Kasia25 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 akucha napisał(a):Z czym Kasiu? :roll: A nie to zacytowałam z tym oblizywaniem, miało być... bo tak troszkę jakbyś sama do siebie "mówiła".:lol: Quote
akucha Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 jeszcze na takim etapie nie jestem :diabloti: Do Gabi to było, ona kolorkiem nietęgim pisała, to wieczorem może słabo widać :evil_lol: Quote
Diana S Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Tak kazdy jest cuuudnym psem...podnosze... bidok.. Quote
olenka_f Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Azorku skarbie skacz po domek, no on musi znaleźć kogoś , przecież Atosik znalazł to i on musi:shake: Quote
akucha Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bo są głupi. Ilu z nich docenia charakter psa?! Azor jest najlepszy!!! Trzeba tylko umieć na niego spojrzeć... Quote
Kasia25 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nie dość że charakter dobry, to jeszcze ładny przecież! Quote
brazowa1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Co ja mam jeszcze napisac??? zmienic tytuł?ze jest labo-rottkiem? chyba tak zrobie... leb ma rottka reszta laba. Quote
deedee77 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Azorek hopa na youtube jak wskoczy to podam linka do jego mamba:) Quote
deedee77 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie chce wskoczyć......pomóżcie cioteczki bo szkoda filmiku!!!!(mi tags nie wchodzi) Quote
brazowa1 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 deedee77 napisał(a):Nie chce wskoczyć......pomóżcie cioteczki bo szkoda filmiku!!!!(mi tags nie wchodzi) Nagrałysmy filmik,jak Azor tanczy mambo,przepieknie to mu wychodzi.Kto pomoze Deedee przy wskakiwaniu? Quote
deedee77 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Oto mambo w wykonaniu Azorka, nie chce mi wejść na Youtube:( Pomóżcie cioteczki dobrze wykorzystać ten filmik) jakby co to prześlę na mail Quote
brazowa1 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dzieki Deedee za filmik-teraz ciotki moga zobaczyc jego dziki taniec radosci na widok człowieka. Akuszka,co myslisz,zeby rozszerzyc jego tekst na trojmiejskich? Zrezygnowac z mowieniu o jego krwi rottka,mimo,ze ja ma.A bardziej skupic sie na jego labowatosci? jak ktos madry ,to i tak dopatrzy sie w jego pysku rottka :) a jak nie,to nie musi wiedziec :) Szukasz labradora? Znaczy to,ze szukasz nieskomplikowanego,rodzinnego psa,słynnacego ze swojej lagodnosci,otwartego,kochajacego ludzi psa. Kluchowatego,lubiacego pływac,jesc,chodzic na spacery.Psa sredniej wielkosci,grubokoscistego,ktora ma w sobie krew molosa.Z klapnietymi uszami,poczciwca,wiecznie usmiechnietego i skorego do zabawy.Wybitnego aportera. Dokladnie taki jest AZOR-polski molos,ktory co prawda nie miał szczescia urodzic sie prawdziwym,rodowodowym labem i od laba rozni go pare rzeczy,ale czy nie serce i dusza psa sa najwazniejsze? Popatrz na Azora.On jest przekonany,ze jest labradorem. Quote
Kasia25 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Filmik SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swietna robota, Cioteczki!!!!! ALe się płakać chce, że taki fantastyczny piecho w schronie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
akucha Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A ja coś nie mogę filmu obejrzeć... Dlaczego? Brązowa, jestem za!!! Przerobię tekst Azorka. W górę słodziaczku ty nasz, w górę! Quote
olenka_f Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jak ja go kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 moze dzieki filmowi znjadzie dom? Akuszko,da rade to wkleic na trojmiejskie? w niedziele został wykapany,moze akurat do nowego domu? oby. Quote
akucha Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Trójmiejskie nie podlinkowuje. Mogę wkleić adres filmiku tylko i to zrobię. Ja nie mogę obejrzeć. Czegoś nie mam, no nie wiem... Quote
deedee77 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Masz rację brazowa z tym rotkiem tak ktoś by mógł się obawiać ludzie wolą łagodne, bezpieczniejsze rasy a jak będzie chciał to się dopatrzy. Fajnie że udało się nagrać ten filmik może coś się dzięki niemu zmieni dla Azorka????Tak bym chciała bardzo!!!!To taki cudny psiak... Quote
Recommended Posts