Maryna Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Super,aż nie do wiary:-) fantastyczne fotki,cudne chłopaki,o ile rudy to facet:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Maryna napisał(a):Super,aż nie do wiary:-) fantastyczne fotki,cudne chłopaki,o ile rudy to facet:-) Dziewczyny! Rudy, to nazwisko opiekunki Hamisia:) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Wiem, wiem, ale tak na wszelki wypadek wyjaśniam... Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dziewczyny, Bieżyński potwierdził chorobę Gizmo :( Kasiu, serce mi peka Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Albo moja intuicja mnie nie zawiodła, że Hamer to wspaniały pies, tylko potrzebuje odpowiedniego człowieka, albo ktos psa podmienił :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, żebyśmy potrafili się cieszyć z rzeczy drobnych i wykorztać każdą chwilę szczęścia, co da siłe w chwilach zwatpienia Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 tu_ania_tu napisał(a):Dziewczyny, Bieżyński potwierdził chorobę Gizmo :( Kasiu, serce mi peka Kasiu! Gizmo!!! Jestem z Wami! Wykorzystajcie każdą wspólną chwilę. Ja na zawsze zapamiętam ostatnie 2 miesiące życia Alisi jako wspólny czas - czas tylko dla Niej! Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 tu_ania_tu napisał(a):Dziewczyny, Bieżyński potwierdził chorobę Gizmo :( Kasiu, serce mi peka Nie widziałam wcześniej :( Kasiu, Gizmo, Kubo trzymajcie się dzielnie, oby dane Wam było cieszyć wspólnym chwilami jak najdłużej, sercem jestem z Wami Quote
Maryna Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 O jesu......a miałam nadzieję,że Was ominie Kasiu,ściskam,cieszcie się każdym dniem Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 jesteśmy tacy bezsilni...Wczoraj zachowywał się całkiem normalnie i mimo tego, że nie wstawał ochoczo to wyczochrał Megi i swojego wiewióra,wciagnął śniadanie i kolacje wbił się na kanapę i film z nami oglądał, a dzisiaj to jakaś tragedia zmęczyło go to,że na drugi bok się przełożył już się boję spaceru Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 chowano napisał(a):jesteśmy tacy bezsilni...Wczoraj zachowywał się całkiem normalnie i mimo tego, że nie wstawał ochoczo to wyczochrał Megi i swojego wiewióra,wciagnął śniadanie i kolacje wbił się na kanapę i film z nami oglądał, a dzisiaj to jakaś tragedia zmęczyło go to,że na drugi bok się przełożył już się boję spaceru Kasiu! Zadbajcie o dobre środki przeciwbólowe. To one sprawiły, że Alisia prawie do samego końca żyła normalnie. Czasami tylko miała słabsze dni. Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Kasiu! Zadbajcie o dobre środki przeciwbólowe. To one sprawiły, że Alisia prawie do samego końca żyła normalnie. Czasami tylko miała słabsze dni. Allu co podawałaś Alisi? Quote
Norel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tak-koniecznie. Herbunia i Rakija praktycznie nie cierpiały z powodu nowotworów aż do ostatnich chwil,wiec ja nic nie musiałam podawać. Na początek myślę,że bezpieczny byłby Biowetalgin/Pyralgiwet domięśniowo lub dożylnie-to łatwo dostępny,bezpieczny i tani preparat(mam go na stałe dla koni na w razie kolki), a na póżniej to chyba wet powinien coś porządnego zapisać? Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 chowano napisał(a):Allu co podawałaś Alisi? Kasiu! Nie pamiętam, jak przyjedzie mąż z pracy, to się dowiem, bo on medyk, to będzie pamiętał i dam znać. Quote
chowano Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dzięki. Póki reaguje zalecili podawać Movilis, ale zastanawiam czy nie zamienić go na Cimalgex(bezpieczniejszy chyba jest) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 chowano napisał(a):Allu co podawałaś Alisi? Kasiu! Alisia dostawała tramal 100 miligramów 2, a potem 3 razy na dobę. Quote
onek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Proszę zamieńce swoje banerki na ten [FONT=arial][SIZE=2] [/FONT] jest podlinkowany do strony. Na stronie jest już bezpłatny formularz do wypełniania PIT z wybranym rachunkiem SDA do 1% Quote
_Dunaj_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tramal jest bardzo skuteczny, bo działa bezpośrednio na osrodek bolu w mózgu, porownywalny do morfiny, bralam przy silnych atakach migreny Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 chowano napisał(a):Dzięki. Póki reaguje zalecili podawać Movilis, ale zastanawiam czy nie zamienić go na Cimalgex(bezpieczniejszy chyba jest) Maryna napisał(a):My stosowaliśmy cimalgex+osłona,skuteczny wiem, ze to w takich wypadkach nie jest najistotniejsze, ale we wtorek ten wet ortopeda powiedział mi ze to jest bardzo dobry lek ale nie dla dogów, że widział juz takie krwotoki po nim ze aż strach Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 onek napisał(a):Proszę zamieńce swoje banerki na ten [FONT=arial][SIZE=2] [/FONT] jest podlinkowany do strony. Na stronie jest już bezpłatny formularz do wypełniania PIT z wybranym rachunkiem SDA do 1% wystarczy skopiować? Danusia kopiowała z mojego podpisu i u niej nie jest podlinkowany Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Tramal jest bardzo skuteczny, bo działa bezpośrednio na osrodek bolu w mózgu, porownywalny do morfiny, bralam przy silnych atakach migreny Tramal to chyba gdy już bardzo bardzo boli Quote
Recommended Posts