Sylwia M. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Mój TZ kupował pod HM, ceny różne w zależności od jakości, najdroższa była chyba po 8,-zł, ale za to bardzo ładna. Niestety nie powiem Ci w jakiej budzie (tylko jest w jednej, jak popytasz, to udzielą Ci informacji). Powodzenia Ci życzę w szpitalu :))) Quote
Sylwia M. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='ania_wawa']Pod Halą nie próbowałam jeszcze. Dziś spróbuję zeksplorować budy na Placu szembeka. Za tydzień rodzę :) wiec mam nadzieję że uda mi sie zakupić mięso w okolicach Grochowa co by zbyt forsownych wypraw nie musieć robić :). Dla mieszkajacych na Żoliborzu doddam , że konina jest dostarczana w środy (przynajmniej była kilka tygodni temu) do sklepu mięsnego na ulicy Kochowskiego. Tylko, że w przeciwienstwie do Placu Inwalidów jest tu konina dość wysokiej jakości a więc i cena nie jest za ciekawa. Chociaz tę informację sprawdzę jeszcze dokładnie w najbliższą środę ( jeśli jeszcze nie urodzę ;) )i napiszę w jakiej cenie mozna tam kupić mięsko.[/QUOTE] Mój TZ kupował pod HM, ceny różne w zależności od jakości, najdroższa była chyba po 8,-zł, ale za to bardzo ładna. Niestety nie powiem Ci w jakiej budzie (tylko jest w jednej, jak popytasz, to udzielą Ci informacji). Powodzenia Ci życzę w szpitalu :))) Quote
Bronesia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 W maju 2009 kupowałam koninę na ul. Zajączka tel 839 53 30. Mam też namiar(też z 05.2009) na sklep na Zwycięzców 4 tel 617 78 34 (okrawki dla psów 13 zł/kg). Czy obecnie to aktualne- nie wiem. Quote
Bronesia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 W maju 2009 kupowałam koninę na ul. Zajączka tel 839 53 30. Mam też namiar(też z 05.2009) na sklep na Zwycięzców 4 tel 617 78 34 (okrawki dla psów 13 zł/kg). Czy obecnie to aktualne- nie wiem. Quote
ania_wawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sylwia, Bronesia dzięki za info. Na zajaczka już sklepu niestety nie ma. Pod HM poszukam. Sylwia dzięki za życzenia powodzenia w szpitalu :) Quote
Recommended Posts