu ze swoich rzeczy bazarek to przeznaczę ten w całości dla Krystyny tylko aktualnie już prowadzę jeden dla schroniska dlatego swojego póki co nie otwieram, ale jak ktoś mi wyśle zdjęcia opisy, ceny to chętnie poprowadzę :smile:

Dziękuję cioteczki kochane!!!!! :loveu::loveu:
To w takim razie mogę wysłać te zdjęcia i opisy. Fanty wprawdzie trochę już się opatrzyły, bo były wystawiane na bazarkach,ale trzeba spróbować jeszcze raz.
Dziewczyny,pod domem Krystyny kolejny pies potrzebujący pomocy: od kilku dni biega miła,garnąca się do ludzi biszkoptowa labradorka. Krystyna daje jej jeść, a jutro mają ją zabrać do schroniska...
Może na szybko jakiś pomysł?:roll:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ala123 napisał(a):
Dziękuję cioteczki kochane!!!!! :loveu::loveu:
To w takim razie mogę wysłać te zdjęcia i opisy. Fanty wprawdzie trochę już się opatrzyły, bo były wystawiane na bazarkach,ale trzeba spróbować jeszcze raz.
Dziewczyny,pod domem Krystyny kolejny pies potrzebujący pomocy: od kilku dni biega miła,garnąca się do ludzi biszkoptowa labradorka. Krystyna daje jej jeść, a jutro mają ją zabrać do schroniska...
Może na szybko jakiś pomysł?:roll:

Ala123 tam zostały moje rzeczy, które dalam wcześniej na bazarek możesz je spokojnie wstawić dla Krysi :)

Posted

[quote name='Becia Lublin']Ala123 tam zostały moje rzeczy, które dalam wcześniej na bazarek możesz je spokojnie wstawić dla Krysi :)
dziękuję:lol:

merryjanee
jak Sara2011 ma czas to niech zrobi bazarek, a jak nie to ja też się za to wezmę :smile:

OK:lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Trzeba Bartusiowi zrobic zdjecia i oglaszac,to taki dobry psiaczek,moze nie bedzie dlugo czekal na dom.

Magda, wpłaciłam za pakiet ogłoszeń na bazarku, dla kogo mają być te ogłoszenia? Nie pamiętam,za które Ty płaciłaś?

Posted

ala123 napisał(a):
Magda, wpłaciłam za pakiet ogłoszeń na bazarku, dla kogo mają być te ogłoszenia? Nie pamiętam,za które Ty płaciłaś?
Ja wplacilam na trzy psiaki / Toffi,ruda-Sofi i Dora/ mialam jeszcze zamowic dla Mikusia,ale chyba juz nie zdazea Ty jak mozesz to dla Bartusia,a takze mozna zrobic dla psinki bialego u Krystyny,to tez taki dobry piesek,lubi koty,to tez plus,i jest sliczny,napewno znajdzie dom.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Ja wplacilam na trzy psiaki / Toffi,ruda-Sofi i Dora/ mialam jeszcze zamowic dla Mikusia,ale chyba juz nie zdazea Ty jak mozesz to dla Bartusia,a takze mozna zrobic dla psinki bialego u Krystyny,to tez taki dobry piesek,lubi koty,to tez plus,i jest sliczny,napewno znajdzie dom.

OK. Czyli dla Dory już zamówiłaś? I dla tego szczeniaczka który juz pojechał do domu?

Posted

jestem umówiona w czwartek na wizytę p.a. dla Bartusia, ale nie jestem zbytnio zachwycona rozmową telefoniczną z "przyszła Panią" ... może jestem już przewrażliwiona .. trzymajcie kciuki proszę

Posted

Becia Lublin napisał(a):
jestem umówiona w czwartek na wizytę p.a. dla Bartusia, ale nie jestem zbytnio zachwycona rozmową telefoniczną z "przyszła Panią" ... może jestem już przewrażliwiona .. trzymajcie kciuki proszę

Trzymajmy kciuki koniecznie w takim razie. I miejmy nadzieję,że jesteś przewrażliwiona;).

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Cioteczki , gdzie wplacic pieniazki dla Bartusia ?

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pewnie do Krystyny, u której przebywa Bartuś obecnie,ale ja nie znam konta. Becia chyba zna.

Posted (edited)

rozmawiałam dziś z Krysią, powiedziała, że Bartuś nie chce jeść i całymi dniami śpi co ją bardzo niepokoi ... myślę, że przydałoby mu się zrobić badania, poza tym mimo leków, które codziennie ma zapuszczane do uszka, w dalszym ciągu się drapie :(
Ingrid 44 na PW wysłałam Ci nr konta Krysi

Edited by Becia Lublin
Posted

Becia Lublin napisał(a):
rozmawiałam dziś z Krysią, powiedziała, że Bartuś nie chce jeść i całymi dniami śpi co ją bardzo niepokoi ... myślę, że przydałoby mu się zrobić badania, poza tym mimo leków, które codziennie ma zapuszczane do uszka, w dalszym ciągu się drapie :(
Ingrid 44 na PW wysłałam Ci nr konta Krysi

Krystyna jest umówiona na jutro z Bartusiem u weta. To spanie jest trochę niepokojące,bo o ile początkowo wydawało się,że odsypia w ciepełku, to teraz już nie jest chyba normalne.Trzeba pewnie będzie pobrać krew.
Rozmawiałam z wetką, raczej przy cukrzycy byłyby jeszcze inne objawy, więc być może będzie to kwestia psychiki. W końcu to pies po przejściach.