Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś Bartuś miał spotkanie z Panią ,która jest zainteresowana jego adopcja a wypatrzyła go na FB, był wspólny spacer, wspólne karmienie i mnóstwo przytulanek, zakochałą sie w nim i bardzo go chce, ale w niedziele chce go jeszcze poznać jej narzeczony, także kciuki potrzebne :smile: na fb napisała:

narzeczony praktycznie juz sie zgodzil, ale ja chce jednak zeby go zobaczyl. no i na dniach remont nam sie konczy, wiec Bartuś sie wprowadzi do nówki

Posted (edited)

Bartuś niestety musiał ponownie odwiedzić klinikę. Bardzo drapał się w uszko wydając przy tym dziwne dźwięki. Pani doktor zabrała go do szpitala i zbadała uszko otoskopem. To co tam zobaczyła przerosło jej oczekiwania. Uszko było bardzo brudne, a olbrzymi czop zatkał kanał słuchowy. Pies bardzo cierpiał. Uszko zostało wyczyszczone, wypłukane. Dostał zastrzyk i antybiotyk do domku. W środę wizyta kontrolna.

decyzja zapadła Bartuś vel Tolek ma nową rodzinę, we wtorek wieczorem przeprowadza się do nowego domku :multi:

z nową Pańcią

obiecuję, że będę Cię kochałą do końca życia :)

Edited by Becia Lublin
Posted

witam. właśnie przeczytałam historię Bartusia/Tolka. bardzo się cieszę, że tak szybko znalazł kochany domek. super sprawa :multi::multi::multi:ja i moja Ineczka (niedawno zabrana ze schronu) pozdrawiamy Tolka i jego nowa pańcię :p