:: FiGa :: Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 U Duecika wszystko w porzadku ;) Łobuzuje, ostatnio pogryzł nowe buty cioci, ale ona zareagowała na to smiechem ;) Na szczęscie. Quote
k_c Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale śliczny białasek z niego i widac że szczerze się uśmiecha :loveu: Quote
ewatr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']U Duecika wszystko w porzadku ;) Łobuzuje, ostatnio pogryzł nowe buty cioci, ale ona zareagowała na to smiechem ;) Na szczęscie. ma ten szelmowski błysk w oku :evil_lol: tak ze buty mogą byc zagrożone ;) dobrze , że trafił łobuziak na wyrozumiałych państwa :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dziś nas łobuz odwiedził :loveu: Figa go w końcu zaakceptowała [bo podczas 1 wizyty była b zazdrosna :mad:], poznał Kibisia i Czaba, zabawa była przednia :multi:. Duet [przez brata Wioli nazywany Sprite :evil_lol:], bardzo ładnie się panci pilnuje, gdy go coś zaniepokoi to migiem do niej wraca, cud nie pies :loveu: z pancią Duecik to niezwykle fotogeniczna bestyjka :cool3: Mozna go focić i focić :cool3: Quote
ewatr Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] z pancią Duecik to niezwykle fotogeniczna bestyjka :cool3: Mozna go focić i focić :cool3: jaki ten pies jest szczęśliwy :multi: co zdjęcie to bardziej radosny :multi: mozna ogladac każdą ilośc zdjęć takiej uśmiechniętej mordki !!! śliczny model;) i super ma Pancie i domek :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Łaa jaki szczęsliwy :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witajcie cioteczki! :multi: Duecik to wulkan energii, moja kropkowana miała go powyżej uszu kiedy u nas się wakacjował ze swoja pancią, normalnie pies nie do zdarcia :shake: Wymysliłysmy z kuzynką że wezmiemy drania na wycieczkę rowerem i wymęczymy :evilbat: Oczywiście zmęczony był, ale po powrocie do domu po kilkunastu minutach znowu mamlał łaciatą :mdleje: [mam nadzieję że tu nie obowiazuje regulamin - 5 zdjęć na posta :lol:] Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A to instrukcja. Jak konkretnie wymamlac łaciatą. Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: http://img209.imageshack.us/img209/2870/obraz252ln1.jpg Duo łobuz :evil_lol: I Szczęściarz... Quote
ewatr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 kurcze Duecik nauczył się latać :evil_lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83fff600cf871ac5.html zdjęcia bombowe :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Byłam ostatnio dość często u Duetka, więc.... Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hmmm a co u niego? Rozrabia, szaleje, jest sobą :evil_lol: To przesympatyczny chłopak, nie ma siły by oduczyć go radosnego skakania po gościach, ja zawsze wracam od nich brudna :lol: To bardzo pojętna i mądra bestia, potrafiąca znaleźć wyjście z każdej sytuacji – naturalnie z korzyścią dla siebie :diabloti: Po wejściu do kuchni wskakuje na krzesło, siedzi przy stole z rodziną, co mnie, powiem szczerze, na początku trochę dziwiło :lol: O dziwo, ten wulkan energii siedzi grzecznie i czeka, aż któryś z domowników się zlituje i da mu jakiś smakowity kąsek z talerza :) Mam nawet gdzieś zdjęcie, ale w obecnej chwili nie mogę znaleźć :lol: Ogólnie Duet ma się dobrze, rodzinka go bardzo kocha i często nas odwiedza :) Pozdrawiamy! :) Quote
Recommended Posts