Kasia25 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Miziak kochany, taki biedny za tymi kratami! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 mój pupilek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Kasia wczoraj widziała Azora,jak wrazenia? Quote
brazowa1 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 olenka_f napisał(a):moje kochanie:loveu: :loveu: Chodzi o Kasie,czy Azora? Quote
olenka_f Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A Z O R E C Z U N I A :loveu: :loveu: :loveu: Kasia też kochana ale za mało kudłata :eviltong: Quote
Kasia25 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To ja w takim raziew rezygnuje z depilacji....... Foty marnej jakości ale wstawie, dla Ciebie Olu, nasz ulubieniec Co ja mogę, ze wciąż za kratami? A tak pragne, być kochany! Przytulany i głaskany......... Proszę cię, nie odchodź!!!!!!!! Wracaj do mego świata, gdzie towarzysz niedoli i boksu krata......... Quote
akucha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O matko, jaki to przytulasty Azor jest!!! A doopeczką kreci z radości... Kto pokocha Azora naszego????? Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 nie wiem czy domek dla Atoska wymodliłam ale z Azorkiem jakoś nie wychodzi a on taki kochany chłopczyk jest:loveu: Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Wiolcia a podmianka u Was wchodzi w grę ja mam taką śliczniutką grzeczniutką nie rozwalającą cementu i nie rwącą na wczorajszym spacerze smyczy suczuniunie kochaną:diabloti: :2gunfire: :motz: :evil: :snipersm: :stupid: :stupid: :stupid: :flaming: :flaming: :chainsaw: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :grab: :grab: zamienię się chętnie zniosę jego tańce i co tam jeszcze Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gabryjella napisał(a):Ja się zamienię, dam Ci Romę :diabloti: już jestem gotowa do drogi podaj namiary:diabloti: Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gabryjella napisał(a):Ale zwrotów nie ma :eviltong: w życiu - tylko pamiętaj pierwsza to wymyśliłaś :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Kasia25 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Azor spacerowym krokiem poszedł do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [SIZE="3"]NIE????????????!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś w tym kraju coś biednym ciotkom napisze????? :placz: Quote
Kasia25 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No co napisze w domu spi, bardzo miły pan i pani, więcej napisze Brązująca, bo ona go wydała, zanim przyszliśmy~!:diabloti: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
olenka_f Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :klacz: :cool2: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: DZIŚ JEST PIĘKNY DZIEŃ Quote
akucha Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 O matko!!!!!!!!! Święto dziś cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość, kochane psisko do domku pomaszerowało :multi: :multi: :multi: :bigcool: :cunao: :BIG: :bigcool: :cunao: :BIG: Żeby tylko nie wrócił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jezeli piesek nie wytnie numeru typu: "zanim wroca do domu,to im zrujnuje dobytek zycia" , bedzie to bardzo rokujaca adopcja.Ludzie stworzeni dla Azora. Rodzine do schronu zwabił Big BIGiel,ale on do bloku nie nadajacy sie.Potem wybor byl pomiedzy Bukietem a Jorunem,gdzies przemknela kandydatura Bossa.Bukiet i Azor zostali zaprezentowani poza boksami,no i oczywiscie moj ulubieniec wygrał :loveu: Zaprosilam oczywiscie na Dogo. A najpiekniejsze,ze mieszka niedaleko mnie-bedziemy sie spotykac na trasie spacerow :) :) :) Ciotki kochane trzymajmy kciuki bardzo,bardzo mocno. Quote
olenka_f Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ja będę trzymać najmocniej na świecie, moje kochane kochanie będzie dobrze a że narozrabiać może to ze strachu że został sam Quote
Recommended Posts