g_o_n_i_a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kochani! Pezedstawiam Wam dwie kochane istotnki, które obecnie biegają i łobuzują po schroniskowej recepcji. DUET Duet trafił do schroniska w lutym po wypadku samochodowym. Na dzien dzisiejszy czuje sie bardzo dobrze. Rana na grzbiecie ładnie się zagoila, Duecik jest w pełni zdrowy. Jest to bardzo sympatyczny piesek, miziasty, z chęcią garnie do człowieka.. :loveu: Jest młodziutki, ma ok. roku. MEGAN Megan to cudowna sunia. Trafila do schroniska w marcu. Nie jest dużej wielkości, przypomina terierka. :loveu: Ma ok. 3 latek. W schronisku zachowuje sie bardzo sympatycznie i przyjaźnie. Nie sprawia zadnych problemów. Nikomu sie nie narzuca. Jest grzeczną panienką, która nieśmialo podchodzi do ludzi, a ze swoimi ludzkimi przyjaciółmi bardzo chętnie przebywa i lubi być głaskana. Jest zaszczepiona, odrobaczona i zdrowiutka czeka na domeczek! Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Schronisko "Kundelek" Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-788 Quote
beka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ALe cudne szorściaki :) Magan cud -miód. Terierki maja niezłe charakterki, ale do rodziny są juper. Moja ma 10 lat i biega za piłeczką , patykiem aż furczy. oba psiaki śliczne :) Quote
agusiazet Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Oba są takie piękne, dlaczego w schronisku!!! Quote
ewatr Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 nasze siersciuszki doczekały sie wątku :multi: hura :multi: dodam tylko , że Duet ze swojego charakteru został przez szefowa schroniska oceniony w skali 1-10 na 11 punktów :lol: prosze to brać pod uwage bo ona rzadko tak sie zachwyca jakimś psem a Dueta nie może sie nachwalić !!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hopamy! Ewus, moze trzeba sciągnąć Ciocię Beatkę do zrobienia auckji? :cool3: :loveu: Quote
ewatr Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hopamy! Ewus, moze trzeba sciągnąć Ciocię Beatkę do zrobienia auckji? :cool3: :loveu: - po pierwsze trzeba wiecej zdjęć ;) - po drugie ja juz poczyniłam starania o aktywacje na allegro to może spróbuje jako pierwszych ich wystawić ?:p :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ewatr napisał(a): to może spróbuje jako pierwszych ich wystawić ?:p :eviltong: A udzielała Ci Ciocia Beatka lekcje juz? :razz: Bo jak nie to ja mogę pomóc, np. jutro :p Chyba, ze jeszcze czekasz na aktywacje konta Figa, dzięki za zdjęcia :multi: Quote
matinestka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 DUET to Bossssski Psiak :) normalnie Przytulak z niego jakich mało!!!!!!! potrafi tak wykombinować, tak się poprzekręcać, pooobracać aby w końcu wylądować na kolanach u człowieka lub w ich bezpośrednim "otoczeniu" (czyt. : i tak Duo na Twoich kolanach zawita:)) np dziś tak się wyłożył że oddech trzeba było łapać :eviltong: tak strasznie mocno potrafi przylgnąć do człowieka... i wtedy .. no tak :) i mizianko za uszkami , pod bródka, cmok w nosek :) ach ten Duo :loveu: to jeden ze sposobów Dua na udany wypoczynek : no tak :) kolana nie zając , nie uciekną:eviltong: Duo w stosunku do reszty "Recepcyjnej Brygady" jest wspaniały ... zero konfliktów, nikt nigdy nie słyszał warkniecia- straszaka nawet .... rewelacyjnie dogaduje sie z Koleżankami i Kolegami , szczególnie z Maluszkami - Pedzelkami bawi sie tak uroczo, tak delikatnie,aby nie stało sie przypadkiem nic złego , uwielbia zabawy z jedną z najmniejszych Kolezanek - z Malinką: i na koniec DUO w całej krasie:loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A udzielała Ci Ciocia Beatka lekcje juz? :razz: Bo jak nie to ja mogę pomóc, np. jutro :p Chyba, ze jeszcze czekasz na aktywacje konta aktywacje juz mam :multi: tylko własnie szkolenie potrzebne :diabloti: cos tam próbowałam wczoraj przez gg z Ulką18 zadziałac ale tak na odległość to nie robota - ja jestem wzrokowiec i jak mi ktos raz pokaze to juz wiem a jak mi pisze to duzo dłużej schodzi ............. i tu moja propozycja moze ja po Ciebie wpadne np. jak bede wracac ze schroniska koło 18 i byś mnie odwiedziła na godzinkę ?:p jak Ci pasuje inny termin to daj znać kiedy - to po ciebie przyjade i odwiaze tak ze sie o transport nie martw :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A czemu ja nie mogę jechać do Pędzlów? ;-) Wszyscy o Duecie mowia... a MEGAN? :( Quote
ewatr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :pg_o_n_i_a napisał(a):A czemu ja nie mogę jechać do Pędzlów? ;-) ja Ci pozwalam :p ale nie wiem co na to I mama ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ktoś zakochany w Megan czeka na jej fotki :razz: Dziekuję Ewo :loveu: że piszesz z ta dziewczyną, bo Ty możesz jej Megan dokładnie opisać :razz: Z tym testem na dzieciaki - potarmoście trochę małą, ciekawe czy bedzie się denerwować :evil_lol: No jakoś to trzeba sprawdzić :evil_lol: Quote
matinestka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 DUO I MEGAN czekaja na domek ten jeden jedyny !!!! czy któraś Cioteczka ma jeszcze zdjęcia Meganki???? :) :bluepaw: Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cioteczki domek dla Duecika sie kroi :loveu: Trzymajcie kciuki :multi: :kciuki: Quote
ewatr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cioteczki domek dla Duecika sie kroi :loveu: Trzymajcie kciuki :multi: :kciuki: oj trzymamy i to mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jutro rano będzie telefon do schroniska w jego sprawie, jeśli wszystko dobrze pójdzie to bedę mieć Duecika w rodzinie :loveu: Quote
ewatr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='matinestka'] czy któraś Cioteczka ma jeszcze zdjęcia Meganki???? :) :bluepaw: a jak myslisz :eviltong: ??? nawet specjalnie dzisiaj Gonia robiła a ja wstawiam - taka praca zespołowa ;) ja naprawdę mam oczy :evil_lol: mimo , ze na to nie wygląda !!! o juz jedno widać ...........;) no dalej to samo ale za to jakie :evil_lol: o jest drugie oko !!!! jak ktos uruchomi wyobraznie to tu juz są oba oczka Meganki :p i co są ;) i sunia w całej krasie : Quote
Recommended Posts